Spreekangst en trillende benen

spreekangst en trillende benen
Trillende benen

Spreekangst en trillende benen, hoe ga je daarmee om? Soms is spreekangst zo erg dat je ervan gaat trillen en dat is heel vervelend. In deze video krijg je een simpele tip die heel goed helpt bij trillende benen. 

Spreekangst en trillende benen

Heb je spreekangst en uit zich dat in trillende benen of een trillend lichaam?

Maak een aantal flinke sprongen omhoog. Hierdoor zullen je benen niet meer trillen. Je zult merken dat je hierdoor ook meer ontspant. Dit is heel simpel om te doen en het helpt. Probeer het maar.


Video: spreekangst en trillende benen

Op ons YouTube kanaal vind je meer presentatievideo’s

Spreekangst oplossen

Hierdoor ben je natuurlijk niet van je spreekangst af. Maar dit helpt wel tegen het trillen als je angst zo groot is dat je ervan staat te trillen. Maar laat het daar niet bij want er is veel meer dat je kunt doen om je angst te overwinnen. Want angst bestaat uit gedachten en gedachten kun je veranderen.

In het artikel Spreekangst overwinnen reik ik je een paar heel andere gedachten aan. Want angst kan veranderen in “Lekker spannend” en dat verandert het hele verhaal. Je bent nu bang en dat is gewoon hoe het is. Maar dat betekent niet dat je altijd zo bang hoeft te zijn als je gaat spreken in het openbaar.

Spreekangst en trillen de benen

In het algemeen is het zo dat hoe beter je voorbereid bent, hoe meer zelfvertrouwen je zult hebben. Begin daarom lang tevoren met de voorbereiding van je presentatie. Als je niet goed weet hoe dat moet kan onze CD Winnend Presenteren je helpen.

Gedachten zijn krachten

Je gedachten zijn je enige beperking

De inhoud van deze presentatie bestaat uit het je er bewust worden dat je gedachten een zeer grote invloed hebben op het resultaat. En ik leer je tal van technieken over hoe je je eigen gedachten gunstig kunt beïnvloeden en daardoor je dromen en doelen kunt realiseren. 

  • Voor wie: zzp’ers
  • Datum: maandag 3 augustus
  • Tijd: 20.00 – 21.00 uur
  • Prijs: 65 euro excl. btw
3 augustus 2020 Online meeting Ondernemen
Je bent hier: Home » Blog » Speechen » Presenteren voor beginners » Spreekangst en trillende benen
Spreekangst en trillende benen was last modified: by

Met dank aan ElisaRiva voor het beeld in de uitgelichte afbeelding.

Spreekangst en trillende benen was last modified: by