Home » Motivatiespreker boeken » Kies voor winnen
kies voor winnen

Kies voor winnen

Workshop: Kies voor winnen

Deze workshop kun je combineren met presentatie over Winnaarsmentaliteit

Welke ondernemer en welk bedrijf wil nu geen medewerkers en collega’s met een winnaarsmentaliteit? Topsporters kunnen zo succesvol worden omdat ze een bepaalde mentaliteit hebben. Een winnaarsmentaliteit! Zonder die mentaliteit is het onmogelijk om zo succesvol te worden.

Het is een beetje een cliché, maar ondernemen en het bedrijfsleven is ook topsport! Het gaat daar niet om punten te verzamelen. Maar het gaat om opdrachten te krijgen en de omzet te vergroten! En dat lukt alleen met een bepaalde mindset, een winnaarsmentaliteit!

Kies voor winnen: je gedragen als een winnaar

Die winnaarsmentaliteit zorgt er voor dat je als een winnaar gaat gedragen. En daardoor krijg je ook winnaarsresultaten. De manier hoe je met klanten omgaat, hoe je verkoopt, hoe je met je collega’s omgaat en hoe je met problemen, mislukkingen en tegenslagen omgaat en de oplossingen die je bedenkt zijn afhankelijk van je manier van denken! Denk als een winnaar en krijg winnaarsresultaten! Denk als een verliezer en krijg verliezers resultaten. It’s up to you!

Tijdens deze workshop leer je hoe je bij jezelf en bij anderen een winnaarsmentaliteit kunt ontwikkelen.

Kies voor winnen: doel van de workshop

Na de workshop Kies voor winnen heb je de technieken in huis om bij jezelf en bij andere mensen een winnaarsmentaliteit te ontwikkelen!

Deze workshop neemt 2 dagdelen in beslag.

Je kunt me hier vinden op LinkedIn en ik vind het leuk als je met me wilt linken.

Rob Wuijster

Rob Wuijster

Specialist in teambuilding

Transformeert een groep mensen tot een team