Home » Sport speaker » Sport spreker uit het hockey

Sport spreker uit het hockey

spreker hockey

Sport speaker uit het hockey

Ben je voor je evenement op zoek naar een interessante spreker die je publiek kan boeien en die uit het hockey komt?

Ik ben voormalig bondscoach van het Zwitserse nationale heren hockey elftal en het nationale Zwitserse hockey team onder de 21 jaar. We hebben twee keer brons behaald op een Europacup zaalhockey.

En voor een klein hockeyland als Zwitserland waren dat goede prestaties. Op dat moment waren er in Zwitserland slechts in totaal drieduizend hockeyers.

De onderstaande quote van Michael Jordan is op mijn verhaal van toepassing:

I’ve missed more than 9000 shots in my career. I’ve lost almost 300 games. 26 times, I’ve been t“rusted to take the game winning shot and missed. I’ve failed over and over and over again in my life. And that is why I succeed.”

Michael Jordan

Spreker uit het hockey

Voordat ik bondscoach werd, was ik drie keer coach bij een Europacup veldhockey  voor clubteams met het Zwitserse Grasshoppers en Olten.

Ook ben ik met het Zwitserse Olten landskampioen van Zwitserland geworden. Daarnaast ben ik met een aantal hockeyteams in Nederland gepromoveerd.

Ik ben een interessante sport speaker en ik spreek niet uitsluitend over hockey. Ik geef ook voetbalwebinars aan trainers en coaches en ik heb voetbalkanalen op Twitter en YouTube.

sport speaker
spreker hockey
Rob Wuijster

Rob Wuijster

Specialist in teambuilding, voormalig bondscoach

Transformeert een groep mensen tot een team