Ondernemersvereniging Ondernemend Heiloo

Jubileum ondernemers vereniging Ondernemend Heiloo

Geschatte leestijd: 3 minuten

Jubileum ondernemersvereniging Ondernemend Heiloo

Optredens en speeches jubileum Ondernemersvereniging Heiloo


Mireille Kaptein
 – zakenvrouw van het jaar 2019 – gaf een fantastische en interessante presentatie over haar bedrijf.

En Rob & Emiel traden op met magische illusies. Wat een geweldige show!

Ik mocht daar als motivational speaker een lezing geven. Het onderwerp waar ik over sprak was: Gedachten zijn krachten.

Tijdens deze presentatie vertelde ik een verhaal over een sporter en een ondernemer. Zij zijn beiden erg succesvol zijn geworden door hun manier van denken.

Rob, Rob en Emiel

Jubileum ondernemersvereniging Ondernemend Heiloo

Gedachten zijn bepalend

Gedachten zijn bepalend

Uit eigen ervaring als voormalig bondscoach van het Zwitserse nationale heren hockey team heb ik ook een verhaal verteld.

We zijn als ‘’hockey dwergland’’ derde op een Europacup zaalhockey geworden. De goede mindset van de hockeyspelers was een belangrijke factor voor het behalen van de medaille.

Ik heb de ondernemers laten ervaren dat hun gedachten bepalend zijn voor het resultaat dat ze behalen. En dat het mogelijk is om je gedachten in tien seconden te veranderen. Vervolgens heb ik over vier manieren c.q. technieken verteld waarmee elke ondernemer bewust zijn eigen gedachten kan beïnvloeden. Hierdoor ga je succesvoller handelen en krijgt je betere resultaten.

Omdat je als ondernemer te maken hebt met teleurstellingen, fouten, moeilijkheden en tegenslagen heb ik een verhaal verteld waar je als ondernemer aan terug kunt denken als het niet gaat zoals je wilt. Dit geeft vertrouwen wanneer je tegenslagen krijgt.

Jubileum ondernemersvereniging Ondernemend Heiloo

Ondernemersverenigingen

Jubileum ondernemersvereniging Ondernemend Heiloo

Na het officiële gedeelte hebben we nog  geborreld met allemaal lekkere hapjes. De mensen die ik tijdens de borrel gesproken heb waren allemaal erg enthousiast over de organisatie en de presentaties en optredens van deze avond.

Ik wil het bestuur, de ondernemers, Mireille Kaptein van Ondernemersvereniging Ondernemend Heiloo en Rob & Emiel, de medewerkers van de Beun en de technische mensen achter de schermen hartelijk bedanken voor de geweldige avond.

Op naar het 50-jarig jubileum

Huur Rob

Als jullie dit leuk vinden en graag zouden willen dat ik ook bij jullie jubileum kom, ga dan naar de pagina over ondernemers en ondernemersverenigingen.

Je kunt hier meer lezen over mij als spreker en hier vind je meer verhalen over speeches die ik gehouden heb.

Is dit leuk om te delen met je volgers?

Gepubliceerd op: 27-1-2020
Voor het laatst bijgewerkt op: 23-12-2021