spreker ondernemerschap

Spreker voor ondernemers en bij bedrijven

Ik ben een inspirerende spreker ondernemerschap. Ik spreek over ondernemerschap bij ondernemersverenigingen, netwerkborrels en bij evenementen voor ondernemers. En ik spreek bij bedrijven en motiveer het personeel. Ik wil graag een positieve, opbouwende en goede bijdrage leveren.

Ben je voor je ondernemersvereniging op zoek naar een spreker voor je evenement? Je kunt me  boeken bij diverse gelegenheden. Je kunt me bijvoorbeeld boeken als plezierige afsluiting tijdens een ledenvergadering. Ik heb een goed verhaal met een boeiende boodschap.

Ik ben zelf ondernemer en spreker voor ondernemers en bij bedrijven. Hieronder vind je de inhoud van mijn motiverende speeches en hieronder een paar ideeën waar je me voor in zou kunnen huren.

Rob Wuijster spreker voor ondernemers en bij bedrijven


Spreker voor ondernemers

Het is mijn doel om een positieve, waardevolle en plezierige bijdrage aan jouw evenement  te leveren.

Je kunt me ook inhuren voor de maandelijkse bijeenkomst en tijdens de kerstborrel en nieuwjaarsreceptie. Of kan ik een leuke en interessante talk houden tijdens het feestelijke jubileum van je ondernemersvereniging zoals je op de foto hieronder ziet.

Ondernemersvereniging Ondernemend Heiloo
Jubileum Ondernemersvereniging Ondernemend Heiloo

Rob maakte alle verwachtingen waar

Op 13 april 2023 was Rob Wuijster bij ons te gast als spreker. Vooraf verliep het contact met Rob heel fijn. Duidelijke communicatie en korte lijnen. Ook op de dag zelf maakte Rob alle verwachtingen waar. Vol enthousiasme vertelde Rob over zijn ervaringen en liet ons aan de hand van grappige trucjes zien dat we in staat zijn met een kleine oefening ons brein te trainen. Rob zijn presentatie was overtuigend en helder, vol humor met meer dan genoeg ruimte voor interactie. OVU | Ondernemingsvereniging Uithoorn

Spreker voor ondernemers en bij bedrijven

Maak nu een afspraak


Speeches en workshops

Ik ben zelf ondernemer en ik spreek voor ondernemers en bij bedrijven. Hier vind een paar ideeën waar je me voor in zou kunnen huren.

Spreker voor je academy

Je kunt me een leerzaam, interessant en boeiend verhaal laten vertellen in de academy van je ondernemersvereniging.

Workshops en verdieping

Je kunt ook overwegen om na de presentatie een workshop aan te bieden over het onderwerp dat tijdens de presentatie centraal stond. Hierdoor kunnen de ondernemers zich nog verder verdiepen in het onderwerp. En het is het mogelijk om me te boeken voor een vervolg presentatie over hetzelfde of een aanvullend onderwerp. Hier vind je een aantal verslagen van bijeenkomsten voor ondernemers.

Netwerkborrels voor ondernemers

Organiseer je netwerkborrels voor ondernemers en zoek je een enthousiaste, boeiende en motiverende spreker die iets extra’s aan je netwerkborrel kan toevoegen? Ik help mee om er een geweldige netwerkborrel van te maken en de ondernemers een plezierige en waardevolle tijd te geven.

Rob Wuijster spreker voor ondernemers

Bedrijvencontact Westzaan

Rob is een enthousiaste spreker. We hebben hem uitgenodigd om zijn verhaal voor een zeer divers gezelschap te houden. Hij weet je mee te nemen in zijn interactieve verhaal en merkt al snel waarom het coachen hem goed ligt. Veel dingen zijn voor iedereen herkenbaar maar juist door ze te benoemen vallen kwartjes op hun plek. Het was een geslaagde avond. Bedrijvencontact Westzaan

Spreker voor ondernemers

Maak gerust een afspraak


motiverende spreker rob wuijster

Motivatiespreker boeken

Wil je een motivatiespreker boeken? Ik zou het leuk vinden als je mij dan kiest. En om je dit gemakkelijk te maken vind je hier alles wat je weten moet in een snel overzicht. Wat wil je voor je evenement?…

Lees meer


Kenmerken van de presentaties

Als spreker voor ondernemers is het voor mij een belangrijke uitgangsprincipe dat het publiek een leuke tijd heeft. Daarom zorg ik ervoor dat de presentaties plezierig zijn om te volgen en ook entertainend zijn. 

