Winnaarsmentaliteit bij spelers ontwikkelen

Winnaarsmentaliteit bij spelers ontwikkelen
Je bent hier: Home » Projecten » Winnaarsmentaliteit bij spelers ontwikkelen
Winnaarsmentaliteit bij spelers ontwikkelen

Winnaarsmentaliteit bij spelers ontwikkelen

Winnaarsmentaliteit bij spelers ontwikkelen is heel goed mogelijk. Ontbreekt het bij je team aan winnaarsmentaliteit? Gaan de spelers er niet helemaal voor? Zet het team zich niet honderd procent in om de wedstrijd te winnen? Maken ze er gewoon een potje van? Gaan ze niet tot het uiterste? Heb je de indruk dat ze helemaal niet willen winnen? Mis je inzet?

Helaas zijn er teams die er niet helemaal voor gaan. Dat kan voor jou als trainer en coach heel frustrerend zijn aangezien jij als trainer en coach er veel tijd en energie insteekt. Daarnaast is het ook jammer dat teams niet hun volledige potentieel  benutten.

Zonder het hebben van een winnaarsmentaliteit is de kans klein dat je goed in de competitie presteert. En is de kans zeer klein dat je doelstelling bereikt. Er is goed nieuws!!

 

Winnaarsmentaliteit bij spelers ontwikkelen

Het goede nieuws is dat je de winnaarsmentaliteit bij spelers kunt ontwikkelen. Je kunt van de spelers echte winnaars maken die volledig voor de winst gaan! In dit webinar vertel ik je hoe je een winnaarsmentaliteit bij de spelers kunt creëren .

Je kunt een winnaarsmentaliteit bij spelers ontwikkelen op twee manieren. Je kunt de gedachten van de spelers beïnvloeden.  En je kunt de oefeningen, spelvormen en partijvormen tijdens de training zo organiseren dat er bij de spelers een winnaarsmentaliteit ontstaat. Tijdens het online webinar vertel ik je over beide mogelijkheden! Voor een heel goed effect is het verstandig dat je beide manieren gebruikt!

Webinar voetbal meeting

Tijdens dit webinar geef je eye openers, vertel ik je de geheimen en vertel ik je alle ins en outs om een winnaarsmentaliteit bij je spelers te ontwikkelen!

Je krijgt praktische en eenvoudig toepasbare technieken die zich al in de praktijk bewezen hebben.

Heb je er genoeg van dat je spelers er niet helemaal voor gaan? Wil je je spelers de mogelijkheid geven om het allerbeste uit zich zelf en uit het team te halen? Geef je dan op voor dit webinar.

 

Muhammad Ali

Cassius Marcellus Clay, alias Muhammad Ali, ooit een zeer succesvol bokser, paste een techniek bij zichzelf toe om bij zichzelf een winnaarsmentaliteit te creëren. Hij paste ‘’zelf motivators’’ toe zoals

Muhammad Ali

Deze techniek heb ik als bondscoach van het Zwitserse nationale heren hockey team toegepast. We kwalificeerden ons als eerste land tijdens een kwalificatietoernooi in Moskou voor de Europa cup.

Je team kan nog zo technisch, tactisch en fysiek sterk zijn, maar als het bij je spelers aan een winnaarsmentaliteit ontbreekt dan houdt het op! En dan kan het team nooit optimale resultaten behalen. Pas als het team er echt honderd voor procent voor gaat zal het team pas echt succesvol worden en de top kunnen bereiken!

Meer over mental coaching en winnaarsmentaliteit

Over winnaarsmentaliteit heb ik een speech. En ik heb er een artikel over geschreven voor Vakblad De Voetbaltrainer. En natuurlijk is er ook een rubriek vol artikelen over mental coaching in de sport.

Voetbalkanaal op Twitter

Ik ben een motiverende sportspreker en ik organiseer maandelijks een interactief voetbal webinar voor trainers en coaches. Je kunt meedoen. En ik heb ook een voetbalkanaal op Twitter.


Winnaarsmentaliteit bij spelers ontwikkelen was last modified: by
Spelregel en annuleringsvoorwaarden

Spelregel

Wij maken geen opname en jij mag dat ook niet doen. Je mag wel aantekeningen maken.

Annuleringsvoorwaarden

  • Zorg dat je er op tijd bent, want na aanvang van het webinar laten we niemand meer toe want dat verstoort het webinar voor de anderen.
  • Als je onverwacht en onverhoopt niet kunt, dan kun je dit tot 24 uur tevoren laten weten en een ander webinar op een andere datum in dezelfde prijsklasse uitkiezen.
  • Binnen 24 uur voor aanvang van het webinar accepteren we geen annuleringen meer.
  • Als deze regeling in jouw situatie totaal onredelijk lijkt, neem dan contact met ons op want misschien is jouw situatie zo anders dat je gewoon gelijk hebt.
Rob Wuijster

Rob Wuijster

Motivational speaker

Rob Wuijster

Motivational speaker

Voormalig bondscoach van het Zwitserse nationale heren hockey team en voormalig bondscoach van het Zwitserse nationale heren hockeyteam onder de 21.

– Interim coach van het Zwitserse nationale dames hockeyteam.

-Mental coach bij twee BVO’s: Telstar en Veendam. Mentalcoach bij het Nederlandse heren rugbyteam onder de 18. 

-Als mental coach als docent actief bij de opleiding van trainers en coaches bij de Nederlandse IJshockey Bond.

Ik ben een inspirerende motivational speaker en ik heb ook een voetbalkanaal op Twitter dat je kunt volgen.

Winnaarsmentaliteit bij spelers ontwikkelen was last modified: by
Pages ( 1 of 2 ): 1 2Volgende »