Home » Motivatiespreker boeken
motivatiespreker boeken

Motivatie spreker boeken bij je evenement

Als je een motivatiespreker wilt boeken ben je bij mij aan het juiste adres. Ik kan je doelgroep op jouw locatie en bij jouw evenement inspireren.

Inspirerende spreker

In binnen- en buitenland

ondernemers vereniging heiloo

MOTIVEREND – INSPIREREND – ENERGIEK – DOELGERICHT

Inspirerende spreker live

Nederlandse inspirerende spreker met ervaring in de topsport

In het verleden was ik bondscoach van het Zwitserse nationale hockeyteam. Daarnaast ben ik ook als trainer/coach naar een aantal Europacups voor clubteams geweest. Als mental coach heb ik o.a. gewerkt bij het Nationale Nederlandse Rugbyteam onder de 18 en bij twee betaalde voetbalorganisaties.

Inspirerende spreker  Rob Wuijster in Nederland
Presentaties van Rob Wuijster in Nederland
Inspirerende spreker  Rob Wuijster in Zwitserland
Presentaties van Rob Wuijster in Zwitserland

Motiverende speeches van Rob Wuijster

Ik heb verschillende motiverende en inspirerende speeches plus zakelijke mindset trainingen. Hier kun je ze allemaal vinden

Winnaarsmentaliteit

Winnaarsmentaliteit motiverende speech: als bondscoach en mentalcoach heb ik gewerkt met topsporters en topsportteams. O.a. met het Zwitserse nationale heren hockeyteam. Winnaarsmentaliteit is een topsportmentaliteit en daar weet ik alles van. Deze motiverende speech kan zowel op locatie als online. Hij is geschikt voor ondernemers en ondernemersverenigingen en topsport en dus ook voor jou. Winnaarsmentaliteit…

Lees alles over deze speech >> Winnaarsmentaliteit

Leiderschap en coaching

Leiderschap en coaching is een speech over je mindset en mentale kracht en de rol van de leidinggevende hierin. Een team dat te gespannen of te ontspannen is, zal niet goed presteren en kan zich ook niet optimaal ontwikkelen. Als coach heb ik me er altijd mee beziggehouden dat er de juiste sfeer ontstond. Een…

Lees alles over deze speech >> Leiderschap en coaching

Gedachten zijn krachten

Deze speech gaat over de de kracht van gedachten en hoe je je eigen gedachten positief kunt beïnvloeden. “Gedachten zijn krachten” is al jaren de populairste speech. Waarom denk je zoals je nu doet? Hoe komt dat? Word je door je bewustzijn of door je onderbewustzijn beïnvloed? Hoe kun je je gedachten positief beïnvloeden? Dat…

Lees alles over deze speech >> Gedachten zijn krachten

Bereik je doelen

Bereik je doelen want dat kan, dat heb ik zelf ervaren toen ik bondscoach wilde worden van een land in Zuid Europa. Het heeft me 7 jaar gekost om dit voor elkaar te krijgen. En dat is niet veel want ik wist nauwelijks iets over hockey. Hier vind je de speech: “Bereik je doelen”. Geschikt…

Lees alles over deze speech >> Bereik je doelen

Motivatiespreker boeken

Maar als een motiverende spreker boeken niet je dagelijks werk is, dan heb je er waarschijnlijk veel vragen over. In deze artikelen over het inhuren van een gastspreker probeer ik je vragen te beantwoorden. Want er zijn verschillende soorten sprekers, er zijn serieuze aandachtspunten bij het kiezen en je wilt waarschijnlijk ook het e.e.a. weten over de kosten.

Genoten van de presentatie

Tijdens het netwerkevent ¨Koppie doen!¨ op 19 april 2023 in Wervershoof genoten van de presentatie Gedachten zijn krachten. Rob is een enthousiaste spreker met een mooi verhaal. Marja Beets – Visser – Westfriese Bedrijvengroep

Een overzicht als dit is natuurlijk best handig zolang je je nog aan het oriënteren bent. Maar voor het echte werk is persoonlijk contact essentieel. Want ik wil ook alles weten over de mensen die bij je evenement komen zodat ik me tot in de puntjes kan voorbereiden.

Praten?

Schroom niet, neem gewoon contact met me op dan praten we verder

Ik heb een enorme ervaring als motivational speaker en heb voor veel verschillende doelgroepen gesproken. Presentaties heb ik gehouden in het bedrijfsleven, bij gemeentes en de overheid.

Ook heb ik presentaties gehouden voor ondernemers, ondernemersverenigingen, businessclubs, netwerkborrels  enz . En voor LOOT-scholen, RTC’s, stichtingen, verenigingen, topsportteams, topsporttrainers en -coaches en ouders van topsporters. Daarnaast heb ik ook speeches voor gedetineerden gegeven. En ik geef motivatie aan voetbalteams en hockeyteams die beslist moeten winnen en aan sales teams.

Pecha Kucha

Kenmerken van mijn presentaties

Luchtig – interessant – motiverend – inspirerend

De presentaties zijn motiverend, inspirerend, luchtig, plezierig om te volgen, leerzaam, ontspannen en ze zetten je aan het denken. Ze bevatten veel herkenbare praktijkvoorbeelden en handvatten.

Als je mij voor je bijeenkomst of evenement wilt uitnodigen haal je een spreker binnen die motiveert, inspireert, enthousiasmeert en kennis deelt. Tijdens de presentatie bespreek ik een interessant onderwerp in een luchtige, vrolijke, plezierige en ontspannen sfeer.

Herkenbare en praktische voorbeelden

Door de interactie, de herkenbare praktische voorbeelden en de “open” manier van presenteren raakt het publiek betrokken bij de presentatie. Het publiek zal aandachtig luisteren. Want de inhoud van de presentatie kan ervoor zorgen dat iedereen de kwaliteit van zijn leven kan verhogen en  betere resultaten kan behalen.

Contact?

Schroom niet, neem gewoon contact met me op dan praten we verder

Rob heeft bij vele evenementen gesproken. Zijn enorme ervaring is direct duidelijk vanaf het moment dat Rob het podium betreedt. Het publiek is vanaf het eerste moment geboeid en betrokken. Als het publiek de zaal uitloopt is het geïnspireerd en gemotiveerd door de interessante kennis en inzichten.

Is het nieuw voor je om een spreker te boeken?

Als je geen ervaring hebt met het boeken van een motivatiespreker dan zie je misschien door de bomen het bos niet meer. Hier vind je verwijzingen naar artikelen die je kunnen helpen bij het afwegen van je opties.

Rob Wuijster

Rob Wuijster

Specialist in teambuilding, voormalig bondscoach

Transformeert een groep mensen tot een team. Gastspreker, spreekt over teambuilding, leiderschap en winnaarsmentaliteit.