Voorbeeld: spreker voor ondernemers en bij bedrijven

Spreker voor ondernemers en bij bedrijven

Ik spreek over ondernemerschap bij ondernemersverenigingen, netwerkborrels en bij evenementen voor ondernemers. En ik spreek bij bedrijven en motiveer het personeel. Ik wil graag een positieve, opbouwende en goede bijdrage leveren.

Boeiende zeer leerzame spreker

Rated 5 out of 5

Rob, je bent een spreker die een bovengemiddelde positieve indruk achter heeft gelaten op mij, bij een presentatie die ik bij heb mogen wonen.

Echte eye openers die mij verder kunnen helpen op persoonlijk én zakelijk vlak.

René Kuenen


Spreker voor ondernemers

Mijn doel is het om een positieve, waardevolle en plezierige bijdrage aan jouw evenement  te leveren.

Ben je voor je ondernemersvereniging op zoek naar een spreker voor je evenement? Je kunt me  boeken bij diverse gelegenheden. Je kunt me bijvoorbeeld boeken als plezierige afsluiting tijdens een ledenvergadering. Ik vertel dan een leuk verhaal met een boeiende boodschap.

Ook kun je me ook inhuren voor de maandelijkse bijeenkomst en tijdens de kerstborrel en nieuwjaarsreceptie. Of kan ik een leuke en interessante talk houden tijdens het feestelijke jubileum van je ondernemersvereniging zoals je op de foto hieronder ziet.

Ondernemersvereniging Ondernemend Heiloo
Jubileum Ondernemersvereniging Ondernemend Heiloo

Spreker voor ondernemers en bij bedrijven

Maak nu een afspraak


Speeches en workshops

Rob is zelf ondernemer en spreker voor ondernemers en bij bedrijven. Hieronder vind je een paar ideeën waar je hem voor in zou kunnen huren.

Spreker voor je academy

Je kunt me ook een leerzaam, interessant en boeiend verhaal laten vertellen in de academy van je ondernemersvereniging.

Workshops en verdieping

Je kunt ook overwegen om na de presentatie een workshop aan te bieden over het onderwerp dat tijdens de presentatie centraal stond. Hierdoor kunnen de ondernemers zich nog verder verdiepen in het onderwerp. En het is het mogelijk om me te boeken voor een vervolg presentatie over hetzelfde of een aanvullend onderwerp. Hier vind je een aantal verslagen van bijeenkomsten voor ondernemers.

Netwerkborrels voor ondernemers

Organiseer je netwerkborrels voor ondernemers en zoek je een enthousiaste, boeiende en motiverende spreker die iets extra’s aan je netwerkborrel kan toevoegen? Ik help mee om er een geweldige netwerkborrel van te maken en de ondernemers een plezierige en waardevolle tijd te geven.

Organiseer je een evenement met sprekers en ben je op zoek naar een spreker die meehelpt om een opbouwende, positieve en inspirerende sfeer te creëren? Meehelpt om er een grandioos evenement van te maken?  Die de band tussen de ondernemers onderling vergroot? En de ondernemers motiveert, inspireert, boeit en waardevolle kennis geeft? Dan kan ik je helpen!

Mijn talks zijn sprankelend, dynamisch en interactief. Ondanks het grote aantal ondernemers in de zaal voelen de ondernemers zich betrokken bij het verhaal.

Waarom Rob Wuijster inhuren

Waarom je mij zou inhuren? Dat is vrij simpel:

  • Je kunt me inhuren om de ondernemers naar je netwerkborrel te lokken.
  • En als je de leden van je ondernemersvereniging iets extra’s wilt geven.
  • Je kunt me als spreker boeken tijdens je netwerkborrel als afwisseling.

Maar je kunt me ook bij het begin van de netwerkborrel boeken om een plezierige en open sfeer te creëren waardoor mensen het makkelijker vinden om elkaar aan te spreken. Mensen hebben dan direct gespreksstof waardoor het gesprek makkelijker op gang komt. En hierdoor wordt je netwerkborrel succesvoller.

Ik ben gespecialiseerd in het geven van talks voor ondernemers. Ik ben zelf ook een ondernemer. Daardoor weet ik waar ondernemers mee worstelen en in welke situatie zij zich bevinden en ik heb jaren ervaring als spreker. Ik vertel interessante en waardevolle verhalen met een duidelijke en herkenbare boodschap.

Spreker voor ondernemers

Maak gerust een afspraak


Kenmerken van de presentaties

Als spreker voor ondernemers is het voor mij een belangrijke uitgangsprincipe dat het publiek een leuke tijd heeft. Daarom zorg ik ervoor dat de presentaties plezierig zijn om te volgen en ook entertainend zijn. 

