Home » Motiverende spreker » Waar ik gesproken heb » Speech bij Zakenvrienden Soest

Speech bij Zakenvrienden Soest

In oktober 2021 heb ik een speech bij Zakenvrienden Soest gehouden. Deze ging over de kracht van gedachten en ik had mijn boek “Denk jezelf succesvol” ook meegebracht. In dit artikel vertel ik je over deze fantastische avond. Leuk voor alle betrokkenen en daarom een echte win-win situatie. Als je je aangesproken voelt: ik kan ook bij jullie komen om een speech te houden.

speech bij zakenvrienden soest

Speech bij Zakenvrienden Soest

In oktober 2021 mocht ik een speech geven bij Zaken Vrienden Soest. Het evenement vond plaats bij Greenfield’s in Baarn. Het evenement begon met een extra ALV vergadering. Na de ALV vergadering was ik aan de beurt!

Het thema van de inspiratie speech was ‘’Gedachten zijn krachten’’. De speech bestaat eigenlijk uit vier delen.

Zakenvrienden Soest: gedachten zijn krachten

Juiste mindset

In het eerste gedeelte gaf ik het belang aan van het hebben van de juiste mindset. En hierbij vertelde ik waargebeurde verhalen van topsporters en ondernemers die heel bijzondere en goede resultaten behaalt hebben.

Ook heb ik verhalen vertelt uit mijn ervaring als bondscoach van het Zwitserse nationale heren hockey team en mental coach in de topsport.

Eigen ervaring

Het tweede deel liet ik de ondernemers actief ervaren dat hun gedachten een enorme kracht hebben en dat je je gedachten eenvoudig kan bijsturen. Vervolgens heb ik kort iets vertelt over het brein.

Eigen gedachten beïnvloeden

In het derde deel gaf ik een flink aantal technieken waarmee mensen hun eigen gedachten gunstig kunnen beïnvloeden en transformeren. Bij elke techniek vertelde ik een verhaal uit mijn ervaring als bondscoach en mentalcoach. Deze verhalen hebben als doel dat het publiek de techniek begrijpt en onthoudt.

We hebben het o.a. gehad over dat het belangrijk is dat je moet geloven in een goede afloop, een goede toekomst en dat je gelooft dat je je doel bereikt. En natuurlijk dat je gelooft in jezelf, in je product, in je dienst en in je bedrijf. Dat is natuurlijk allemaal mooi en waar. Maar hoe je dat? Ik heb een techniek aangereikt die je helpt te geloven!

Ook heb ik een live demonstratie gegeven en ik heb twee van mijn boeken ‘’Denk jezelf succesvol’’ weggegeven.

Concrete acties

Het vierde en het laatste deel ging over het nemen van concrete acties. En ik sloot af met wat je als ondernemer kunt doen bij een tegenslag.

Na afloop kocht dertig procent van het publiek mijn boek: ‘’Denk jezelf succesvol’’. Aan het verkopen van een boek verdien ik natuurlijk bijna niets. Maar het is een goed teken. Het betekent dat de ondernemers de speech interessant vonden en zich willen verdiepen in het thema.

De ondernemers vroegen ook of ik het boek wilde signeren. En dat heb ik ook met veel plezier gedaan.

zzp Houten

Zzp Houten: goeie peptalk

Waarin een kleine man groot kan zijn.Ondernemen is soms ook topsport. Daarom hebben we als zzp-vereniging Rob Wuijster uitgenodigd voor zijn motivatiespeech: ‘Gedachten zijn (je) krachten’. Want iedereen kan op zijn tijd wel een goeie peptalk gebruiken. Ook ondernemers. Rob deed dat op overtuigende wijze en liet ons zien dat je meer kunt bereiken dan …

Zzp Houten: goeie peptalk Lees meer »

Publiek een leuke tijd geven

Als motivational speaker wil ik het publiek een leuke tijd geven, inspireren, concrete kennis geven en aan het denken zetten. En dat is gelukt! Het publiek was zeer enthousiast en na afloop werd er over het thema gesproken. Zaken Vrienden Soest hebben me ook een recensie gegeven.

Na nog wat geborreld te hebben was er nog een fantastisch warm buffet. We hebben gezellig met z’n allen gegeten! Na het afscheid ben ik rustig en zeer tevreden naar Heiloo terug gereden. Het fijne van een iets langere autorit is dat ik als spreker rustig kan nadenken hoe de speech verlopen is.

Vooraf heb ik toestemming gekregen om de speech op te nemen. In verband met de privacy heb ik de video op mezelf gericht. Het publiek was dus niet zichtbaar. De video heb ik gebruikt voor marketing doeleinden en voor evaluatie. De dag daarna heb ik de hele speech terug gekeken en geëvalueerd. Ik heb mezelf de volgende vragen gesteld: wat ging goed? Wat ging niet goed? En, hoe kan ik het de volgende keer beter doen?

Vervolgens heb ik foto’s uit de video gehaald en video fragmenten gemaakt die ik op de social media geplaatst heb. Dat is ook altijd goed voor de opdrachtgever.

Deze speech bij Zakenvrienden Soest was een geweldige mooie opdracht en we hebben er allemaal van genoten! Een echte win-win situatie.

Rob Wuijster

Rob Wuijster

Specialist in teambuilding, voormalig bondscoach

Transformeert een groep mensen tot een team

Gepubliceerd op: 1-11-2021
Voor het laatst bijgewerkt op: 6-2-2023