De winst van een goede presentatie

winst van een goede presentatie

De winst van een goede presentatie: ben jij het me eens dat als jij een goede presentatie geeft dit voor het publiek fijn is? Als jij een goede presentatie geeft vermaakt het publiek zich en gaat misschien een advies dat je in de presentatie geeft opvolgen.

Misschien koopt het publiek je product of dienst. Door het kopen van je product of dienst besparen mensen misschien meer tijd, geld of energie besparen. Dat is winst voor jou en winst voor het publiek.

Misschien krijgen ze meer plezier wanneer ze je product of dienst kopen? Of misschien heb je nog andere voordelen te bieden.


Winst van een goede presentatie

Als je een goede presentatie geeft, krijg je altijd iets van waarde terug. Je krijgt een order, of je krijgt meer status en bekendheid, of je wordt meer uitgenodigd, of je verkoopt meer!


Kansen

Hoeveel mensen spreek jij meestal toe? Stel je eens voor dat je 30 man toespreekt. Dan krijg je 30 kansen!

Als je een goede presentatie wilt geven moet je kennis van en vaardigheid in het presenteren hebben. Dat kun je gewoon leren en gezien het belang en de winst van een goede presentatie is er geen reden om het niet te leren.

Als dit met me eens bent, ik heb een presentatiecursus op zakformaat voor je zodat je kunt leren presenteren op je eigen tijd en in je eigen ruimte.

Presentatiecursus Winnend Presenteren

De winst van een goede presentatie

De prijs van een presentatiecursus is helemaal niets als je denk aan de winst als je slechts 30 mensen toespreekt! De kosten voor deze presentatiecursus op zakformaat is dan nog geen euro per luisteraar dus je kunt je er geen buil aan vallen.

Kosten per luisteraar

Om precies te zijn: de kosten per luisteraar zijn dan 80 cent. Dus 80 cent per kans op een grote order! Dat kun je toch gewoon niet voorbij laten gaan!

Bestel daarom presentatiecursus Winnend Presenteren voor slechts €23,95 of 80 cent per luisteraar uitgaande van een publiek van totaal dertig man/vrouw.

Presentatiecursus Winnend Presenteren
Winnend presenteren

Vaker presenteren

En hoe vaker je een presentatie geeft, hoe voordeliger deze presentatiecursus wordt.

Stel je voor dat je tien presentaties per jaar aan een publiek van dertig mensen geeft. Dat zijn dus driehonderd kansen! Dan kost deze presentatiecursus je slechts 8 cent  per kans!

3 cent per kans

Stel je voor dat je per jaar acht presentaties aan honderd mensen geeft. Dat zijn dus achthonderd kansen. Dan kost deze presentatie je 3 cent per kans!


Winst van een goede presentatie

Als je nu even terugdenkt aan de winst van een goede presentatie: winst voor jouzelf en winst voor het publiek, is het dan niet een beetje vreemd om presentatiecursus Winnend presenteren niet te kopen? Je kunt hier alles over de inhoud van ons luisterboek lezen.

En je kunt natuurlijk ook presentatietips vinden in onze handleiding.

De winst van een goede presentatie was last modified: by
Je bent hier: Home » Blog » Ondernemen » De winst van een goede presentatie
De winst van een goede presentatie was last modified: by