Open trainingen

Overzicht open trainingen: je bent waarschijnlijk op deze website omdat je informatie over presenteren wilt. Misschien ben je op deze pagina over de open trainingen omdat je een training wilt volgen om beter te leren presenteren en om een goede presentatie te kunnen maken.

Presentatietraining

Het geven van een goede presentatie geeft kansen en mogelijkheden, bijvoorbeeld om een opdracht te krijgen.

Training PowerPoint

Leren een goede, mooie, aansprekende en boeiende PowerPoint presentatie te maken.

Publiek voor je winnen

Wil je nu al direct iets weten over een zeer succesvolle manier van presenteren die grote sprekers toepassen?

Open trainingen was last modified: by

Om je een duidelijk overzicht te geven over de trainingen met open inschrijvingen die ik door het hele land geef heb ik een agenda toegevoegd.

Publiek voor je winnen

13 december 2017 in Heiloo

Training van halve dag van 13.00 tot 17.00 uur

Open trainingen voor ondernemers en medewerkers van bedrijven

De agenda bevat trainingen voor alle open inschrijvingen. Je kunt je zowel als ondernemer, als medewerker van een bedrijf en als particulier opgeven voor deze open trainingen.

Vier keer per jaar in elke regio

Elke training wordt in vier regio’s gegeven. De regio’s zijn: noord, oost, west en zuid. De bedoeling is dat elke training vier keer per jaar in elke regio gegeven wordt. Dus elk jaar kom ik vier keer in jouw regio langs om iedere training te geven. Hierdoor kun je de trainingen in je eigen regio volgen en hoef je niet heel Nederland door te reizen. Dat doe ik voor jou!

Dat scheelt je enorm veel tijd, energie en kosten. Zet deze pagina bij je favorieten en kijk af en toe of er wijzigingen zijn.

Trainingen

De trainingen zijn:

checkmarkPresenteren voor ondernemers

checkmarkPowerPoint basistraining

checkmarkPrezi voor beginners

checkmarken de presentatietraining Publiek voor je winnen

Beperkt aantal deelnemers per training

Per training kunnen zich maximaal 6 cursisten aanmelden. De reden hiervoor is dat ik hierdoor aan iedereen die de training volgt veel individuele aandacht kan geven. Er zijn dus een beperkt aantal plaatsen per training beschikbaar. Boek daarom snel, vol is vol!

Klik op de link van de training die je wilt volgen. Dan zie je precies op welke locatie de training gehouden wordt. Daarnaast wordt er ook informatie over de inhoud van de training gegeven. Er er staat wat je kunt als je de training gevolgd hebt.

Direct beschikbaar

Winnend Presenteren

Winnend Presenteren is een presentatiecursus op zakformaat. Ideaal als je het druk hebt. Je kunt in je auto leren presenteren terwijl je naar je vakantiebestemming rijdt.

Luisterboek, direct beschikbaar, nu kopen en je hebt een privé leraar die je leert presenteren. Als je nu direct en met spoed moet leren presenteren dan is deze CD dé privé leraar die je gaat helpen.

Stop met stuntelen en hannesen, wacht niet langer, koop ‘m nú.

Nu beschikbaar

luisterboek winnend presenteren

Nú beschikbaar >>

Open trainingen was last modified: by