Kies voor winnen

Kies voor winnen

Workshop: Kies voor winnen

Volgt na de presentatie over Winnaarsmentaliteit

Welke ondernemer en welk bedrijf wil nu geen medewerkers en collega’s met een winnaarsmentaliteit? Topsporters kunnen zo succesvol worden omdat ze een bepaalde mentaliteit hebben. Een winnaarsmentaliteit! Zonder die mentaliteit is het onmogelijk om zo succesvol te worden.

Het is een beetje een cliché, maar ondernemen en het bedrijfsleven is ook topsport! Het gaat daar niet om punten te verzamelen. Maar het gaat om opdrachten te krijgen en de omzet te vergroten! En dat lukt alleen met een bepaalde mindset, een winnaarsmentaliteit!

Kies voor winnen: je gedragen als een winnaar

Die winnaarsmentaliteit zorgt er voor dat je als een winnaar gaat gedragen. En daardoor krijg je ook winnaarsresultaten. De manier hoe je met klanten omgaat, hoe je verkoopt, hoe je met je collega’s omgaat en hoe je met problemen, mislukkingen en tegenslagen omgaat en de oplossingen die je bedenkt zijn afhankelijk van je manier van denken! Denk als een winnaar en krijg winnaarsresultaten! Denk als een verliezer en krijg verliezers resultaten. It’s up to you!

Tijdens deze workshop leer je hoe je bij jezelf en bij anderen een winnaarsmentaliteit kunt ontwikkelen. De technieken die we tijdens de presentatie “Winnaarsmentaliteit’’ besproken hebben werken we nu uit. Je gaat deze technieken verdiepen en je eigen maken.

Kies voor winnen: doel van de workshop

Na de workshop Kies voor winnen heb je de technieken in huis om bij jezelf en bij andere mensen een winnaarsmentaliteit te ontwikkelen!

Deze workshop geef ik live op locatie en hij neemt 8 uur in beslag. Als de situatie het niet toestaat om deze workshop op locatie te geven, dan geef ik ‘m ook online. Omdat 8 uur beetje lang is om achter elkaar door achter een pc te zitten, delen we ‘m dan in overleg in in blokken van een paar uur.

Je kunt me hier vinden op LinkedIn.

Winnaarsmentaliteit

Als bondscoach en mentalcoach heb ik gewerkt met topsporters en topsporteams. O.a. met het Zwitserse nationale heren hockeyteam.

Topsporters hebben een aantal kenmerken: ze staan open voor andere manieren en bedenken een andere aanpak om betere resultaten te verkrijgen.
Het gedrag van mensen wordt bepaald door de gedachten die ze hebben. Andere gedachten zorgen dus voor een ander gedrag.

Naar winnaarsmentaliteit Winnaarsmentaliteit


Gepubliceerd op: 5-10-2021
Voor het laatst bijgewerkt op: 7-5-2022