Home » Aanbevelingen » Online inspiratiesessies

Online inspiratiesessies

ovap

Ellen Hosmus OVAP: Ik krijg gelijk heel veel energie

Ik krijg gelijk heel veel energie als Rob Wuijster van start is gegaan met zijn verhaal. Ondanks dat we het dan nu even noodgedwongen via beeldscherm moeten doen, kan ik me vinden in de opmerkingen, tips en tricks die hij verteld over het onderwerp mindset!

Heel veel weet je en herken je van wat hij vertelt, maar je wordt weer even wakker geschut zo op de bank! Door voorbeelden weet je precies waar je op kan letten, maar ook kan gaan toepassen. Door een bepaalde manier van vertellen, ontstaat er een interactie tussen beeldscherm en Rob! Hij daagt je uit om deel te nemen aan het onderwerp!

Genoten van de avond en met een brok energie de volgende dag tegemoet! Bedankt voor je inzet. Ellen Hosmus, bestuurslid van de OndernemersVereniging Anna Paulowna (OVAP)

Ellen Hosmus OVAP: Ik krijg gelijk heel veel energie Nu lezen »

bni de gouwe

BNI de Gouwe: Makkelijke prater en een goed verstaander

Rob heeft voor het ondernemersnetwerk van BNI de Gouwe online een masterclass verzorgt over de do’s & don’ts van winnende teams. Op de vroege ochtend hield hij iedereen geboeid met zijn tomeloze energie, aansprekende voorbeelden en interactie met het publiek. Op een laagdrempelige manier deelt hij in een rap tempo vele inzichten. Door het verhaal bij zichzelf te houden biedt hij ruimte aan de toehoorder om een eigen mening te vormen.

Vooraf heeft Rob de tijd genomen om samen met mij de inhoud af te stemmen op de deelnemers van de masterclass. Er was regelmatig contact via mail of telefoon om de puntjes op de i te zetten. De professionele aanpak was compleet door ook na afloop kort te evalueren en af te ronden. Een lezing van Rob Wuijster is een enthousiaste opwarmer vol inzichten en ideeën om als team verder mee aan de slag te gaan. Dorotheé Beens, Namens het Leiderschapsteam 2020, BNI de Gouwe

BNI de Gouwe: Makkelijke prater en een goed verstaander Nu lezen »

logo team leisure

Team Leisure: Geweldige positieve energie

Rob had mij en het team vanaf de eerste seconden gegrepen. Geweldige positieve energie. Echt een aanrader! Ik wil je nogmaals hartelijk bedanken voor je fantastische energie en inzichten vanmorgen. Ik spreek namens ons allen als ik zeg dat we onafgebroken en helemaal in je verhaal zaten.

Jouw presentatie sloot naadloos aan op onze teamsessie. Oprecht spot-on!
Mocht je een keer in het Zeeuwse zijn ben je altijd van harte welkom bij ons nieuwe kantoor. De koffie ‘staat klaar’. Tot ziens! Met enthousiaste groet, namens het gehele team. Alexander Snoodijk, Team Leisure

Team Leisure: Geweldige positieve energie Nu lezen »