Motivatiespreker Rob Wuijster

Motivatiespreker Rob Wuijster
Je bent hier: Home » Blog » Motiverende spreker » Motivatiespreker Rob Wuijster
Motivatiespreker Rob Wuijster

Wat doe ik als motivatiespreker?

Sommige mensen vragen me wel eens:

Rob, wat is een motivatiespreker en wat doe je precies als motivatie spreker?

Ik probeer als motivatie spreker het publiek te motiveren en te inspireren om actie en initiatief te nemen. Daarnaast geef ik mijn luisteraars kennis waardoor ze zich kunnen ontwikkelen en beter worden in wat ze doen! Zodat ze hun doelen, dromen en het leven wat ze willen hebben bereiken. Daarnaast entertain ik het publiek en geef een leuke tijd! Dit kan live gebeuren, maar het kan ook online.


Motivatiespreker: publiek uitdagen

Als motivatiespreker daag ik het publiek uit om te transformeren en geef ik een zetje in de richting waar mensen zelf naar toe willen. Ik stimuleer en inspireer zodat het publiek stappen zet. En door stappen te zetten ga je je dromen realiseren en je doelen bereiken. Als motivatie spreker stimuleer ik het publiek om te doen wat ze echt willen doen. Zo’n talk wordt ook wel eens motivatiespeech of peptalk genoemd.

Transformeren

Daarnaast vertel ik hoe je kunt transformeren. Ik vertel het publiek niet alleen dat je de situatie kunt veranderen, maar ik vertel ook hoe je dat kunt doen. Ik geef concrete, eenvoudige en praktische toepasbare technieken aan. Hierdoor kunnen de mensen zich ontwikkelen en groeien en beter worden in wat ze doen! En hierdoor behalen ze betere resultaten. 


Thema’s motivatiespreker

Gedachten zijn krachten

Tijdens deze motivatiespeech vertel ik hoe je bij jezelf gunstigere en succesvollere gedachten kunt ontwikkelen. Door deze gunstigere gedachten ga je gunstiger handelen en krijg je betere resultaten!

Teambuilding

In deze motivatie talk vertel ik hoe je als leidinggevende een hecht team kunt ontwikkelen waarbij de spelers voor elkaar door het vuur gaan. En alles doen om het doel te bereiken. Ook vertel ik je hoe je als teamlid een echte teamplayer kunt worden.

Winnend coachen

Deze motivatie speech is bedoelt voor leidinggevenden en coaches die optimale resultaten met hun team willen behalen. Ik geef veel concrete technieken aan om je team optimaal te laten functioneren.

Winnaarsmentaliteit

Tijdens deze motivatie talk vertel ik je hoe je bij de teamleden een echte winnaarsmentaliteit kunt ontwikkelen. Zodat alles doen en laten om het doel te bereiken!

Je kunt meer dan je denkt

Tijdens deze motivatie speech geef ik concrete technieken aan hoe je succesvoller in je carrière kunt worden.

Motivatiespreker bij evenementen

Als motivatiespreker word ik uitgenodigd voor verschillende evenementen.

Soms wordt ik uitgenodigd voor een evenement waar transformeren, persoonlijk leiderschap, persoonlijke groei, persoonlijke ontwikkeling en het realiseren van je dromen en het bereiken van je doelen centraal staat. De ene keer ben ik op zo’n evenement de enige spreker en andere keren worden er meerdere motivatiesprekers uitgenodigd.

De mensen komen naar zo’n bijeenkomst met het doel om kennis op te doen waardoor ze het leven kunnen creëren dat ze echt willen. En ze willen daarbij ook gemotiveerd en geïnspireerd worden. De motivatie speech is het doel op zich!

Doelen

Er zijn ook evenementen waar ik als afwisseling en toevoeging van het programma een talk houd. Hierbij gaat het afhankelijk van de bijeenkomst om andere doelen.

