Home » Motivatiespreker boeken » Denken doen en doorgaan
denken doen en doorgaan

Denken doen en doorgaan

Tijdens deze workshop Denken doen en doorgaan verdiepen we de onderdelen die we tijdens de speech: Bereik je doelen behandeld hebben. In deze training vertel ik je de stappen die je moet nemen om je doel te bereiken en om je droom te realiseren. Dit is een workshop van 2 dagdelen en na deze workshop weet je precies wat je moet doen om je doelen te bereiken.

Denken doen en doorgaan

De stappen die je moet nemen om je droom te realiseren zijn concreet, praktisch en eenvoudig! En last but not least: ze werken!

Om te beginnen is het belangrijk om te weten wat je passie is en waar je interesse ligt! Als je iets doet wat je echt moet doen en al kriebels van in je buik krijgt als je er al aan denkt krijg je kracht, energie en motivatie!

Ook het formuleren van de doelstelling is belangrijk. Er zijn methoden om doelstellingen te formuleren, maar die zijn niet compleet en geven nauwelijks kracht, motivatie en energie. Tijdens deze workshop vertel ik je hoe je krachtige doelstellingen kunt formuleren en hoe je nog extra kracht aan je doelstelling kunt toevoegen.

Denken, doen en doorgaan

Wat doen succesvolle mensen

Ik heb gekeken wat succesvolle mensen doen waardoor ze uiteindelijk succesvol zijn geworden. En daarnaast heb ik gekeken wat ik zelf heb gedaan waardoor ik mijn doelstelling behaald heb.

Over deze acties gaan we het uitgebreid hebben. We gaan het o.a. uitvoering hebben over een goed plan en hoe je jezelf optimaal kunt ontwikkelen.

Mindset

We besteden tijdens de training veel aandacht aan het hebben van de juiste mindset! De gedachten die je hebt bepalen wat je doet en bepalen daardoor het resultaat dat je behaalt.

Ik vertel je over een groot aantal mentale principes die er voor zorgen dat je het doel behaalt dat je wilt behalen.

Je voordeel doen met mislukkingen

Hoe mooier en groter je doelen zijn, hoe meer tegenslagen, mislukkingen en fouten je krijgt.

Ik leer je hoe je hier mee om kunt gaan en er zelfs je voordeel mee kunt doen. Ook leer ik je te focussen en vertel je over de verschillende manier van focussen! Plus hoe je met negatieve reacties van mensen kunt omgaan!

  • Na deze training weet je hoe je succesvol kunt denken en welke acties je moet nemen om je doelen te kunnen bereiken en je droom te kunnen realiseren.
  • De training / workshop bestaat uit twee dagdelen.

Over Rob Wuijster

Ik ben voormalig bondscoach van Zwitserland. Je hier hier e.a. over mij lezen. En natuurlijk heb ik ook een profiel op LinkedIn. Ik zou het leuk vinden mijn netwerk met jou uit te breiden.


Rob Wuijster

Rob Wuijster

Specialist in teambuilding

Transformeert een groep mensen tot een team