Een ander uitgangsprincipe is dat de ondernemers iets positiefs meenemen van de speech zodat ze zich kunnen ontwikkelen en aan het denken worden gezet. Daarom zorg ik ervoor dat de presentatie leerzaam is. Daarnaast zijn de dingen die ik aangeef eenvoudig in de praktijk toepasbaar.

Door de manier van presenteren en de voorbeelden die ik gebruik voelen de ondernemers zich gemotiveerd en geïnspireerd als ze de zaal uitlopen.

Pecha Kucha


Organiseer je een evenement met sprekers?

Organiseer je een evenement met sprekers en ben je op zoek naar een spreker die meehelpt om een opbouwende, positieve en inspirerende sfeer te creëren? Meehelpt om er een grandioos evenement van te maken?  Die de band tussen de ondernemers onderling vergroot? En de ondernemers motiveert, inspireert, boeit en waardevolle kennis geeft? Dan kan ik je helpen!

Mijn talks zijn sprankelend, dynamisch en interactief. Ondanks het grote aantal ondernemers in de zaal voelen de ondernemers zich betrokken bij het verhaal.

Geweldige presentatie

Rob was gisteren bij de Ondernemersvereniging Uithoorn. Hier heeft hij een hele interessante en leuke presentatie gegevens. Gedachten zijn krachten! Een geweldige presentatie waardoor je eens goed gaat nadenken wat gedachten zijn en met je doen. Dat de kwaliteit van jouw gedachten grotendeels ook de kwaliteit van jouw leven bepalen.
Rob is een goede ervaren spreker en het is fijn om naar hem te luisteren. Hij weet waar hij over praat en je kan merken dat hij uitoefent wat hij vertelt. Als je de kans hebt om een keer naar Rob te luisteren zou ik je dat zeker aanraden! Het zet je aan het denken en geeft energie om je volgende level te bereiken! Stef Hoogervorst van Fix-IP

Waarom Rob Wuijster inhuren

Waarom je mij zou inhuren? Dat is vrij simpel:

  • Je kunt me inhuren om de ondernemers naar je netwerkborrel te lokken.
  • En als je de leden van je ondernemersvereniging iets extra’s wilt geven.
  • Je kunt me als spreker boeken tijdens je netwerkborrel als afwisseling.

Maar je kunt me ook bij het begin van de netwerkborrel boeken om een plezierige en open sfeer te creëren waardoor mensen het makkelijker vinden om elkaar aan te spreken. Mensen hebben dan direct gespreksstof waardoor het gesprek makkelijker op gang komt. En hierdoor wordt je netwerkborrel succesvoller.

Ik ben gespecialiseerd in het geven van talks voor ondernemers. Ik ben zelf ook een ondernemer. Daardoor weet ik waar ondernemers mee worstelen en in welke situatie zij zich bevinden en ik heb jaren ervaring als spreker. Ik vertel interessante en waardevolle verhalen met een duidelijke en herkenbare boodschap.

Afspraak maken voor een speech

Je kunt er gerust vrijblijvend met me over praten


Motiverende speeches


Hoe ondernemers de presentaties ervaren

Ondernemers ervaren de presentaties als motiverend en leerzaam. Daarnaast geven ze vaak aan dat ze aan het denken worden gezet en dat ze genoten van de presentatie. Ze vertellen dat ze na de presentatie met een lach en super geïnspireerd huiswaarts rijden.

BS Morgen: Puurheid

In mijn werkende leven zelden zo’n bevlogen ondernemer ontmoet!
Rob heeft voor mijn ondernemersnetwerk, met veel passie, een presentatie gegeven over “gedachten zijn krachten”, gebaseerd op zijn persoonlijke ervaringen in de sport. Dat heeft ondernemers geïnspireerd, daarbij sprak vooral ook zijn authenticiteit en puurheid mij aan, niet gecompliceerd, gewoon Rob! Rob, je bent een mooi mens, ga vooral door met mooie verhalen vertellen!

Teambuildingdag bij dpd

Teambuildingdag bij DPD

Onlangs gaf ik een teambuildingspeech bij de teambuildingdag van DPD. Dat was een fantastisch evenement. Ook iets voor jouw teams? Hier lees je hoe een…

Lees meer


Afspraak maken en verder praten

Bel me, dan praten we verder


Rob Wuijster

En je kunt me hier vinden op LinkedIn.