denken in kansen en mogelijkheden

Kansen en mogelijkheden

Denken in kansen en mogelijkheden

Tijdens de bankencrisis van 2008 zijn er veel bedrijven failliet gegaan. Andere bedrijven zijn ontstaan en weer andere bedrijven zijn uitgegroeid tot heel grote bedrijven.

Twee bedrijven die zijn ontstaan en die zijn uitgegroeid tot gigantische bedrijven zijn Uber en Instagram. Dit betekent eigenlijk dat het niet zo hoeft te zijn dat het in moeilijke tijden onmogelijk is om succes te hebben!

Het mooie ervan is: het is mogelijk. Je kunt ook in deze tijden succes hebben. Kijk altijd naar de kansen en de mogelijkheden. Dat geldt niet alleen voor heel grote bedrijven, maar dat geldt ook voor jou als ondernemer of zzp’er. En het geldt ook in je carrière en in je privé leven.

Als het donker wordt, als het niet gaat zoals je wilt, als het heel moeilijk wordt, kijk dan altijd naar de kansen en de mogelijkheden. Zoekt en gij zult vinden.

Als je liever video’s kijkt dan dat je leest, ga dan naar de volgende pagina want daar staan de video’s.

Corona proof live online inspiratie sessies

Nederlandse motivational speaker online motiveert jouw publiek met een korte speech van 30 minuten. Corona proof. Geef je collega’s, medewerkers of team een positieve boost! Vanaf €250 excl. btw voor een online presentatie van 30 minuten.

> Geef je team een boost

3 tips om positiever te denken

Ik geef je nu 3 tips waardoor je positiever gaat denken.

Voor ik je deze tips geef wil ik eerst dat je je heel goed realiseert dat de mate waarin je positief denkt afhangt van de mate waarin je beïnvloed wordt.

Als je heel vaak negatief beïnvloed wordt door mensen of door bepaalde situaties, dan is de kans groter dat je negatief gaat denken. En als je vaak positief beïnvloed wordt door de situatie of door andere mensen, dan is de kans heel erg groot dat je positiever gaat denken.

Maar je hebt hier ook zelf een grote inbreng in want je kunt leren denken in kansen en mogelijkheden. Je kunt positiever gaan denken door de volgende tips te hanteren:

  1. Lees positieve boeken.
  2. Luister naar positieve podcasts en luisterboeken.
  3. Ga om met positieve mensen.

Als je deze tips toepast dan ga je zelf positiever denken. En wat is er nou mooier dan positief denken.

Ik ben een inspirerende motivational speaker en ik wil je uitnodigen om met me te linken op LinkedIn.

Rob Wuijster

Rob Wuijster

Motivational speaker

Gepubliceerd op: 27-9-2021
Voor het laatst bijgewerkt op: 3-11-2021