Meer opdrachten en een grotere winst

meer opdrachten en een hogere winst
Je bent hier: Home » Blog » Motiverende spreker » Ondernemen » Meer opdrachten en een grotere winst


meer opdrachten en een hogere winst

Meer opdrachten en een grotere winst

Meer opdrachten en een grotere winst. Jij bent een ondernemer, zzp’er en je wilt heel graag meer opdrachten krijgen en je winst vergroten. Dit is absoluut mogelijk. Het kan.

Een van de belangrijkste dingen is dat je mindset goed is. Je manier van denken bepaalt wat je doet en wat je niet doet. En wat je doet en niet doet bepaalt het resultaat.

Gedachten

pijltje

Houding en optreden = gedrag

pijltje

Resultaat


Meer motivatie video's op YouTube


Succesvol denken

  • Dus als je op een juiste manier denkt ga je op een juiste manier handelen en daardoor krijg je veel opdrachten en een hoge omzet en winst.
  • Als je niet op een goede manier denkt, dan krijg je weinig tot geen opdrachten en blijft je winst laag.

Ofwel je manier van denken bepaalt het resultaat.

Als je meer opdrachten wilt en je wilt je winst vergroten, dan moet je dus anders gaan denken. En hoe ga je dan denken? Succesvol denken!


Meer opdrachten en een grotere winst

Ik geef hier trainingen over. Ik ben in het verleden mental coach geweest in de topsport en ik ben ook bondscoach geweest van het Zwitserse nationale heren hockeyelftal. Ik ben er achter gekomen dat denken waanzinnig bepalend is voor het resultaat. Wij hebben wedstrijden gespeeld tegen veel sterkere tegenstanders. Maar omdat wij een betere mindset hadden wonnen wij de wedstrijden. En werden we kampioen, kregen we een beker of promoveerden we.

Als ondernemer zzp’er is het ook enorm belangrijk dat je een goede mindset hebt. In de training Mindset voor ondernemers vertel ik je wat voor invloed gedachten op je eigen gedrag hebben.

Zelf je gedachten beïnvloeden

En ik geef je ook een heleboel manieren om je eigen gedachten zelf te beïnvloeden. Dus om bij jezelf winnaars gedachten te creëren, succesvolle gedachten te creëren. En als je die eenmaal hebt, dan ga je succesvol handelen en wordt je winst hoger. En dan krijg je natuurlijk ook veel meer opdrachten.

Het zijn heel eenvoudige technieken, het zijn eye-openers. Je zult je ook af en toe realiseren dat je helemaal verkeerd dacht in het verleden.

Het goede nieuws is dat als je nu niet succesvol bent, dat je je gedachten kunt veranderen en dat je daardoor wel succesvol wordt. Als je dit interessant vindt, lees dan verder op de pagina Mindset is alles.


Over ondernemen

pijltje
Ondernemen

Ondernemers mindset

Gratis e-book over de mindset die je als ondernemer nodig hebt!

Schrijf je hier in voor de tips van dé specialist als het gaat om mindset gaat.

Met aanvullende tips!

Ondernemers en ondernemersverenigingen

Ik spreek voor ondernemers bij ondernemersverenigingen, netwerkborrels en bij evenementen voor ondernemers. Ik wil graag een positieve, opbouwende en goede bijdrage leveren aan je evenement en meehelpen om van je evenement een groot succes te maken.

En ik organiseer ook leerzame trainingen waar je als individuele ondernemer voor kunt inschrijven.

Meer opdrachten en een grotere winst was last modified: by
Meer opdrachten en een grotere winst was last modified: by