Presentatiecursus Winnend Presenteren

Presentatiecursus Winnend Presenteren

Presentatie cursus Winnend presenteren is een cursus presenteren die je in je eigen omgeving kunt volgen. Deze cursus presenteren heeft de vorm van een luisterboek. Als je wilt leren presenteren, zul je veel hebben aan het luisterboek Winnend Presenteren.

Presentatie cursus Winnend presenteren

Als bondscoach van het Zwitsers Nationale Heren Hockeyteam heb ik veel presentaties gegeven. Als spreker doe ik niets anders dan presenteren.

Ik ben er achter gekomen dat een goede presentatie ervoor zorgt dat zowel het publiek als jij als spreker beiden hun doelen bereiken. Bij een goede presentatie winnen zowel de spreker als het publiek. Je kunt dus gerust stellen dat zowel de spreker als het publiek baat hebben bij een goede presentatie.

Presentatie cursus  Winnend Presenteren

Presenteren is te leren!

En wanneer jij als spreker een goede presentatie houdt, creëer je een win-win situatie! En is dat niet wat je wilt?

Presentatiecursus Winnend Presenteren

Luisterboek Winnend Presenteren

is een “must”

voor iedereen

die in het openbaar spreekt

Winnend Presenteren kopen

Bij Managementboek

 

checkmarkZou jij als spreker graag willen dat je boodschap goed overkomt?

checkmarkIs het niet geweldig om als spreker het publiek te motiveren en te overtuigen?

Hoe zou het voelen als er na afloop mensen naar je toe komen en je vertellen dat je met veel flair, enthousiasme en een enorme charismatische uitstraling gepresenteerd hebt.

checkmarkZou jij het  fijn vinden om na je presentatie nogmaals uitgenodigd te worden?

checkmarkLijkt het je  een fantastisch gevoel als mensen je bedanken voor de inspirerende presentatie?

checkmarkZou je een voldaan, tevreden, blij, succesvol en gelukkig gevoel hebben wanneer jij na de geslaagde presentatie in je auto stapt?

Presentatie technieken

De presentatie technieken die in de presentatie cursus Winnend Presenteren besproken worden zijn presentatietechnieken die al bewezen hebben dat ze werken!

Als je je deze presentatie technieken eigen maakt en toepast zul je een succesvolle spreker zijn. Er wordt niet alleen aandacht aan het presenteren zelf geschonken, maar zijn er zelfs drie delen gewijd aan het verkrijgen van de juiste gedachten van jou als spreker.

Winnend Presenteren: angsten

Hoe ga je met angsten om? Het is heel gewoon dat je zenuwachtig bent voor je een presentatie geeft. Het is daarom belangrijk dat je weet hoe je je spreekangst kunt overwinnen, zodat je ontspannen kunt presenteren.

checkmarkIk reik je daarom zeven regels waarmee je  innerlijke rust bij jezelf te kunnen creëren.

Winnend Presenteren: luchtig

Als klap op de vuurpijl worden er een aantal mentale spelregels aangereikt die het presenteren voor jou luchtiger maken.

In presentatie cursus Winnend Presenteren wordt uitvoering besproken hoe je iets kunt vertellen en hoe je de boodschap nog meer kracht kunt geven, waardoor de boodschap bij de toehoorders blijft hangen en zij overtuigd raken van je verhaal.

checkmarkAlle presentatietechnieken zijn erop gericht om de aandacht vast te houden en de boodschap helder en overtuigend over te brengen.

Winnend Presenteren: kleding

checkmarkZelfs het dragen van de juiste kleding en het gebruiken van voorwerpen kunnen hiertoe positief bijdragen, daarom is hier in deze presentatie cursus ook aandacht aan besteed.

Winnend presenteren: lastige situaties

checkmarkZou je graag willen weten hoe je kunt voorkomen dat je in lastige situaties verzeild raakt?

Presentatiecursus Winnend Presenteren

Als jij als spreker wilt dat jij en het publiek de doelstellingen bereiken, of als je het publiek wilt overtuigen of misschien alleen maar wil vermaken is een goede presentatie noodzakelijk.

Doen!

Zorg dat je meer kennis van het presenteren krijgt:

Bestel de CD Winnend Presenteren

Beluister de CD Winnend Presenteren

Pas de presentatietechnieken in de praktijk toe!

Winnend Presenteren kopen

Bij managementboek

Leren presenteren in de auto

Is het niet verschrikkelijk efficiënt om tijdens het auto rijden of thuis op de bank te luisteren naar presentatietechnieken die hun succes al bewezen hebben?

Hoeveel presentaties ga je geven?

En wat de prijs betreft, het is een koopje!

Hoeveel presentaties denk je te houden in de komende 3, 5, 7 of 10 jaar? Zijn dat 10, 20, 30 of 40 presentaties? De kennis die je via dit luisterboek krijgt kun je altijd gebruiken. Je betaalt niet voor één presentatie, maar voor een groot aantal presentaties.

Hoe vaak praat je met anderen?

Hoeveel keer denk je te praten met andere mensen in 3, 5, 7 of 10 jaar? Is dat 2.500, 6.000, 11.800 of 19.500 keer?

De technieken die ik in deze presentatiecursus behandel kun je in elk gesprek gebruiken.

Je kunt ze toepassen wanneer je praat met je vrienden, met je kennissen, met je boekhouder, met een autoverkoper, met je collega’s, met je klanten, met het verenigingsbestuur, met mensen op straat en met mensen waar je zaken mee doet.

Hoeveel succes heb je nu?

En laten we nu naar het succes kijken.

Een goede presentatie vergroot het kans op succes aanzienlijk! En wie wilt er nu geen succes hebben? En heb je € 23,95 over om succes te krijgen?

Als jij € 23,95 over hebt om goed te leren presenteren en daardoor succes te krijgen wil ik je nu adviseren om nu meteen deze CD Winnend Presenteren te bestellen.

pijltje

Winnend presenteren

Presentatiecursus op zakformaat

Luisterboek Winnend Presenteren

Luisterboek, ideaal als je het druk hebt.

Je kunt in je auto leren presenteren terwijl je naar je vakantiebestemming rijdt.

Winnend Presenteren kopen

Bij Managementboek

 

Meer over Winnend Presenteren

Als je meer wilt lezen over presentatie cursus Winnend Presenteren of als je je uitgebreid wilt laten overtuigen, ga dan naar de rubriek over Winnend Presenteren. 

In de rubriek over de presentatie cursus Winnend Presenteren – een presentatie cursus op zakformaat – kun je in de verschillende blogposts alles vinden dat je over deze presentatie cursus wilt weten.

Presentatiecursus Winnend Presenteren was last modified: by

Auteur: Rob Wuijster

Ik ben een gepassioneerde en inspirerende spreker. Ik vind het geven van presentaties echt leuk en ik vind het leuk om jou te leren hoe je een goede speech kunt houden.