Presentatietrainingen voor professionals

Presentatie trainingen voor professionals door ervaren trainer die zelf ook spreekt (!) Al onze presentatietrainingen worden gegeven door Rob Wuijster, een ervaren spreker.

Incompany training zakelijk presenteren

Training zakelijk presenteren voor zzp’ers

Publiek voor je winnen

Nu direct hulp: Eerste hulp bij presenteren

PowerPoint presentatie maken

Thuiscursus op CD: Winnend Presenteren

 

Presentatie trainingen voor professionals

Hier vind je onze trainingen professioneel presenteren. We hebben zowel incompany trainingen als open trainingen. Je kunt dus altijd meedoen. Kleine groepen, wacht dus niet te lang met inschrijven als je mee wilt doen want vol = vol.

We werken met kleine groepen van maximaal 4 deelnemers. Hierdoor kunnen we iedereen veel individuele aandacht geven.

Onze presentatie trainingen

Hoe kunnen we je helpen? 

Incompany training zakelijk presenteren

VIP training professioneel presenteren

training zakelijk presenteren incompany

Incompany training presenteren

Onze V.I.P. training is een incompany training. Maar als dat niet past dan vinden we daar een oplossing voor.

Dit is een complete presentatietraining voor directieleden en andere leidinggevenden. Als je dat wilt kan in deze training de module verwerkt worden over hoe je het publiek voor je kunt winnen.

 

Bij de beschrijving van de V.I.P training  vind je ook de mogelijkheid om op korte termijn een afspraak met me te maken en e.e.a. te bespreken.

Presentatietrainingen voor professionals was last modified: by

Review incompany presentatie training

Reneé van Bindsbergen, Algemeen directeur

Door Robs enthousiasme en persoonlijkheid heeft hij mij bewogen om een training presenteren te gaan volgen. Ik had een dergelijke training nog nooit gevolgd maar ik had al wel meerdere malen uit hoofde van mijn nieuwe functie als algemeen directeur op de bühne / voorgrond moeten staan. Iets waar ik apetrots op moest zijn, maar helaas dat ik dat op dat moment niet zo voelde en heb ervaren. Toch de bekende plankenkoorts?

Dus Rob kwam op het juiste moment! Rob heeft – middels zijn ervaring vanuit de topsport – bij mij deze koorts weggenomen. Hij heeft structuur gebracht in mijn manier van presenteren en mij voorzien van  allerlei handvatten om – afhankelijk van het te presenteren onderwerp en/of publiek –  het presenteren weer leuk te maken en als een genot te laten voelen voor A mijzelf en B voor het publiek.

Wat ik erg waardeer in Robs werk is zijn tomeloze enthousiasme en – niet onbelangrijk om te vermelden – zijn luisterend oor buiten kantooruren en buiten standaard offerteafspraken. Dus geen uurtje factuurtje, dat hij het ook niet voor niets hoeft te doen snapt iedereen, maar voor mij is dit de opmaat geweest voor een langdurige zakenrelatie met Rob. Zo is het volgen van een training weer leuk en leerzaam.

Dus ik kan iedereen die koortsachtig is, aanbevelen om met Rob in contact te treden.

René van Bindsbergen, Algemeen directeur
René van Bindsbergen
Presentatietrainingen voor professionals was last modified: by
Zakelijk presenteren voor zzp'ers

Presentatietraining voor ondernemers

Presentatietraining 17 mei 2018

In een kleine groep leren presenteren

Leren presenteren voor een klein of voor een groot publiek

Het geven van een goede presentatie geeft kansen en mogelijkheden. Bijvoorbeeld om de opdracht te krijgen en je omzet aanzienlijk te vergroten. Wanneer je presentatie goed is kun je de boodschap duidelijk, helder, eenduidig en overtuigend overbrengen.

Presentatietrainingen voor professionals was last modified: by

Review presentatie training

Onlangs volgde ik een masterclass presenteren van Rob Wuijster Top Meeting. Dit is mogen leren van de beste! Intensief, inspirerend en motiverend.

Rob laat geen moment onbenut om te laten zien dat de lat hoger kan. Ik weet nu waar mijn kracht ligt en wat ik tot nu toe heb laten liggen. Hij helpt mij het beste uit mijn presentaties te halen.

Een aanrader voor ondernemers, sprekers en woordvoerders.

Marisca Urbanus van den Honaard, WIQ Support
Marisca Urbanus van den Honaard
Presentatietrainingen voor professionals was last modified: by
Publiek voor je winnen - halve dag

Publiek voor je winnen

Publiek voor je winnen

Sympatiek overkomen bij het publiek

Als je sympathiek overkomt zal het publiek meer betrokken zijn bij je verhaal. Hierdoor zal je boodschap overkomen en hierdoor zal je boodschap ook onthouden worden.

