Recensies

recensies spreker en trainer

Voordat je contact met me opneemt kan ik me heel goed voorstellen dat je eerst wilt weten hoe anderen over mij als spreker of als presentatietrainer denken.

Het boeken van een presentatie of presentatietraining is niet niks. Je wilt je geld goed besteden en je wilt dat de presentatie of training een succes is. Je wilt weten of het publiek of de cursisten enthousiast over de presentatie of training zijn En je wilt weten of ze waardevolle en bruikbare kennis hebben gekregen en of ze het als plezierig ervaren hebben.

Daarnaast wil je natuurlijk ook weten of ik betrouwbaar ben en de gemaakte afspraken nakom. Ook wil je overigens geheel terecht weten wie het persoon Rob Wuijster is en hoe het is om met me samen te werken. Om op deze vragen een antwoord te geven heb ik een aantal referenties geplaatst. Als je deze referenties leest krijg je een indruk hoe andere klanten mij ervaren hebben.

alexander nonnekes

Alexander Nonnekes Procamp en Clubvoetbaldagen Spreker Rob Wuijster 15 augustus 2015

Rob heeft gedurende 9 “Train-de-Trainer” -avonden de trainers van de Clubvoetbaldagen-clubs voorbereid op het plezierig en succesvol omgaan met kinderen.

procamp en clubvoetdagenZijn bondige presentatie gecombineerd met zijn enthousiaste manier van vertellen maakten het tot inspirerende avonden.

De concrete tips zoals het gebruikmaken van beeldspraak en positieve woorden vormden de basis van zijn presentatie. De trainers keerden huiswaarts met een positieve flow en panklare antwoorden om de kinderen fantastische voetbaldagen te bezorgen.

Rob bedankt voor de prettige samenwerking! Met sportieve groet, Alexander Nonnekes

lootschool veluws college

Gert Boonen LOOT-coördinator Veluws College Apeldoorn en Twello Spreker Rob Wuijster 12 maart 2015

Op donderdag 12 maart 2015 heeft Rob Wuijster een presentatie gehouden over De kracht van gedachten tijdens de tweede LOOT thema-avond van dit schooljaar.

Onze gedachten, zowel positieve als negatieve, zijn van invloed op ons doen en laten. In het geval van sporters kunnen negatieve gedachten zeer nadelig zijn voor hun sportprestaties. Belangrijk dus om hier iets aan te doen.

Op een enthousiaste manier vertelt Rob Wuijster over wat te doen om je gedachten positief te beïnvloeden, om overal het positieve uit te halen en hierbij kan hij putten uit tal van ervaringen.

Leerlingen, sporters en hun ouders kregen een grote hoeveelheid tips, adviezen en mogelijkheden aangereikt om uit alles een positief ‘leerpunt’ te halen, om overal iets positiefs uit te halen, om het beste uit jezelf te halen. Bruikbare tips waarmee zowel leerlingen als ouders gelijk aan de slag kunnen en tips die ‘ingesleten’ dienen te worden.

Uit de reacties van leerlingen en ouders en uit de hoeveelheid vragen viel op dat het een onderwerp is dat zeker aanspreekt en waar alle sporters mee te maken hebben / krijgen. Een interessante en leerzame avond kortom.Hierbij bedank ik Rob voor zijn enthousiaste en inspirerende verhaal.

rene van bindsbergen

René van Bindsbergen linkedin.com/in/renevanbindsbergen Spreker Rob Wuijster 26 mei 2014

Door Robs enthousiasme en persoonlijkheid heeft hij mij bewogen om een training presenteren te gaan volgen.

Ik had een dergelijke training nog nooit gevolgd maar ik had al wel meerdere malen uit hoofde van mijn nieuwe functie als algemeen directeur op de bühne / voorgrond moeten staan.

Iets waar ik apetrots op moest zijn, maar helaas dat ik dat op dat moment niet zo voelde en heb ervaren. Toch de bekende plankenkoorts? Dus Rob kwam op het juiste moment! Rob heeft - middels zijn ervaring vanuit de topsport - bij mij deze koorts weggenomen.

Structuur

Hij heeft structuur gebracht in mijn manier van presenteren en mij voorzien van  allerlei handvatten om - afhankelijk van het te presenteren onderwerp en/of publiek -  het presenteren weer leuk te maken en als een genot te laten voelen voor A mijzelf en B voor het publiek.

