Spreekangst en trillende benen

spreekangst en trillende benen
Spreekangst en trillende benen

Spreekangst en trillende benen, hoe ga je daarmee om? Soms is spreekangst zo erg dat je ervan gaat trillen en dat is heel vervelend. In deze video krijg je een simpele tip die heel goed helpt bij trillende benen. 

Spreekangst en trillende benen

Heb je spreekangst en uit zich dat in trillende benen of een trillend lichaam?

Maak een aantal flinke sprongen omhoog. Hierdoor zullen je benen niet meer trillen. Je zult merken dat je hierdoor ook meer ontspant. Dit is heel simpel om te doen en het helpt. Probeer het maar.


Video: spreekangst en trillende benen


Spreekangst oplossen

Hierdoor ben je natuurlijk niet van je spreekangst af. Maar dit helpt wel tegen het trillen als je angst zo groot is dat je ervan staat te trillen. Maar laat het daar niet bij want er is veel meer dat je kunt doen om je angst te overwinnen. Want angst bestaat uit gedachten en gedachten kun je veranderen.

In het artikel Spreekangst overwinnen reik ik je een paar heel andere gedachten aan. Want angst kan veranderen in “Lekker spannend” en dat verandert het hele verhaal.

Spreekangst en trillende benen

In het algemeen is het zo dat hoe beter je voorbereid bent, hoe meer zelfvertrouwen je zult hebben. Begin daarom lang tevoren met de voorbereiding van je presentatie. Als je niet goed weet hoe dat moet kan onze CD Winnend Presenteren je helpen.

Je kunt onze CD kopen bij Rob, maar ook bij Managementboek

Spreekangst en trillende benen was last modified: by