Groeit je speler mee met het team?

groeit je speler niet mee met het team
Je bent hier: Home » Blog » Motiverende spreker » Sport » Groeit je speler mee met het team?


groeit je speler niet mee met het team

Groeit je speler mee met het team? Een deel van je spelers bestaat waarschijnlijk spelers die hun best doen en goede teamleden zijn. Maar de kans is aanwezig dat niet al je spelers optimaal in het team functioneren. Onze uitdaging als voetbaltrainer en voetbalcoach is om ervoor te zorgen dat alle teamleden een goede en positieve bijdrage aan het team leveren.   

Tijdens het webinar over spelers met moeilijk gedrag vertel ik je hoe je het beste kunt omgaan met een speler die niet mee wil in de ontwikkeling van het team. Dus een speler die er voor kiest om niet met het team mee te groeien en mee te ontwikkelen. Ik vertel je een manier hoe je er achter kunt komen waarom een speler niet mee wil in de ontwikkeling van het team.


Groeit je speler mee?

Er zijn twee belangrijke elementen: willen en kunnen! Als een speler het wel kan, maar niet wil zul je moeten achterhalen waarom de speler zich niet wil ontwikkelen en met het team mee wil groeien.

Je zult hem daarom de: ‘’waarom’’ vraag moeten stellen. Dus, waarom wil je niet mee groeien? Tijdens dit webinar verdiep ik deze techniek en dan vertel ik je hoe je optimaal resultaat uit deze vraag kunt halen.  

Spelers die niet willen luisteren

Tijdens het webinar vertel ik je ook hoe je kunt omgaan met spelers die niet willen luisteren en alleen aan zichzelf denken. En ik vertel je over een manier om ervoor te zorgen dat spelers bereid zijn om te veranderen. En hoe je kunt omgaan met spelers die tijdens de training en wedstrijd niet alles geven.

Het doel van deze meeting is jou als voetbaltrainer en voetbalcoach concrete tips te geven hoe je met spelers kunt omgaan die moeilijk gedrag laten zien. De technieken die ik aanreik heb ik zelf met succes in de praktijk toegepast. Naast de concrete technieken die je krijgt zet deze meeting je ook aan het denken.

Het succes van je team hangt af van aantal spelers met moeilijk gedrag! Hoe minder spelers met moeilijk gedrag, hoe beter het resultaat zal zijn!

Pijltje

Meer voetbal


faalangst in de sport

Sport meetings

Online meetings voor voetbaltrainers en -coaches op de eerste maandag of woensdag van de maand.

Van 20.00 tot 21.00 uur.

Geef je op en doe mee!

Rob Wuijster

Rob Wuijster

Mental coach sport

Voormalig bondscoach van het Zwitserse nationale heren hockey team en voormalig bondscoach van het Zwitserse nationale heren hockey team onder de 21.

Interim coach van het Zwitserse nationale dames hockey team.

Mental coach bij twee BVO’s: Telstar en Veendam.

Mental coach bij het Nederlandse heren rugby team onder de 18. 

Als mental coach als docent actief bij de opleiding van trainers en coaches bij de Nederlandse IJshockey Bond.


Groeit je speler mee met het team? was last modified: by

Twitter: @voetbalmeetig

Groeit je speler mee met het team? was last modified: by