Spelbepaler geeft het op

spelbepaler geeft het op
Je bent hier: Home » Blog » Motiverende spreker » Sport » Spelbepaler geeft het op


De spelbepaler geeft het op: herken je deze situatie?

spelbepaler geeft het op

In je team speelt een speler die enorme kwaliteiten heeft, maar die het laat zitten en wegzakt als het tegenzit. Als voetbalcoach wil je heel graag dat hij zijn best doet als het tegenzit en zo de andere spelers meeneemt!

Je zou ervoor kunnen kiezen om deze speler verantwoordelijkheid te geven. Als een speler verantwoordelijk krijgt voelt hij zich meer betrokken bij het team. En dan is hij ook bereid om zich volledig in te zetten!

Spelbepaler geeft het op

Je zou hem de volgende opdracht kunnen geven: “Ik wil dat je op zulke momenten de overige spelers ondersteunt” zodat ze beter gaan spelen. De kans is heel erg groot dat deze speler zijn verantwoordelijk neemt en de spelers bewust gaat ondersteunen.

Speler houdt zich niet aan de afspraken

En wat doe je met een speler die zijn eigen wedstrijden speelt en zich niet of nauwelijks aan de afspraken houdt? Hoe ga je met een speler om die voortdurend te laat komt en vaak luidruchtig is? En hoe kun je goed omgaan met spelers die niet vaak spelen? Hoe kun je spelers die er niet helemaal voor gaan inspireren en motiveren zodat ze weer hun uiterste best gaan doen?


Spelers met moeilijk gedrag

Het doel is dat elke speler een echte teamplayer is en zich optimaal ontwikkelt en iets goeds en positiefs aan het team toevoegt! Het grootste gedeelte van de spelers zijn al teamplayers. Een klein percentage spelers heeft moeilijk gedrag.

Tijdens dit online webinar vertel ik je hoe je om kunt gaan met spelers die moeilijk gedrag hebben. En hoe je om kunt gaan met spelers die door de situatie een andere aanpak nodig hebben. Denk dan aan spelers die bijvoorbeeld nauwelijks spelen. Ik geef je concrete manieren aan die ik zelf met succes in de praktijk heb toegepast.

De presentatie is leerzaam, praktisch gericht, inspirerend en zet je aan het denken. En last but not least plezierig om te volgen!

Als je wilt dat alle spelers echte teamplayers worden is dit een geschikt webinar voor je.

Pijltje

Meer voetbal


faalangst in de sport

Sport meetings

Online meetings voor voetbaltrainers en -coaches op de eerste maandag of woensdag van de maand.

Van 20.00 tot 21.00 uur.

Geef je op en doe mee!

Rob Wuijster

Rob Wuijster

Mental coach sport

Voormalig bondscoach van het Zwitserse nationale heren hockey team en voormalig bondscoach van het Zwitserse nationale heren hockey team onder de 21.

Interim coach van het Zwitserse nationale dames hockey team.

Mental coach bij twee BVO’s: Telstar en Veendam.

Mental coach bij het Nederlandse heren rugby team onder de 18. 

Als mental coach als docent actief bij de opleiding van trainers en coaches bij de Nederlandse IJshockey Bond.


Spelbepaler geeft het op was last modified: by

Twitter: @voetbalmeeting

Spelbepaler geeft het op was last modified: by