Home » Rob Wuijster » Rob Wuijster » Gastspreker inhuren » Rob boeken, hoe werkt het

Rob boeken, hoe werkt het

Rob Wuijster boeken

Werkwijze

Je hebt de beslissing genomen om me te boeken, maar hoe gaat het nu verder? Wat je hier leest geldt zowel voor een eenmalige presentatie als voor meerdere presentaties.

Want je kunt me ook boeken voor een langere periode en meerdere presentaties. Neem gewoon contact met me op, dan bespreken we wat je precies wilt.

Datum plannen

We plannen de datum en nadat de datum gepland is en de afspraken gemaakt zijn stuur ik je een overeenkomst van opdracht. Pas als de overeenkomst van opdracht getekend is, is de boeking definitief.


Materiaal voor je website

Vervolgens stuur ik je een tekst voor de aankondiging op je website en een link naar een pagina waar je een foto naar keuze van mij kunt downloaden. De tekst en foto kun je gebruiken voor de aankondiging op je website, social media en nieuwsbrief. Ook stuur ik je een tekst om me voorafgaande aan de speech te introduceren.


Een week voor de presentatie

Een week voor de presentatie neem ik contact met je op om te informeren of er nog bijzonderheden zijn. Als je tussen de boeking en presentatie nog vragen hebt kun je natuurlijk altijd ook zelf contact met me opnemen.


De dag van de presentatie

  • Live presentatie op locatie: Op de dag van de presentatie ben ik minimaal een uur voor ik de presentatie ga geven aanwezig.
  • Live presentatie online: bij een online presentatie ben ik minimaal 30 minuten voor ik de presentatie geef aanwezig.


Na de presentatie

Na de presentatie neem ik contact met je op om te informeren hoe jij en het overige publiek de presentatie ervaren hebben. En daarna stuur ik je de factuur toe.


Neem contact op

Neem contact op, dan kunnen we alles bespreken dat je wilt weten


Rob Wuijster

Hier kun je een overzicht vinden van alles dat ik te bieden heb als teambuilding specialist.

En hier kun je een categorie vinden met artikelen over wat je allemaal wilt weten over het inhuren van een gastspreker of het boeken van een teambuilding trainer.