Archives

coach als een prof

Coach als een prof

Dit is een zeer bijzonder webinar voor voetbalcoaches. Tijdens dit webinar Coach als een prof vertel ik je over een aantal coaching-principes, coaching technieken en coachings uitgangsprincipes die ik in de topsport heb geleerd. De technieken zijn eenvoudig, praktisch en ze werken! Lees meer»
zelfvertrouwen voor voetballers

Zelfvertrouwen voor voetballers

Hoe zelfverzekerder een voetballer is, hoe sneller en meer hij groeit. En hoe beter de resultaten zijn die hij of zij bereikt. Hoe goed een speler presteert en de mate en de snelheid waarmee een speler technisch en tactisch groeit hangt voor een groot deel af van het zelfvertrouwen dat de speler heeft! Lees meer»
Spelers met moeilijk gedrag

Spelers met moeilijk gedrag

In je team zit vast wel een speler met moeilijk gedrag. Deze speler heeft met zijn moeilijke gedrag een negatieve invloed op de sfeer en de resultaten van je team. En daar zijn het team en jij als voetbaltrainer en voetbalcoach niet blij mee. Lees meer»
teambuilding met resultaat

Teambuilding voetbal

Teambuilding met resultaat: als de teamleden goed samenwerken groeien de spelers en het team boven hun eigen kunnen uit. Hierdoor is het team in staat om enorm goede resultaten te behalen Lees meer»
Succesvol voetbal coachen

Succesvol voetbal coachen

Succesvoller voetbal coachen is een webinar is voor voetbaltrainers en -coaches van amateurverenigingen en van BVO’s die het beste uit zichzelf en uit het team willen halen en die goede resultaten met het team willen behalen. Lees meer»