Wat ik erg waardeer in Robs werk is zijn tomeloze enthousiasme en - niet onbelangrijk om te vermelden - zijn luisterend oor buiten kantooruren en buiten standaard offerteafspraken.

Dus geen uurtje factuurtje, dat hij het ook niet voor niets hoeft te doen snapt iedereen, maar voor mij is dit de opmaat geweest voor een langdurige zakenrelatie met Rob. Zo is het volgen van een training weer leuk en leerzaam. Dus ik kan iedereen die koortsachtig is, aanbevelen om met Rob in contact te treden.

recensie

Contactgegevens op aanvraag Spreker Rob Wuijster 26 mei 2014

De Training Presentatie heeft een wezenlijke bijdrage aan mijn loopbaan gegeven. Naast (het helpen bij) het verkrijgen van een nieuwe functie heeft het mij ook gesterkt in mijn zelfvertrouwen bij het geven van presentaties.

Doordat ik nu meer inzicht heb in de verschillende aspecten van het presenteren, heb ik meer grip op de luisteraars en kan dus sneller inspelen op reacties uit het publiek.

werner zandink

Werner Zandink https://www.linkedin.com/in/wernerzandink/ Spreker Rob Wuijster 12 mei 2014

Hij is ervan overtuigd dat the sky the limit is en dat merk je aan alles bij zijn lezing. In hoog tempo – en bewegelijk als hij is - neemt Rob Wuijster je mee door de wereld van ‘positief coachen’. Handzaam leidt hij je langs zijn visie over het thema mentale training en leiding geven, beeldend met veel praktische voorbeelden. Niet alleen als (hockey)coach leerzaam en interessant, ook zakelijk.

Aan de slag – sturend - met de juiste mindset, zoals hij tevens heeft beschreven in zijn boek ‘Denk jezelf succesvol!’. Bang om zijn tempo niet te kunnen volgen? Rob is een enthousiaste spreker – meeslepend – en als vanzelf wordt je opgezogen in het verhaal…

joop ijsselstein

Joop IJsselstein Rugby Bond Ass. Bondscoach Ned. U18 Spreker Rob Wuijster 30 maart 2014

Beste Rob,

Namens de gehele staf van het Nederlands rugby team onder 18 jaar willen wij jou bedanken voor de bijdrage die jij dit seizoen hebt geleverd.

Als groot motivator heb jij onze groep een aantal mentale sessies gegeven. De kracht van de gedachten! We hebben de samenwerking positief ervaren. Je staat open voor ideeën van de staf en weet deze te implementeren in de sessies.

Jouw luisterend oor en scherpe observaties leiden tot interactieve sessies. Rugbyers zijn nuchtere mensen, maar ik weet zeker dat er een aantal jongens buiten de selectie waren gevallen als ze zich deze manier van denken niet hadden eigen gemaakt. Dank hiervoor!

"Winning isn′t everything, its the only thing that counts"

topsport talentschool 't rijks

Rob van Amsterdam LOOT- coördinator Topsport Talentschool RSG ’t Rijks Bergen op Zoom Spreker Rob Wuijster 11 december 2013

Op woensdag 11 december 2013 hebben we, als Topsport Talentschool RSG ′t Rijks, één van de jaarlijkse twee Themabijeenkomsten voor onze (aspirant) LOOT-leerlingen gehad.

Elke keer is het een ander thema, gerelateerd aan Topsport, dat gepresenteerd wordt aan onze sporttalenten.

Deze keer was het Rob Wuijster die een presentatie gaf over het mentale aspect dat natuurlijk bij het sporten op hoog niveau heel duidelijk meespeelt. Maar is iedereen zich dat bewust? Met de pakkende titel: ‘Gedachten zijn enorme krachten’ heeft Rob onze talenten duidelijk gemaakt dat er nog een hoop te winnen is op dit vlak.

De reacties die ik van onze leerlingen, ouders en enkele trainers teruggekregen heb liegen er niet om:

"Ik wil hiermee aan de slag!" "Kan ik meer informatie hierover krijgen?" "Dit is een eyeopener!"

De enthousiaste manier van presenteren van iemand die veel praktijkervaring heeft maakte de bijeenkomst tot een succes. Tastbare, praktische voorbeelden voor de leerlingen en interactie waar nodig maakte dat dit een heel waardevolle en inspirerende voorlichting is geweest.
We danken Rob voor deze geweldige presentatie.

 

 

Recensies was last modified: by