Home » Motiverende spreker » Succesvolle speeches » Speech bij Bedrijven Contact Oisterwijk
speech bij bedrijven contact oisterwijk

Speech bij Bedrijven Contact Oisterwijk

Bijgewerkt op 16 januari 2024

Bedrijven Contact Oisterwijk

Er werden in de tachtig ondernemers verwacht en daarom werd de bijeenkomst boven  i.p.v. in de grote zaal beneden gehouden. Er stonden een stuk of acht statafels verspreid in de ruimte. En bij elke statafel  stonden twee a drie krukken. Overal waren kaarsjes aangestoken waardoor  er een fijne sfeer ontstond. Ook stond er een audioscherm voor de PowerPoint presentaties.

De leden van de ondernemersvereniging waren uitgenodigd  vanaf vijf uur. Aangezien ik altijd op tijd wil zijn was ik er al om half vier. Ik ben er altijd vroeg omdat ik dan genoeg  tijd heb om alles klaar te zetten, te testen en om aan de ruimte te kunnen wennen. En als alles voorbereid is kan ik me  volledig op de speech focussen. 

Rond vijf uur druppelden de ondernemers binnen. De ondernemers zochten elkaar op en er ontstonden overal kleine groepjes met netwerkende ondernemers. Het was natuurlijk niet alleen maar netwerken maar ook social talk. 

Doordat alles al voorbereid was kon ik met een aantal ondernemers kennismaken. Dit vond ik fijn omdat ik zo de sfeer kon proeven en hoorde wat hun bezig hield. En daar kon ik eventueel tijdens de speech op inspelen. Daarnaast kon ik zo ook de sfeer proeven. 

Het diner in de vorm van een buffet werd georganiseerd door Paul Spoormakers van Restaurant Rasa Senang. Om een uur of half zes kwamen ze met al het lekkers binnen. Het was zalig eten! 

Bedrijven Contact Oisterwijk: Algemene Leden Vergadering

Na het eten was er een korte Algemene Leden Vergadering. En daarna mocht ik mijn ding doen, de inspirerende speech ‘’Gedachten zijn krachten’’ presenteren. Deze inspiratie speech gaat over hoe je je eigen gedachten zelf gunstig kunt beïnvloeden waardoor je je doelen kunt bereiken. 

Tijdens deze avond waren er op het scherm video’s en beelden te zien van het Intentsfestival en van Restaurant Rasa Senang. Behalve tijdens de ALV en mijn speech waren er video’s en beelden op het scherm te zien van het Intentsfestival en  van Restaurant Rasa Senang. 

Netwerken

Na de speech was het weer tijd om te netwerken. Het was super gezellig.  De ondernemers vermaakten zich enorm. Ze stonden met een drankje plezier te maken en lekker met elkaar te praten. Vanaf het begin tot aan het eind van het evenement heerste er een geweldige en goede sfeer. 

Na een poosje heb ik mijn spullen in de auto gezet, heb ik afscheid genomen en ben ik vertrokken. Om eerlijk te zijn weet ik niet hoe laat het geworden is. Maar ik heb wel een vermoeden: Brabantse nachten zijn lang …… 

Bedrijven Contact Oisterwijk, hartelijk bedankt voor de opdracht. En geweldig dat ik mocht meehelpen om van dit evenement een succes te maken.