Home » Motiverende spreker » Waar ik gesproken heb » Topspeakers Live events: mindset is je kracht

Topspeakers Live events: mindset is je kracht

topspeakers live

Geschatte leestijd: 3 minuten

Topspeakers live events

Zowel op 30 september als op 7 oktober 2019 was ik er ook om een presentatie geven. De hele dag door waren er elk uur tegelijkertijd vier presentaties. Mensen konden dus kiezen naar welke spreker ze wilde luisteren. En elke spreker sprak over zijn eigen onderwerp.

Op 7 oktober spraken Hans van BreukelenJaouad Khamkhami en ik tegelijkertijd. Hans schijnt net zo goed te spreken als dat hij kon keepen. Voordat we onze presentatie mochten geven hebben we elkaar kort gesproken. 

Topspeakers live: mindset is je kracht

Op beide evenementen mocht ik spreken. Het onderwerp waarover ik sprak was de mindset. Tijdens de talk vertelde ik dat je je dromen en doelen alleen kunt behalen als je voedende en ondersteunende gedachten hebt.  

Het fijne is dat je je eigen mindset positief en gunstig kunt beïnvloeden. Vervolgens gaf ik in mijn presentatie een heleboel manieren aan hoe je je eigen gedachten gunstig kunt veranderen waardoor je betere resultaten krijgt.

Als spreker maak ik graag gebruik van interessante, boeiende en aansprekende verhalen. En ik maak graag gebruik van herkenbare situaties waardoor het publiek geboeid raakt en zich betrokken voelt.

eugenie landburg

Eugénie Landburg: Rob weet als geen ander de aandacht van de groep vast te houden

Ik heb een workshop ‘Gedachten zijn je krachten’ van Rob Wuijster bijgewoond. Rob weet als geen ander de aandacht van de groep vast te houden. Zijn positieve energie, open vriendelijke doch doortastende manier van communiceren, presenteren en motiveren is immens. Van harte aanbevolen dus. Eugénie Landburg Ech Landburg Hier lees je meer over motiverende spreker …

Eugénie Landburg: Rob weet als geen ander de aandacht van de groep vast te houden Lees meer »

Dit is waar ik het voor doe!

Uit de reacties die ik na afloop kreeg bleek dat de mensen genoten hadden van mijn presentatie. En dat is waar je het als spreker voor doet.

De organisatie van het evenement was geweldig. Voor, tijdens en na  elke presentatie was iemand van de organisatie aanwezig. En zij namen allerlei zaken uit handen waardoor ik me als spreker kon focussen op de presentatie en op het publiek. De ruimtes waar de presentaties vonden waren uitstekend!

Topspeakers, AFAS, HR managers en event managers, hartelijk bedankt voor het geweldige en fijne evenement.

Het zal je nu duidelijk zijn dat je me als spreker in kunt huren en dat ik dan naar jullie event kom. En hier kun je verhalen vinden over andere events waar ik gesproken heb.

Teambuilding

Schrijf je hier in en ontvang de nieuwste artikelen over teambuilding in je mailbox

Meer in deze rubrieken:
Rob Wuijster

Rob Wuijster

Specialist in teambuilding, voormalig bondscoach

Transformeert een groep mensen tot een team