Online interactieve motivatie talk voor team Leisure

Online interactieve motivatie talk voor team Leisure
Je bent hier: Home » Blog » Motiverende spreker » Online interactieve motivatie talk voor team Leisure
Online interactieve motivatie talk voor team Leisure

Op maandag 15 maart 2021 mocht ik een online interactieve motivatie talk van 30 minuten aan Team Leisure B.V.  geven. Voor de presentatie hebben we contact gehad. Dat is nodig zodat ik de sfeer kan proeven. Ook wil ik graag voorafweten wat het doel van de presentatie is en wie het publiek is. Hierdoor kan ik de presentatie goed afstemmen op de behoeften en de luisteraars.


Online interactieve motivatie talk

Al bij de start van de presentatie zag ik dat de teamleden van Team Leisure B.V. enthousiast, leergierig en zeer gedreven waren.

Ze hadden in hun kantoor een groot scherm geplaatst waarop ze me konden zien.

Rob had mij en het team vanaf de eerste seconden gegrepen. Geweldige positieve energie. Echt een aanrader!

Alexander Snoodijk, Team Leisure

Voor de presentatie hadden ze een inspirerende  teammeeting gehad en deze meeting wilden ze afsluiten met een live inspirerende interactieve talk.

Boven jezelf uitstijgen

De presentatie ging er over dat je boven jezelf kunt uitstijgen door je manier van denken. Het resultaat wat je als individu behaalt, wordt voor een groot deel door je mindset bepaald! Tijdens deze presentatie heb ik ook verteld hoe je bij jezelf een winnaarsmentaliteit en winnaarsgedachten kunt ontwikkelen. Waardoor je je doelen kunt bereiken en je dromen kunt realiseren.

2 + 2 = 9

Het tweede deel bestond uit hoe je als teamlid een optimale bijdrage aan het team kunt leveren waardoor het team boven zichzelf kan uitstijgen en geweldige prestaties kan behalen! 2 + 2 = 9! The sky is the limit! Daarnaast heb ik het ook over twee principes gehad, zaken die noodzakelijk zijn om als team te kunnen groeien! En ik heb verteld waarop de teamleden zich moeten focussen om waardevol voor het team te zijn.

Teambuilding


Online interactieve motivatie talk

Tijdens de presentatie heb ik ook vragen gesteld waardoor er super leuke interactie ontstond.

Achteraf bleek dat Team Leisure de presentatie als erg fijn en goed ervaren heeft. Een online talk kan net als een live presentatie erg boeiend, inspirerend en motiverend zijn. Laatst vertelde iemand me een aantal weken na een presentatie dat ze het gevoel had dat ik tijdens de presentatie uit haar computer zou springen.

Al met al, een heel mooie en interessante opdracht! En wat is er mooier dat alle partijen een super goed gevoel er aan over gehouden hebben!


Verder lezen

pijltje
Online interactieve motivatie talk voor team Leisure was last modified: by

Als je dit ook leuk zou vinden voor jouw bedrijf, neem dan gewoon contact op en reserveer me! En dat kan ook via LinkedIn.

Rob Wuijster

Rob Wuijster

Motivational speaker

Rob Wuijster

Motivational speaker

Voormalig bondscoach van het Zwitserse nationale heren hockey team en voormalig bondscoach van het Zwitserse nationale heren hockeyteam onder de 21.

– Interim coach van het Zwitserse nationale dames hockeyteam.

-Mental coach bij twee BVO’s: Telstar en Veendam. Mentalcoach bij het Nederlandse heren rugbyteam onder de 18. 

-Als mental coach als docent actief bij de opleiding van trainers en coaches bij de Nederlandse IJshockey Bond.

Online interactieve motivatie talk voor team Leisure was last modified: by
Online interactieve motivatie talk voor team Leisure was last modified: by