Bij ondernemersverenigingen wordt ik bijvoorbeeld geboekt als afwisseling voor bij de ledenvergadering, jubileum, kerstborrel en nieuwjaarsbijeenkomst. De bedoeling is dat ik de ondernemers dan een leuke middag of avond geef. En dat ik een bijdrage lever aan het leuke en plezierige evenement. De talk is dan een middel om een leuke afwisseling aan het evenement toe te voegen.

Entertainen

Bij dit soort evenementen wordt van me verwacht dat de motivatiespeech vooral plezierig, entertainend en leuk om te volgen is. En daarnaast moet het gewoon een goed verhaal zijn.

En de toehoorders moeten er ook beter van worden. Ze moeten er wat van leren en aan het denken gezet worden. Deze talks zijn bedoelt als ontspanning naast de andere meer serieuze en officiële activiteiten. De motivatiespeech is tijdens zo’n bijeenkomst een middel om mensen plezier te geven en zich te laten ontspannen! De motivational talk moet daarom ook zekere mate van luchtigheid hebben.

Maar naast een luchtige presentatie geef ik het publiek wel stof tot nadenken en ik geef ze ook eye openers. Plus tools om te groeien!


Motivatiespreker Rob Wuijster: wie boekt me?

De mensen die me boeken zijn ondernemersverenigingen, businessclubs, netwerk borrels en voor evenementen voor ondernemers. Daarnaast wordt ik ingehuurd door sport profclubs en amateur sportverenigingen, sportbonden, LOOT-scholen en sportstichtingen.

In de sport geef ik motiverende presentaties voor trainers, coaches, sportteams, sporters en voor ouders van sporters. En ik word geboekt door bedrijven en geef dan presentaties aan managementteams, andere teams en medewerkers.


Motivatiespreker: waar spreek ik

Ik spreek in heel Nederland en België en geef op de leukste plaatsen presentaties. De plaatsen waar ik presenteer zijn zeer afwisselend.

Soms geef ik een presentatie in een heel mooi theater en zeer bijzondere ‘’oude’’ locaties. Soms sta ik in een klas lokaal en in de kantine van een grote school.

ondernemers vereniging heiloo
Jubileum Ondernemersvereniging Heiloo
Rob Wuijster Spreker
LOOT-school Den Haag (LOOT = Landelijke Organisatie Onderwijs Topsport)
Ondernemers - motivatiespreker Rob Wuijster
Netwerkbijeenkomst in een hotel tijdens de corona periode

En de volgende presentatie sta ik in een duur hotel of in een plaatselijk hotel restaurant. De presentatie daarop sta ik in een dorpshuis of in de kantine van een sportclub. Last but not least, soms geef ik een presentatie in een afgehuurde ruimte van een kroeg en lunchroom en de volgende presentatie geef ik op een flexwerkplek.


Motivatiespreker en ondersteuning

Na elke presentatie zijn er mensen die meer over het onderwerp waar ik over sprak willen weten. Ze willen zich verdiepen! En ik wil hierbij graag helpen!

Speciaal voor deze mensen bied ik allerlei producten aan zoals een boek, e-books, luisterboeken en video’s.

Daarnaast kunnen ze zich ook geheel gratis inschrijven voor tips. Ze ontvangen dan regelmatig een e-mail met tips over het onderwerp van hun keuze.

Na elke presentatie zijn er mensen die meer over het onderwerp waar ik over sprak willen weten. Ze willen zich verdiepen! En ik wil hierbij graag helpen! Speciaal voor deze mensen bied ik allerlei producten aan zoals een boek, e-books, luisterboeken en video’s. Daarnaast kunnen ze zich ook geheel gratis inschrijven voor tips. Ze ontvangen dan regelmatig een e-mail met tips over het onderwerp van hun keuze.

Workshops

Ook bied ik workshops aan over de onderwerpen waarover ik spreek. Je kunt deze workshops individueel en als groep volgen. Dit is een heel mooi vervolg na een presentatie. Mensen kunnen dan de technieken en tips die ik tijdens de presentaties gegeven heb verdiepen!

