Home » Sport speaker » Presentaties voor topsport

Presentaties voor topsport

Presentaties voor topsport: zoek je een motiverende en inspirerende spreker met een boeiend verhaal die topsporters mentaal sterker kan maken? Dan ben je bij mij aan het juiste adres.

Ik heb ruime ervaring in de sport en ben bondscoach van Zwitserland geweest. Ik geef presentaties voor topsporters, voor coaches & trainers in de topsport en voor ouders van topsporters.


presentaties voor topsport

Presentaties voor topsport

Presentaties voor topsport door een motiverende en een inspirerende spreker met een boeiend verhaal die de topsporters mentaal sterker kan maken.

Optimale resultaten

Presentaties voor topsport door een motiverende en een inspirerende spreker met een boeiend verhaal die de topsporters mentaal sterker kan maken.

Ik ben Rob Wuijster en ik ben voormalig bondscoach van het Zwitserse nationale heren hockey elftal en mental-coach in de topsport.

En ik geef presentaties voor topsporters, voor coaches & trainers in de topsport en voor ouders van topsporters. De presentaties zijn gericht op de mindset en bedoeld voor zowel individuele sporters als voor teamsporters.

Swiss hockey

rugby

Nederlandse Rugby Bond: groot motivator

Beste Rob,

Namens de gehele staf van het Nederlands rugby team onder 18 jaar willen wij jou bedanken voor de bijdrage die jij dit seizoen hebt geleverd.

Als groot motivator heb jij onze groep een aantal mentale sessies gegeven. De kracht van de gedachten! We hebben de samenwerking positief ervaren. Je staat open voor ideeën van de staf en weet deze te implementeren in de sessies.

Jouw luisterend oor en scherpe observaties leiden tot interactieve sessies. Rugbyers zijn nuchtere mensen, maar ik weet zeker dat er een aantal jongens buiten de selectie waren gevallen als ze zich deze manier van denken niet hadden eigen gemaakt. Dank hiervoor!

“Winning isn′t everything, its the only thing that counts”

Joop IJsselstein, Rugby Bond Ass. Bondscoach Ned. U18

Rugby Nederland

Gedachten bepalen het

Een sporter kan alleen optimale resultaten bereiken als hij technisch, tactisch, fysiek en mentaal een bepaald niveau heeft. Ik heb me erin gespecialiseerd topsporters en topsporteams mentaal sterker te maken.

Want een speler kan alleen optimaal functioneren als hij mentaal sterk is. De gedachten van een topsporter bepalen wat hij doet en niet doet. En wat een speler doet of niet doet bepaalt het resultaat. Wil je een ander resultaat? Pas je gedachten dan een beetje aan!

De toehoorders ervaren de presentaties als motiverend, inspirerend, leerzaam en als praktisch toepasbaar. Mijn speeches zetten je aan het denken.

Tijdens de presentatie maak ik gebruik van veel praktische voorbeelden en boeiende, inspirerende en waargebeurde verhalen. Ik spreek dezelfde taal als de sporters. Hierdoor komt de boodschap goed over en begrijpen de sporters de inhoud direct. En ongeacht de belangrijke en waardevolle boodschap zijn de presentaties luchtig en plezierig om te volgen.

Presentaties voor topsport

Organiseer je een evenement, bijeenkomst, symposium of een congres voor trainers en coaches in de topsport? Ben je misschien op zoek naar een ervaren spreker die je topsporteam(s) en topsporters handvatten kan aanreiken op het mentale vlak?

Ben je op zoek naar een spreker die de spelers kan helpen om mentaal sterker te worden?  Wil je een spreker die op een plezierige en eenvoudige manier de boodschap goed kan overbrengen?

Neem dan gerust contact op en informeer naar de mogelijkheden. Tot nu toe heb ik nog niemand gebeten!

Reviews

Gert Boonen, LOOT-coördinator Veluws College Apeldoorn en Twello

Rob Wuijster heeft een presentatie gehouden over De kracht van gedachten tijdens de tweede LOOT thema-avond van dit schooljaar. Onze gedachten, zowel positieve als negatieve, zijn van invloed op ons doen en laten. In het geval van sporters kunnen negatieve gedachten zeer nadelig zijn voor hun sportprestaties. Belangrijk dus om hier iets aan te doen. Op een …

Gert Boonen, LOOT-coördinator Veluws College Apeldoorn en Twello Lees meer »

topsport talent school

Topsport Talentschool RSG ′t Rijks: Ik wil hiermee aan de slag!

Op woensdag 11 december hebben we, als Topsport Talentschool RSG ′t Rijks, één van de jaarlijkse twee Themabijeenkomsten voor onze (aspirant) LOOT-leerlingen gehad. Elke keer is het een ander thema, gerelateerd aan Topsport, dat gepresenteerd wordt aan onze sporttalenten. Deze keer was het Rob Wuijster die een presentatie gaf over het mentale aspect dat natuurlijk …

Topsport Talentschool RSG ′t Rijks: Ik wil hiermee aan de slag! Lees meer »

rugby logo

Nederlandse Rugby Bond: groot motivator

Beste Rob, Namens de gehele staf van het Nederlands rugby team onder 18 jaar willen wij jou bedanken voor de bijdrage die jij dit seizoen hebt geleverd. Als groot motivator heb jij onze groep een aantal mentale sessies gegeven. De kracht van de gedachten! We hebben de samenwerking positief ervaren. Je staat open voor ideeën …

Nederlandse Rugby Bond: groot motivator Lees meer »

Rob Wuijster

Rob Wuijster

Specialist in teambuilding, voormalig bondscoach

Transformeert een groep mensen tot een team