Home » Motiverende spreker » Waar ik gesproken heb » Jubileum ondernemers vereniging Ondernemend Heiloo

Jubileum ondernemers vereniging Ondernemend Heiloo

Ondernemersvereniging Ondernemend Heiloo

Geschatte leestijd: 3 minuten

Jubileum ondernemersvereniging Ondernemend Heiloo

Op 25 oktober 2019 mocht ik spreken bij het 50-jarig jubileum van ondernemersverening Ondernemend Heiloo (je vindt ze hier). Ik was daar natuurlijk niet de enige die iets ging vertellen.

Optredens en speeches jubileum Ondernemersvereniging Heiloo


Mireille Kaptein
 – zakenvrouw van het jaar 2019 – gaf een fantastische en interessante presentatie over haar bedrijf.

En Rob & Emiel traden op met magische illusies. Wat een geweldige show!

Ik mocht daar als motivational speaker een lezing geven. Het onderwerp waar ik over sprak was: Gedachten zijn krachten. Tijdens deze presentatie vertelde ik een verhaal over een sporter en een ondernemer die beiden erg succesvol zijn geworden door hun manier van denken.

Rob, Rob en Emiel

Gedachten bepalen het

Uit eigen ervaring als voormalig bondscoach van het Zwitserse nationale heren hockeyteam heb ik ook een verhaal verteld. We zijn als ‘’hockey dwergland’’ derde op een Europacup zaalhockey geworden. De goede mindset van de hockeyspelers was een belangrijke factor voor het behalen van de medaille.

Ik heb de ondernemers laten ervaren dat hun gedachten bepalend zijn voor het resultaat dat ze behalen. En dat je je gedachten in tien seconden kunt veranderen. Vervolgens heb ik over vier manieren verteld waarmee elke ondernemer bewust zijn eigen gedachten kan beïnvloeden. En als je dat doet, dan ga je succesvoller handelen en krijgt je betere resultaten.

Omdat je als ondernemer te maken hebt met teleurstellingen, fouten, moeilijkheden en tegenslagen heb ik een verhaal verteld waar je als ondernemer aan terug kunt denken als het niet gaat zoals je wilt. Dit geeft vertrouwen wanneer je tegenslagen krijgt.

Jubileum Ondernemend Heiloo: enthousiast feest

Na het officiële gedeelte hebben we nog  geborreld met allemaal lekkere hapjes. De mensen die ik tijdens de borrel gesproken heb waren allemaal erg enthousiast over de organisatie en de presentaties en optredens van deze avond.

Ik wil het bestuur, de ondernemers, Mireille Kaptein van Ondernemersvereniging Ondernemend Heiloo en Rob & Emiel, de medewerkers van de Beun en de technische mensen achter de schermen hartelijk bedanken voor de geweldige avond.

Op naar het 50-jarig jubileum

Als jullie dit leuk vinden en graag zouden willen dat ik ook bij jullie jubileum kom, dan kun je hier meer lezen over wat ik kan betekenen voor ondernemers en ondernemersverenigingen. En neem dan contact met me op. Je kunt hier meer lezen over de inhoud van mijn motiverende speeches en hier vind je meer verhalen over speeches die ik gehouden heb.

Teambuilding

Schrijf je hier in en ontvang de nieuwste artikelen over teambuilding in je mailbox

Meer over dit onderwerp:
Rob Wuijster

Rob Wuijster

Specialist in teambuilding, voormalig bondscoach

Transformeert een groep mensen tot een team