Home » Motiverende speeches van Rob Wuijster » Positief denken en handelen
positief denken en handelen

Positief denken en handelen

positief denken en handelen

Online only

Positief denken en handelen

We hoeven het er niet over te hebben dat je medewerkers en teams in je bedrijf vooral in moeilijke tijden positief moeten blijven denken en handelen. Juist als er veel tegenslagen en onzekerheden zijn is het superbelangrijk om positief gefocust te blijven!

Een positieve mindset en een positief optreden en handelen zorgt voor een positieve sfeer en uiteindelijk voor positieve resultaten!

Positieve sfeer en positieve resultaten

Jij als directeur, manager en CEO wilt uiteraard medewerkers die positief in hun werk en leven staan! Deze medewerkers stralen immers positiviteit uit en beïnvloeden daardoor anderen medewerkers positief. Daarnaast hebben ze een gunstige invloed op de kwaliteit van je dienst en product. En hebben ze een gunstige invloed en uitstraling op de klanten. De klanten krijgen hierdoor een goed gevoel. En krijgen vertrouwen in je bedrijf. En dat is wat je wilt!

Wil je voorkomen dat je medewerkers negatief gaan denken en handelen? Wil je juist dat je medewerkers positief denken, handelen en optreden? Dan is dit een zeer geschikt interactief webinar!

Positieve boost

Deze speech is gericht op het geven van een positieve boost! De deelnemers krijgen een positieve injectie waardoor ze inzien hoe ze momenteel denken en handelen. En krijgen ze concrete technieken aangereikt om voor nu en in de toekomst positiever te denken en te handelen!

Wat positief denken wel en niet is

Bij het begin van de speech vertel ik eerst wat positief denken niet is. Veel mensen denken bij positief denken aan dat alles maar mooi, goed, geweldig, prachtig, gunstig en positief is. Maar dat is absoluut niet het geval!

Ik vertel daarna wat positief denken wel is. En uit welke ingrediënten positief denken uit bestaat!

Positief denken bestaat uit acht elementen

Bij positief denken en handelen denken we vaak alleen maar aan twee elementen. Het eerste element waar we aan denke bij positief denken is waar je op gefocust bent: is een glas half leeg of half vol?

Het tweede element waar we aan denken bij positief denken is hoe je omgaat met tegenslagen, mislukkingen en fouten. Deze twee elementen zijn belangrijk, maar het zijn niet alle elementen van positief denken. Er zijn nog zes andere belangrijke elementen v.w.b. positief denken en handelen.

Technieken om positiever te denken

Afhankelijk van de duur van het interactieve webinar bespreek ik daarnaast nog zeven technieken om nog positiever te kunnen denken en handelen. Deze technieken zijn eenvoudig in de praktijk toe te passen!

Toepassing

Tijdens de speech stimuleer en motiveer ik de deelnemers om het geleerde ook tijdens het werk toe te passen. Weten is één, maar het gaat uiteindelijk er om dat de deelnemers het ook echt gaan toepassen!

Verhalen en interactie

Tijdens dit interactief webinar vertel ik de deelnemers inspirerende en herkenbare verhalen. Door het vertellen van deze verhalen wordt de boodschap duidelijk en beter onthouden!

Er is tijdens dit webinar ook interactie! De deelnemers worden actief betrokken bij het thema en bij je bedrijf!

online inspiratiesessies

Online inspiratiesessies

Je kunt me uitproberen in een online speech van dertig minuten. Zo kun je me testen en kijken of je me als spreker voor je live speech op jouw locatie wilt boeken.

Als je me binnen een week na de online speech boekt voor een live speech op jouw locatie verrekenen we €250 voor de online speech met de prijs van de speech op locatie.


Positief denken en handelen: het resultaat voor je bedrijf

  • De deelnemers hebben een enorme positieve boost en positieve injectie gekregen.
  • Ze hebben inzicht gekregen in wat positief denken niet en wel is
  • En ze hebben inzicht gekregen uit welke elementen positief denken en handelen bestaat en hoe je deze elementen kunt gebruiken om positiever te denken en op te treden.
  • Plus ze hebben concrete technieken gekregen waardoor ze positiever gaan denken en handelen zodat ze in alle situaties positief kunnen blijven denken en handelen.

De deelnemers zijn ook gemotiveerd om het geleerde toe te passen zodat ze echt actie nemen op positiever te denken en handelen. Het weten is één en toepassen is twee.

Natuurlijk heeft iedereen ook een inspirerende en plezierige tijd gehad

Last but not least, naast de positieve boost krijgen de deelnemers ook een motivatieboost.

Boek Rob voor deze speech

Een interactief webinar over positief denken en handelen kan vanaf 30 minuten.

Maar het kan ook langer, je kunt ook kiezen voor een optreden van 45 of 60 minuten en het kan zelfs ook voor 90 minuten.

Een combinatie van speeches

Een andere mogelijkheid is om twee speeches van 30 minuten te boeken rond het thema Positief denken en handelen.

De speech: Gedachten zijn krachten is een verdieping van Positief denken en handelen. En deze sluit er naadloos bij aan! De speech Gedachten zijn krachten kun je boeken als een interactief webinar en als live speech! Echt een aanrader!

Rob Wuijster en positief denken

Altijd positief

Mensen in mijn privé en zakelijke leven vinden dat ik altijd positief denk. Veel opdrachtgevers en deelnemers schrijven in de recensies dat ze de speeches als positief, inspirerend en motiverend ervaren.

Dit speel ik niet, dit ben ik! Het zit in mijn genen! Daarnaast heb ik me er altijd in verdiept hoe het komt dat bepaalde mensen zo veel succes hebben. Positief denken speelt daar een zeer belangrijke rol in! Toen ik dat inzag heb ik mezelf ook getraind om nog positiever te denken!

Geautomatiseerd positief denken

Ik zal je een voorbeeld geven hoe geautomatiseerd positief denken bij me is.

Een aantal jaar geleden trainde ik een eerste heren hockeyteam. Op de eerste trainingsdag liep ik naar het veld waar we gingen trainen.

Daar aangekomen zag ik dat de spelers sacherijnig waren. Dus ik vroeg de spelers wat er aan de hand was. Ze zeiden: ‘’ We hebben zo slecht gespeeld afgelopen zondag!’’, ‘’Het was een drama’’. Zonder er bij na te denken zei ik: ‘’Jongens als je zo’n slechte wedstrijd speelt terwijl je toch nog wint ben je toch spekkoper’’.

Ik stond zelf te kijken hoe ad rem ik reageerde! De blikken van de spelers veranderden direct! En de chagrijnigheid verdween en veranderde in optimisme.

Kiezen voor positief denken

Ik wil graag meehelpen om je medewerkers te laten inzien dat ze in alle situaties er voor kunnen kiezen om positief te denken. En wil ze graag vertellen hoe ze positiever kunnen denken en handelen! Daarnaast zullen ze zich na de speech gemotiveerd voelen.

Door positief te denken krijg je betere resultaten!

Deze speech is alleen te boeken als online inspirerend en interactief webinar!

Dit is niet de enige speech die ik jou en je doelgroep kan aanbieden. Hieronder vind je ze allemaal, dus er is er altijd wel een die past.

En als je meer over me wilt weten dan kun je me hier vinden op LinkedIn.

Rob Wuijster

Rob Wuijster

Specialist in teambuilding

Transformeert een groep mensen tot een team