Halve dag in Heiloo bij Alkmaar

Presentatietrainingen voor professionals was last modified: by
Nu snel hulp: Eerste hulp bij presenteren

Eerste hulp bij presenteren

button help me

 

Als je nu direct hulp nodig hebt

Als je  op korte termijn een presentatie moet geven en nu direct hulp nodig hebt dan kan ik je Eerste Hulp bij Presenteren bieden.

Eerste hulp bij Presenteren kan een uitkomst zijn als je nog moet beginnen met de voorbereiding en niet weet wat je moet. Maar ook als je nu bezig bent met je presentatie of als hij al af is. Of gewoon als je spreekangst hebt en een beetje ondersteuning nodig hebt.

Snel en vakkundig
Presentatietrainingen voor professionals was last modified: by
PowerPoint presentatie maken

Presenteren met PowerPoint

PowerPoint

PowerPoint is geweldige presentatiesoftware en iedereen kent het. Deze presentatiesoftware is eenvoudig in het gebruik. Je kunt er grandioze presentaties mee geven. Maar dat laatste lukt niet iedereen. Met PowerPoint kun je ook fouten maken waardoor je hele presentatie in het water valt. Je kunt PowerPoint zo verkeerd gebruiken dat je publiek in slaap valt.

 

Thuiscursus op CD: Winnend Presenteren

Presentatiecursus op CD Winnend presenteren

Presentatiecursus Winnend Presenteren

Presentatiecursus op CD

Winnend Presenteren is onze presentatiecursus op zakformaat. Het is een luister-CD die je overal kunt beluisteren. Vandaag bestellen, morgen in huis.

Presenteren is te leren en als jij als spreker een goede presentatie houdt dan creëer je een win-win situatie. Dat is toch wat je wilt? Goed kunnen presenteren is gewoon een “must” voor iedereen die wel eens in het openbaar moet spreken.

Zou je willen dat je boodschap goed overkomt? Aarzel dan niet en leer presenteren.

Snel in huis

Presentatietrainingen voor professionals was last modified: by

Wie is Rob Wuijster

Rob Wuijster

Contact

Mijn ervaring als spreker

Als spreker heb ik voor duizenden, duizenden en duizenden mensen gesproken. Ik heb gesproken voor: directieleden, managers, leidinggevenden, medewerkers, (top)sporters, (topsport)teams, ouders van topsporters, gedetineerden, gemeenten en allerlei andere verenigingen zoals o.a. een zangkoor. Ik ken het klappen van de zweep.

Door het grote aantal presentaties dat ik gegeven heb en nog steeds geef, herken ik waar jij als presentator mee worstelt. Ik heb dus zelf ervaring met het presenteren en heb het proces van de ontwikkeling tot een betere presentator zelf doorgemaakt!

Mijn ervaring is dat je elke doelgroep aan je lippen kunt laten hangen. De vaardigheden en technieken waarmee je dit kunt doen wil ik graag doorgeven.

Presentatietrainingen voor professionals was last modified: by

 

Presentatie training en trainer kiezen

We hebben twee artikelen geschreven om je te helpen bij het kiezen voor onze presentatietrainingen. Dat zijn de artikelen:

Eisen aan een goede presentatie training

In dit artikel bespreken we aan welke eisen een goede presentatietraining moet voldoen om ook echt goed te zijn. En waarom een presentatietraining aan die eisen moet voldoen. Lees hier meer over deze eisen.

Presentatietrainer kiezen

Het andere artikel gaat over de persoon van de trainer. Waar moet een goede presentatietrainer aan voldoen? En waarom is het voor jou belangrijk dat de trainer aan deze eisen voldoet? Je kunt het lezen in dit artikel.

Onze thuisbasis

Onze thuisbasis ligt in het Willibrordus Business Centre in Heiloo. Dit is een prachtig rijksmonument en het ligt op een landgoed op loopafstand van station NS. Heiloo is ook goed bereikbaar per auto en er is parkeerruimte op het landgoed.

Presentatie trainingen - Willibrordus Business Centrum

Landgoed

Dit landgoed is opengesteld, je kunt hier vrij rondlopen. Misschien leuk om dit even doen in de lunchpauze, dan kom je verfrist weer terug. Bij een training van een dag is de lunch inbegrepen en er ligt een restaurant op het landgoed.

Trainingen professioneel presenteren - Willibrordus Heiloo

 

Presentatietrainingen voor professionals was last modified: by