Home » Praktijk » Online interactieve motivatie talk voor team Leisure

Online interactieve motivatie talk voor team Leisure

speech voor team leisure

Team Leisure

Op maandag 15 maart 2021 mocht ik een online interactieve motivatie talk van 30 minuten aan Team Leisure B.V.  geven. Voor de presentatie hebben we contact gehad. Dat is nodig zodat ik de sfeer kan proeven. Ook wil ik altijd graag vooraf weten wat het doel van de presentatie is en wie het publiek is. Hierdoor kan ik de presentatie goed afstemmen op de behoeften en de luisteraars.

Online speech voor team Leisure

Dit is een speech van 30 minuten die ik op 15 maart 2021 heb gegeven voor Team Leisure B.V.1

Al bij de start van de presentatie zag ik dat de teamleden van Team Leisure B.V. enthousiast, leergierig en zeer gedreven waren. Ze hadden in hun kantoor een groot scherm geplaatst waarop ze me konden zien. Voorafgaande aan de presentatie hadden ze een inspirerende  teammeeting gehad en deze meeting wilden ze afsluiten met een live inspirerende interactieve talk.

Boven jezelf uitstijgen

De presentatie ging er over dat je boven jezelf kunt uitstijgen door je manier van denken. Het resultaat wat je als individu behaalt, wordt voor een groot deel door je mindset bepaald!

Tijdens deze presentatie heb ik ook verteld hoe je bij jezelf een winnaarsmentaliteit en winnaarsgedachten kunt ontwikkelen waardoor je je doelen kunt bereiken en je dromen kunt realiseren.

2 + 2 = 9

Het tweede deel bestond uit hoe je als teamlid een optimale bijdrage aan het team kunt leveren waardoor het team boven zichzelf kan uitstijgen en geweldige prestaties kan behalen! 2 + 2 = 9! The sky is the limit! Daarnaast heb ik het ook over twee principes gehad, zaken die noodzakelijk zijn om als team te kunnen groeien! En ik heb verteld waarop de teamleden zich moeten focussen om waardevol voor het team te zijn.


logo team leisure

Team Leisure: Geweldige positieve energie

Rob had mij en het team vanaf de eerste seconden gegrepen. Geweldige positieve energie. Echt een aanrader! Ik wil je nogmaals hartelijk bedanken voor je fantastische energie en inzichten vanmorgen. Ik spreek namens ons allen als ik zeg dat we onafgebroken en helemaal in je verhaal zaten.

Jouw presentatie sloot naadloos aan op onze teamsessie. Oprecht spot-on!
Mocht je een keer in het Zeeuwse zijn ben je altijd van harte welkom bij ons nieuwe kantoor. De koffie ‘staat klaar’. Tot ziens! Met enthousiaste groet, namens het gehele team. Alexander Snoodijk, Team Leisure


mm

Online interactieve motivatie talk

Tijdens de presentatie heb ik ook vragen gesteld waardoor er super leuke interactie ontstond.

Achteraf bleek dat Team Leisure de presentatie als erg fijn en goed ervaren heeft. Een online inspiratiesessie kan net als een live presentatie erg boeiend, inspirerend en motiverend zijn. Laatst vertelde iemand me een aantal weken na een presentatie dat ze het gevoel had dat ik tijdens de presentatie uit haar computer zou springen.

Online interactieve motivatie talk voor team Leisure

Al met al, een heel mooie en interessante opdracht! En wat is er mooier dat alle partijen een super goed gevoel er aan over gehouden hebben!

Als je dit ook leuk zou vinden voor jouw bedrijf, neem dan gewoon contact op en reserveer me! En dat kan ook via LinkedIn. En je kunt natuurlijk ook verder lezen op de pagina over de interactieve speeches om te kijken of er een speech tussen zit die jouw team kan motiveren.

Spreker inhuren

Het zal je nu duidelijk zijn dat je me als spreker kunt inhuren en dat ik dan naar jullie event kom.

  1. Hier vind je Team Leisure
Rob Wuijster

Rob Wuijster

Teambuilding specialist

Specialist in teambuilding, voormalig bondscoach. Transformeert een groep mensen tot een team. Spreekt als gastspreker over teambuilding en biedt teambuilding workshops en begeleidingstrajecten.