Zelfvertrouwen voor voetballers

zelfvertrouwen voor voetballers
Je bent hier: Home » Projecten » Zelfvertrouwen voor voetballers
zelfvertrouwen voor voetballers

Hoe zelfverzekerder een voetballer is, hoe sneller en meer hij groeit. En hoe beter de resultaten zijn die hij of zij bereikt.

Hoe goed een speler presteert en de mate en de snelheid waarmee een speler technisch en tactisch groeit hangt voor een groot deel af van het zelfvertrouwen dat de speler heeft!

Zelfvertrouwen voor voetballersReviews

Talenten en kwaliteiten

Een speler kan technisch en tactisch veel talent en kwaliteiten hebben, maar  als hij geen zelfvertrouwen heeft kan hij niet optimaal presteren. Een speler die geen zelfvertrouwen heeft zal de keuzes die hij maakt niet met volle overtuiging uitvoeren. En hij zal voor de minst riskante oplossing kiezen.


Zelfvertrouwen voor voetballers

Stel je voor dat een speler een geweldige lange trap heeft, maar weinig zelfvertrouwen heeft. Tijdens de wedstrijd ziet hij een speler in de diepte lopen. En als hij de pass geeft, staat de medespeler tegenover de keeper. Maar omdat hij onzeker is durft hij de bal niet over lange afstand te trappen en speelt een risicoloze breedte pass naar een medespeler.  Weg kans!

Als dezelfde speler een groot zelfvertrouwen zou hebben, zou hij de bal naar zijn medespeler die in de diepte loopt trappen. En deze speler zou dan voor de keeper komen te staan en een scoringsmogelijkheid hebben!

Zelfvertrouwen heeft een zeer grote invloed op de keuze en uitvoering van de acties!

Het zal ook duidelijk zijn dat een speler sneller stappen voorwaarts maakt en groeit als hij zelfvertrouwen heeft. Een speler met zelfvertrouwen is onbevangen en durft ook nieuwe dingen te proberen en is niet bang om fouten te maken!

Webinar: Zelfvertrouwen voor voetballers vergroten

Tijdens dit webinar vertel ik je hoe je het zelfvertrouwen van spelers kunt vergroten. De technieken heb ik verdeeld in twee categorieën. De eerste categorie bestaat uit allerlei technieken die je tijdens het coachen, voor en na de wedstrijden en als huiswerkopdracht kunt gebruiken. De tweede categorie bestaat uit technieken die je kunt gebruiken tijdens de trainingen en wedstrijden.

De technieken die ik aangeef heb ik zelf met succes in de praktijk toegepast. Ze werkten dus! De technieken zijn praktisch en eenvoudig toe te passen.

Mijn ervaring is, dat zodra een speler een groter zelfvertrouwen heeft hij zich sneller en meer ontwikkelt en betere resultaten behaalt!

Zelfvertrouwen is het eerste geheim van succes.

Ralph Waldo Emerson

Na dit webinar heb je een groot aantal technieken gekregen waarmee je het zelfvertrouwen van de spelers van je team enorm kunt vergroten! Je bent dan in staat als voetbaltrainer en voetbalcoach het zelfvertrouwen van je team een enorme boost te geven!

Want een voetballer kan technisch en tactisch nog zo goed zijn: als hij niet genoeg zelfvertrouwen heeft zal hij risicomijdend optreden en hierdoor kansen laten liggen.

zelfvertrouwen voor voetballers

Zelfvertrouwen voor voetballers

Zin om mee te doen?

Als je mee wilt doen, zet je naam dan op de interesselijst hieronder. Dan laten we het je weten wanneer we weer een voetbal webinar gaan doen. En het webinar waar de meeste belangstelling voor is doen we het eerste.

Ik ben een sportieve spreker en ik organiseer maandelijks voetbal webinars als deze. En ik heb ook een voetbalkanaal op Twitter dat je kunt volgen. 

Rob Wuijster

Rob Wuijster

Motivational speaker

Rob Wuijster

Motivational speaker

Voormalig bondscoach van het Zwitserse nationale heren hockey team en voormalig bondscoach van het Zwitserse nationale heren hockeyteam onder de 21.

– Interim coach van het Zwitserse nationale dames hockeyteam.

-Mental coach bij twee BVO’s: Telstar en Veendam. Mentalcoach bij het Nederlandse heren rugbyteam onder de 18. 

-Als mental coach als docent actief bij de opleiding van trainers en coaches bij de Nederlandse IJshockey Bond.

Spelregel en annuleringsvoorwaarden

Spelregel

Wij maken geen opname en jij mag dat ook niet doen. Je mag wel aantekeningen maken.

Annuleringsvoorwaarden

  • Zorg dat je er op tijd bent, want na aanvang van het webinar laten we niemand meer toe want dat verstoort het webinar voor de anderen.
  • Als je onverwacht en onverhoopt niet kunt, dan kun je dit tot 24 uur tevoren laten weten en een ander webinar op een andere datum in dezelfde prijsklasse uitkiezen.
  • Binnen 24 uur voor aanvang van het webinar accepteren we geen annuleringen meer.
  • Als deze regeling in jouw situatie totaal onredelijk lijkt, neem dan contact met ons op want misschien is jouw situatie zo anders dat je gewoon gelijk hebt.
Zelfvertrouwen voor voetballers was last modified: by
Pages ( 1 of 2 ): 1 2Volgende »