Home » Rob Wuijster » Motiverende spreker » Waar ik gesproken heb » Online interactieve motivatie talk voor team Leisure

Online interactieve motivatie talk voor team Leisure

online interactieve talk voor team leisure

Geschatte leestijd: 4 minuten

Online interactieve motivatie talk voor team Leisure

Dit is een speech van 30 minuten die ik op 15 maart 2021 heb gegeven aan Team Leisure B.V.

Al bij de start van de presentatie zag ik dat de teamleden van Team Leisure B.V. enthousiast, leergierig en zeer gedreven waren. Ze hadden in hun kantoor een groot scherm geplaatst waarop ze me konden zien.

Voorafgaande aan de presentatie hadden ze een inspirerende  teammeeting gehad en deze meeting wilden ze afsluiten met een live inspirerende interactieve talk.

Online interactieve motivatietalk: boven jezelf uitstijgen

Boven jezelf uitstijgen

De presentatie ging er over dat je boven jezelf kunt uitstijgen door je manier van denken. Het resultaat wat je als individu behaalt, wordt voor een groot deel door je mindset bepaald! Tijdens deze presentatie heb ik ook verteld hoe je bij jezelf een winnaarsmentaliteit en winnaarsgedachten kunt ontwikkelen. Waardoor je je doelen kunt bereiken en je dromen kunt realiseren.

2 + 2 = 9

Het tweede deel bestond uit hoe je als teamlid een optimale bijdrage aan het team kunt leveren waardoor het team boven zichzelf kan uitstijgen en geweldige prestaties kan behalen! 2 + 2 = 9! The sky is the limit! Daarnaast heb ik het ook over twee principes gehad, zaken die noodzakelijk zijn om als team te kunnen groeien! En ik heb verteld waarop de teamleden zich moeten focussen om waardevol voor het team te zijn.

Wat zegt team Leisure?

logo team leisure

Team Leisure: Geweldige positieve energie

Rob had mij en het team vanaf de eerste seconden gegrepen. Geweldige positieve energie. Echt een aanrader! Ik wil je nogmaals hartelijk bedanken voor je fantastische energie en inzichten vanmorgen. Ik spreek namens ons allen als ik zeg dat we onafgebroken en helemaal in je verhaal zaten. Jouw presentatie sloot naadloos aan op onze teamsessie. …

Team Leisure: Geweldige positieve energie Lees meer »

Online interactieve motivatie talk voor team Leisure

Online motivatietalk: interactie

Tijdens de presentatie heb ik ook vragen gesteld waardoor er super leuke interactie ontstond.

Achteraf bleek dat Team Leisure de presentatie als erg fijn en goed ervaren heeft. Een online inspiratiesessie kan net als een live presentatie erg boeiend, inspirerend en motiverend zijn. Laatst vertelde iemand me een aantal weken na een presentatie dat ze het gevoel had dat ik tijdens de presentatie uit haar computer zou springen.

Al met al, een heel mooie en interessante opdracht! En wat is er mooier dat alle partijen een super goed gevoel er aan over gehouden hebben!

online inspiratiesessies

Online inspiratiesessies

Je kunt me uitproberen in een online speech van dertig minuten. Zo kun je me testen en kijken of je me als spreker voor je live speech op jouw locatie wilt boeken.

Als je me binnen een week na de online speech boekt voor een live speech op jouw locatie verrekenen we €250 voor de online speech met de prijs van de speech op locatie.


Als je dit ook leuk zou vinden voor jouw bedrijf, neem dan gewoon contact op en reserveer me! En dat kan ook via LinkedIn. En je kunt natuurlijk ook verder lezen op de pagina over de interactieve speeches om te kijken of er een speech tussen zit die jouw team kan motiveren.

En als het je specifiek om teambuilding gaat, dan kan ik jullie bedrijf ook een begeleidingstraject bieden.

Teambuilding

Schrijf je hier in en ontvang de nieuwste artikelen over teambuilding in je mailbox

Rob Wuijster

Rob Wuijster

Specialist in teambuilding, voormalig bondscoach

Transformeert een groep mensen tot een team