Home » Blog » Motiverende spreker » Waar ik gesproken heb » Presentatie bij De Twee Snoeken
presentatie voor personeel van de twee snoeken

Presentatie bij De Twee Snoeken

Geschatte leestijd: 3 minuten

Presentatie bij De Twee Snoeken

Een tijdje geleden kreeg ik via het sprekersbureau Topspeakers een opdracht om bij De  Twee Snoeken in Den Bosch een presentatie te geven voor het hele personeel.

De Twee Snoeken bied de medewerkers allerlei presentaties en workshops aan. Het doel hiervan is dat de medewerkers persoonlijk kunnen groeien en zich kunnen ontwikkelen. Aan mij de eer om de eerste presentatie van dit traject te geven. De zogenaamde kick-off.

Presentatie bij De Twee Snoeken: mindset

Het onderwerp waar ik over sprak was de mindset. De presentatie bestond uit twee delen. In het eerste deel van de presentatie heb ik de deelnemers bewust gemaakt van het feit dat gedachten een enorme invloed hebben op je gedrag. En dat je gedrag een enorme invloed heeft op het resultaat wat je bereikt. En dat je door je gedachten te veranderen een totaal ander resultaat krijgt.

In het tweede gedeelte gaf ik allerlei technieken aan waarmee je zelf je eigen gedachten kunt beïnvloeden en hierdoor uiteindelijk succesvoller wordt. 

Video fragmenten

Hieronder zie je een aantal fragmenten van de presentatie die ik bij de Twee Snoeken gegeven heb.

De Twee Snoeken

Ervaring van het publiek

Was deze presentatie saai? O nee, we hebben met zijn allen heel veel plezier gehad.

Was de presentatie leerzaam? Ja zeker! Na de speech gaven de medewerkers tijdens de borrel aan dat de stof herkenbaar en zeer interessant was. En dat ze ook bewuster zijn geworden m.b.t. de gedachten die ze hebben. Kortom, de presentatie hebben ze als leerzaam, motiverend, inspirerend en als interessant ervaren. Daarnaast heeft iedereen veel plezier gehad.

Presentatie voor jouw personeel

Zou je willen dat ik ook een presentatie voor jouw personeel kom geven? Lees dan verder over mij als spreker. En hier kun je lezen over events waar ik een presentatie heb gegeven.

Maar misschien ook vind je speechen zo leuk dat je het liever zelf doet. Dan kun je in het artikel Voor medewerkers presenteren een paar tips vinden over hoe je zo’n presentatie op kunt bouwen.

Teambuilding

Schrijf je hier in en ontvang de nieuwste artikelen over teambuilding in je mailbox

Rob Wuijster

Rob Wuijster

Specialist in teambuilding, voormalig bondscoach

Transformeert een groep mensen tot een team

Gepubliceerd op: 2-5-2019
Voor het laatst bijgewerkt op: 16-10-2022