Een ander uitgangsprincipe is dat de ondernemers iets positiefs meenemen van de speech zodat ze zich kunnen ontwikkelen en aan het denken worden gezet. Daarom zorg ik ervoor dat de presentatie leerzaam is. Daarnaast zijn de dingen die ik aangeef eenvoudig in de praktijk toepasbaar.

Door de manier van presenteren en de voorbeelden die ik gebruik voelen de ondernemers zich gemotiveerd en geïnspireerd als ze de zaal uitlopen.

Pecha Kucha

Hoe lang duurt een presentatie

De duur van presentaties kan variëren van twintig minuten tot anderhalf uur. Praat gewoon even met me en vertel me je plan.

Hier kun je alles lezen over de inhoud van mijn speeches.

Afspraak maken voor een speech

Je kunt er gerust vrijblijvend met me over praten


Hoe ondernemers de presentaties ervaren

Ondernemers ervaren de presentaties als motiverend en leerzaam. Daarnaast geven ze vaak aan dat ze aan het denken worden gezet en dat ze genoten van de presentatie. Ze vertellen dat ze na de presentatie met een lach en super geïnspireerd huiswaarts rijden.

Goed naar onze wensen geluisterd

Goed naar onze wensen geluisterd
“Voor een finance event bij DPD hebben wij gebruik gemaakt van Rob voor een presentatie over teambuilding. Hij is echt duidelijk en heeft goed naar onze wensen geluisterd en deze vervolgens meegenomen in zijn verhaal. Ik zou hem zeker als spreker uitnodigen.”

Nylish Jagroep – Manager Order to Cash

Bedrijvencontact Westzaan

Rob is een enthousiaste spreker. We hebben hem uitgenodigd om zijn verhaal voor een zeer divers gezelschap te houden. Hij weet je mee te nemen in zijn interactieve verhaal en merkt al snel waarom het coachen hem goed ligt. Veel dingen zijn voor iedereen herkenbaar maar juist door ze te benoemen vallen kwartjes op hun plek. Het was een geslaagde avond. Bedrijvencontact Westzaan

Goede en enthousiaste spreker!

Rob is een aangename spreker die weet waarover hij het heeft en enthousiast verhaalt over de kracht van verbeelding, mede aan de hand van tal van persoonlijke anekdotes en ervaringen! Van der Putt Advocaten, Marcus Gerrits

Geweldige peptalk

Aansluitend op een Algemene Ledenvergadering is het altijd afwachten hoe je een groep “aan de gang” krijgt. Daar had Rob geen enkele moeite mee. Alles wat Rob uitstraalt is positiviteit en energie, heel veel energie. Uit de mailwisselingen voorafgaand aan de bijeenkomst werd al duidelijk dat Rob er veel zin in had. Rob is prettig in de communicatie en besteed veel aandacht aan de invulling van de avond. Zijn boek werd gretig afgenomen dus dat zegt genoeg over hoe de inhoud van zijn verhaal is overgekomen. Soms weet je het allemaal wel, maar pas het maar eens consequent toe. Aan ons de taak om het in te prenten in ons onderbewustzijn! Dank namens de hele vereniging. Rob de Peuter (namens ZakenVriendenSoest)

ovap

Ellen Hosmus OVAP: Ik krijg gelijk heel veel energie

Ik krijg gelijk heel veel energie als Rob Wuijster van start is gegaan met zijn verhaal. Ondanks dat we het dan nu even noodgedwongen via beeldscherm moeten doen, kan ik me vinden in de opmerkingen, tips en tricks die hij verteld over het onderwerp mindset!

Heel veel weet je en herken je van wat hij vertelt, maar je wordt weer even wakker geschut zo op de bank! Door voorbeelden weet je precies waar je op kan letten, maar ook kan gaan toepassen. Door een bepaalde manier van vertellen, ontstaat er een interactie tussen beeldscherm en Rob! Hij daagt je uit om deel te nemen aan het onderwerp!

Genoten van de avond en met een brok energie de volgende dag tegemoet! Bedankt voor je inzet. Ellen Hosmus, bestuurslid van de OndernemersVereniging Anna Paulowna (OVAP)

Afspraak maken en verder praten

Bel me, dan praten we verder

Rob Wuijster

Rob Wuijster

Specialist in teambuilding, voormalig bondscoach

Transformeert een groep mensen tot een team. Gastspreker, spreekt over teambuilding, leiderschap en winnaarsmentaliteit.