Vervolgpresentatie

En je kunt me boeken voor een vervolgpresentatie. Deze presentatie kan over hetzelfde onderwerp gaan om dat onderwerp verdiepen. Maar deze presentatie kan ook over een onderwerp gaan dat aansluit bij het onderwerp van de vorige presentatie. Dus de service die ik geef hoeft niet op te houden na één presentatie!


Bondscoach en mentalcoach in de topsport

In het verleden heb ik in de topsport gewerkt. Ik was bondscoach van het Zwitserse nationale heren hockeyteam en mental coach in de topsport.

Ik heb dus veel ervaring met coachen, leidinggeven, teambuilding, het ontwikkelen van een winnaarsmentaliteit en het beste uit jezelf halen.

En dit zijn dan ook de onderwerpen waarover ik spreek.

rugby logo

Nederlandse Rugby Bond: groot motivator

Beste Rob, Namens de gehele staf van het Nederlands rugby team onder 18 jaar willen wij jou bedanken voor de bijdrage die jij dit seizoen hebt geleverd. Als groot motivator heb jij onze groep een aantal mentale sessies gegeven. De kracht van de gedachten! We hebben de samenwerking positief ervaren. Je staat open voor ideeën … Lees verder Nederlandse Rugby Bond: groot motivator


Motivatiespreker Rob Wuijster

Op de dag zelf ben ik altijd vroeg op de locatie aanwezig waar de talk plaats gaat vinden. De organisator en ik stemmen dan het een en ander op elkaar af. Als dat gebeurd is verken ik de zaal.

Techniek

Soms is de technische apparatuur al geïnstalleerd en dan is het alleen een kwestie van testen. Het komt ook voor dat de technische apparatuur nog niet geïnstalleerd is. In dit geval sluit ik direct de apparatuur aan en test ik het vervolgens. Alles moet immers in orde zijn voordat de eerste bezoekers komen.

Camera

Vervolgens plaats ik de camera. Ik film geen publiek, maar alleen mezelf! Zo kan ik de talk evalueren. En kijken hoe ik zowel mijn manier van presenteren als de inhoud van de presentatie kan verbeteren. En daarnaast gebruik ik het ook als marketingmateriaal.

Als ik een PowerPoint gebruik check ik nog even of de dia’s achterin de zaal goed te zien zijn.

Producten en diensten

Afhankelijk van de afspraken die we van te voren gemaakt hebben maak ik een tafel waar ik mijn producten en diensten aanbied. En waar het publiek producten en diensten kunnen kopen als ze zich willen verdiepen.

En dan druppelen de mensen binnen. Afhankelijk van het evenement en de situatie praat ik voor de presentatie nog met mensen uit het publiek.

Na de presentatie

Na de presentatie komen er altijd wel een paar mensen naar me toe die belangstelling voor een product of dienst hebben of die gewoon nog even willen praten. Afhankelijk van de aard van het evenement drink ik na afloop nog wat met mensen uit het publiek en met de organisatie. En dan opruimen en richting huis!

Promotie en evaluatie

Thuisgekomen plaats ik informatie over het afgelopen evenement op de social media. En ik promoot de opdrachtgever en de locatie. Daarna ga ik de presentatie aan de hand van de videobeelden evalueren. Vervolgens pas ik met deze informatie de presentatie voor aankomende meeting aan.


Motivatiespreker Rob Wuijster: boek me

Zoek je een ervaren motivatiespreker voor op je evenement? Een motivatiespreker met een boeiend en interessant verhaal? Eentje die het publiek motiveert, inspireert, kennis geeft en aan het denken zet? Neem dan contact met me op om me te boeken.

Rob Wuijster

Rob Wuijster

Inspirerende en motiverende spreker

Motivatiespreker Rob Wuijster was last modified: by

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *