Spreker voor jullie ondernemersvereniging inhuren

Spreker voor jullie ondernemersvereniging

Spreker voor jullie ondernemersvereniging inhuren: als bestuurslid of actief lid organiseer je bijeenkomsten voor ondernemers om kennis te delen. En natuurlijk te netwerken en voor sociale contacten. Kort gezegd, je ondersteunt ondernemers samen met de andere bestuursleden en samen met actieve leden. En hier wil en kan ik jullie in ondersteunen.

Spreker voor jullie ondernemersvereniging: ledenvergadering

Zoeken jullie een leuke activiteit voor of na de ledenvergadering van jullie ondernemersvereniging? Willen jullie meer mensen naar de ledenvergadering trekken? Jullie kunnen er dan voor kiezen om een spreker te boeken. Een spreker die een goed verhaal heeft. Eentje die de mensen waardevolle informatie kan geven en die de mensen ook kan vermaken.

Talk voor jullie ondernemersvereniging: nieuwjaarsborrel

Of willen jullie een leuke en zinvolle activiteit bij de nieuwjaarsborrel? Zouden jullie het nieuwe jaar goed willen beginnen? Wat denk je van een positief, enthousiast, motiverend en leerzaam verhaal? Willen jullie de hardwerkende ondernemers een hart onder de riem steken? Zouden jullie dit jaar iets extra’s willen? Jullie kunnen ervoor kiezen om voor de nieuwjaarsborrel een spreker in te huren.


Op vrijdag 30 november was Rob bij ons, FlexplekLeerdam netwerkevent te gast als spreker. Met zeer overtuigende woorden en mooie metaforen sprak hij het publiek toe en zijn we allen een ervaring rijker.

Spreker voor jullie ondernemersvereniging inhuren was last modified: by

Presentatie voor jullie ondernemersvereniging: evenement

Organiseren jullie een evenement? Ook bij een evenement kunnen jullie elke ondernemer meer kennis meegeven. Of willen jullie ervoor zorgen dat de ondernemers een leuke en plezierige avond hebben? Zouden jullie iets speciaals en extra’s willen doen naast netwerken en een borrel drinken?

Gespecialiseerd in presentaties voor ondernemers

Ik ben gespecialiseerd in het geven van talks voor ondernemers. Ik ben zelf ook een ondernemer. Daardoor weet ik waar ondernemers mee worstelen en in welke situatie zij zich bevinden.

Gericht op ondernemers

De presentaties die ik geef zijn specifiek gericht op ondernemen en ondernemers. Ik vind 2 dingen belangrijk bij een presentatie:

  1. de presentatie moet plezierig om te volgen zijn
  2. en de ondernemers moeten er echt iets aan hebben.

zzp Houten

Waarin een kleine man groot kan zijn.

Ondernemen is soms ook topsport.

Daarom hebben we als zzp-vereniging Rob Wuijster uitgenodigd voor zijn motivatiespeech: ‘Gedachten zijn (je) krachten’.

Want iedereen kan op zijn tijd wel een goeie peptalk gebruiken. Ook ondernemers.

Rob deed dat op overtuigende wijze en liet ons zien dat je meer kunt bereiken dan je soms denkt, want het is all in the mind… Meer klanten, meer omzet, meer winst. Just believe it!

Willem van Rooij, ZZP-Houten e.o.
Spreker voor jullie ondernemersvereniging inhuren was last modified: by

Kenmerken presentaties

Tijdens de presentaties gebruik ik herkenbare voorbeelden en herkenbare situaties en interessante verhalen. De ondernemers krijgen praktische tips aangereikt die ze direct in de praktijk kunnen toepassen.

Daarnaast krijgen ze stof om over na te denken. Of om met andere ondernemers over na te praten. Er is veel interactie met de ondernemers. Tijdens de presentaties geef ik een demonstratie en laat ze zelf ook dingen ervaren. De sfeer tijdens de presentaties is ontspannen en constructief.

Hoe ondernemers de presentatie ervaren

Ondernemers ervaren zowel mij als spreker als de presentatie als motiverend, inspirerend, herkenbaar en nuttig! De ondernemers verlaten de zaal enthousiast, gemotiveerd en geïnspireerd.


Op de BitterBallenBorrel Arnhem heb ik met veel interesse de presentatie “gedachten zijn krachten” van Rob Wuijster gevolgd. Rob is enthousiast, beweeglijk en hij straalt kracht en positiviteit uit. Door zijn publiek interactief bij zijn verhaal te betrekken, houdt hij iedereen bij “de les” en blijft zijn presentatie tot aan het einde levendig en boeiend.

Hij gaat goed voorbereid en professioneel te werk. Zijn presentatie is inhoudelijk sterk en ook de handvaten en tips die hij meegeeft zijn zeer nuttig en waardevol. Ik vond het een hele leuke, inspirerende en plezierige presentatie! Dank je wel, Rob!

Petra Unkel
Spreker voor jullie ondernemersvereniging inhuren was last modified: by

Neem contact op

Neem contact op als je als ondernemersvereniging een spreker zoekt voor bij de ledenvergadering, nieuwjaarsborrel of  andere activiteit. Je kunt me direct op het volgende mobiele nummer bereiken: 06-22146702. Of lees eerst het interview met mij.

Spreker voor jullie ondernemersvereniging: Rob Wuijster. Hier kun je me vinden op LinkedIn.

Wil je het eerst zien en ervaren?

Succes door succesvol denken

Je gedachten zijn je enige beperking

De inhoud van deze presentatie bestaat uit het je er bewust worden dat je gedachten een zeer grote invloed hebben op het resultaat. En ik leer je tal van technieken over hoe je je eigen gedachten gunstig kunt beïnvloeden en daardoor je dromen en doelen kunt realiseren. 

  • Voor wie: zzp’ers
  • Datum: maandag 10 augustus
  • Tijd: 20.00 – 21.00 uur
  • Prijs: 65 euro excl. btw
10 augustus 2020 Online meeting Ondernemen
Spreker voor jullie ondernemersvereniging inhuren was last modified: by

Lees ook: Keynote speaker versus platform speaker


Spreker voor jullie ondernemersvereniging inhuren was last modified: by