Coach als een prof

coach als een prof
Je bent hier: Home » Projecten » Coach als een prof
4.3
Rated 4.3 out of 5
4.3 van 5 sterren (op basis van 3 reviews)
coach als een prof

Dit is een zeer bijzonder webinar voor voetbalcoaches.  Tijdens dit webinar Coach als een prof vertel ik je over een  aantal coaching-principes, coaching technieken en coachings uitgangsprincipes die ik in de topsport heb geleerd. De technieken zijn eenvoudig, praktisch en ze werken!

Coach als een profReview schrijven

Coach als een prof

Coachings principes waarover ik vertel zijn: Party time, Rockey principe en het 0-0 principe. Tijdens het webinar vertel ik ook over het ontstaan van veldgoals en welke consequentie dat zou kunnen hebben voor het trainen.

Ook vertel ik je over de bespreking in de rust. Er zijn eigenlijk vier soorten ‘’standaard’’ besprekingen. En de bespreking die je kiest is afhankelijk van twee factoren. Hierdoor stem je de bespreking op de situatie af. Daarnaast vertel ik je over het verschil van de wedstrijdbespreking als je tegen een goede en als je slechte tegenstander speelt. 

Een ander perspectief

We gaan het er ook over hebben dat je spelers altijd een ander perspectief kunt geven waardoor ze dingen totaal anders gaan zien. Je wilt als coach snel resultaten, maar dat gaat meestal niet zo snel als je wilt. Ik wil je een hart onder de riem steken en vertellen hoe ik dat proces op een zeer eenvoudige wijze probeerde te versnellen. Ook vertel ik je nog iets over de communicatie! En hoe spelers optimaal van elkaar gebruik kunnen maken.

We gaan het ook uitgebreid hebben over focus en één mentale wet die bepaalt of je team zich ontwikkelen en groeien kan.

Coaching in rust en Foucs

Rated 5 out of 5

De 4 voorbeeld die in rust kunnen worden gebruikt zijn heel goed.
Ik hou erg van de gevonden methode en het gegeven voorbeeld voor het Foucs.

Magdy Khayry


Meer reviews voor dit webinar

Snelheid

Snelheid in alle opzichten is heel erg belangrijk om als team succesvol te kunnen worden. Ik vertel je over alle belangrijk facetten van snelheid! Elk land heeft zijn eigen voetbal cultuur. Tijdens de presentatie vertel ik je wat het Nederlandse voetbal kan leren van het buitenland. En we gaan het ook hebben of je het beste op kwaliteiten of op tekortkomingen kunt trainen.

Als je dit voetbal webinar gevolgd hebt, heb je nieuwe ideeën gekregen. Je bent aan het denken gezet en je hebt weer nieuwe dingen geleerd. Je bent dan echt weer geïnspireerd!


Coach als een prof

Zin om mee te doen?

Dit webinar is al geweest, maar we gaan het weer doen. Als je zin hebt om mee te doen, zet je naam dan hieronder op de lijst. We kijken voor welk voetbal webinar het meeste belangstelling is en dat webinar herhalen we het eerste.

Rob Wuijster

Rob Wuijster

Motivational speaker

Rob Wuijster

Motivational speaker

Voormalig bondscoach van het Zwitserse nationale heren hockey team en voormalig bondscoach van het Zwitserse nationale heren hockeyteam onder de 21.

– Interim coach van het Zwitserse nationale dames hockeyteam.

-Mental coach bij twee BVO’s: Telstar en Veendam. Mentalcoach bij het Nederlandse heren rugbyteam onder de 18. 

-Als mental coach als docent actief bij de opleiding van trainers en coaches bij de Nederlandse IJshockey Bond.

Spelregel en annuleringsvoorwaarden

Spelregel

Wij maken geen opname en jij mag dat ook niet doen. Je mag wel aantekeningen maken.

Annuleringsvoorwaarden

  • Zorg dat je er op tijd bent, want na aanvang van het webinar laten we niemand meer toe want dat verstoort het webinar voor de anderen.
  • Als je onverwacht en onverhoopt niet kunt, dan kun je dit tot 24 uur tevoren laten weten en een ander webinar op een andere datum in dezelfde prijsklasse uitkiezen.
  • Binnen 24 uur voor aanvang van het webinar accepteren we geen annuleringen meer.
  • Als deze regeling in jouw situatie totaal onredelijk lijkt, neem dan contact met ons op want misschien is jouw situatie zo anders dat je gewoon gelijk hebt.

Vriendelijke woorden van deelnemers

Coach als een prof!

Leuke webinar met inzicht op 4 combinaties voor coaching in de rust en het verhaal van focus van een spelers om aan te leren.Coach als een prof! was last modified: mei 16th, 2021 by

Coach-ervaringen delen

Interessante bruikbare tips mbt het coachvak! Leren van andermans ervaringen. Coachen is, net als je spe(e)(st)rs, altijd willen verbeteren. Bedankt Rob👍 Coach-ervaringen delen was last modified: mei 16th, 2021 by

Coaching in rust en Foucs

De 4 voorbeeld die in rust kunnen worden gebruikt zijn heel goed. Ik hou erg van de gevonden methode en het gegeven voorbeeld voor het Foucs. Coaching in rust en Foucs was last modified: mei 16th, 2021 by


Ik ben een sportspreker en ik vind het leuk om mijn kennis aan je over te dragen. En ik heb ook een voetbalkanaal op Twitter dat je kunt volgen.

Coach als een prof was last modified: by
Pages ( 1 of 2 ): 1 2Volgende »