Home » Motivatiespreker boeken
motivatiespreker boeken

Motivatiespreker boeken

Wil je een motivatiespreker boeken? Ik zou het leuk vinden als je mij dan kiest. En om je dit gemakkelijk te maken vind je hier alles wat je weten moet in een snel overzicht. Wat wil je voor je evenement? Wat als de omstandigheden een speech op locatie niet toestaan? Waar gaan mijn speeches over? En wat je verder moet weten voordat je een spreker gaat kiezen. Want echt, er zijn nog meer dingen die je moet weten.

Motivatie spreker boeken bij je evenement

Als je een motivatiespreker wilt boeken ben je bij mij aan het juiste adres. Ik kan je doelgroep op jouw locatie en bij jouw evenement inspireren. En als de omstandigheden dat niet toelaten kan ik je ook online speeches bieden.

Inspirerende spreker

In binnen- en buitenland, live en online

Rob Wuijster English & Nederlands

MOTIVEREND – INSPIREREND – ENERGIEK – DOELGERICHT

Rob Wuijster
Angélique de Rooij

Angélique de Rooij: Enthousiasme, positiviteit en kracht …

Enthousiasme, positiviteit en kracht..dat spat er van af bij Rob Wuijster. Een inspirerende spreker, overtuigend, helder, geeft goede voorbeelden, er is interactie en niet onbelangrijk…..humor.
Ik vind dit geweldige stof, helemaal mijn ding, dit kun je niet vaak genoeg horen. Die mindset, daar draait het allemaal om, je eigen kracht zit tussen je oren. En je krijgt meteen zin om er meteen mee aan de slag te gaan, want niets is onmogelijk, dus óp naar het succes! Merci beaucoup Rob!

Inspirerende spreker live

Nederlandse inspirerende spreker met ervaring in de topsport

In het verleden was ik bondscoach van het Zwitserse nationale hockeyteam. Daarnaast ben ik ook als trainer/coach naar een aantal Europacups voor clubteams geweest. Als mental coach heb ik o.a. gewerkt bij het Nationale Nederlandse Rugbyteam onder de 18 en bij twee betaalde voetbalorganisaties.

Inspirerende spreker  Rob Wuijster in Nederland
Presentaties van Rob Wuijster in Nederland
Inspirerende spreker  Rob Wuijster in Zwitserland
Presentaties van Rob Wuijster in Zwitserland

Motiverende speeches

Ik heb verschillende motiverende en inspirerende speeches plus zakelijke mindset trainingen. Hieronder vind je links naar de pagina’s waar je ze allemaal kunt vinden.

Motiverende speeches

motivatie speeches

Ik heb verschillende motivatiespeeches waar je op de volgende pagina over kunt lezen.

Motivatie speeches >>

Mindset trainingen

zakelijke mindset trainingen

Zakelijke mindsettrainingen die naadloos aansluiten bij mijn speeches.

Bedrijfstrainingen >>

Motivatie spreker boeken

Maar als een motiverende spreker boeken niet je dagelijks werk is, dan heb je er waarschijnlijk veel vragen over. In de artikelen hieronder probeer ik je vragen te beantwoorden. Want er zijn verschillende soorten sprekers, er zijn serieuze aandachtspunten bij het kiezen en je wilt waarschijnlijk ook het e.e.a. weten over de kosten.

Goed naar onze wensen geluisterd

“Voor een finance event bij DPD hebben wij gebruik gemaakt van Rob voor een presentatie over teambuilding. Hij is echt duidelijk en heeft goed naar onze wensen geluisterd en deze vervolgens meegenomen in zijn verhaal. Ik zou hem zeker als spreker uitnodigen.” Nylish Jagroep –  Manager Order to Cash

Een overzicht als dit is natuurlijk best handig zolang je je nog aan het orienteren bent. Maar voor het echte werk is persoonlijk contact essentieel. Want ik wil ook alles weten over de mensen die bij je evenement komen zodat ik me tot in de puntjes kan voorbereiden. Schroom daarom niet, neem gewoon contact met me op dan praten we verder.

Hier vind je hoe het werkt als je mij wilt boeken en mijn tarieven.

Ik heb een enorme ervaring als motivational speaker en heb voor veel verschillende doelgroepen gesproken. Presentaties heb ik gehouden in het bedrijfsleven, bij gemeentes en de overheid.

Ook heb ik presentaties gehouden voor ondernemers, ondernemersverenigingen, businessclubs, netwerkborrels  enz . En voor LOOT-scholen, RTC’s, stichtingen, verenigingen, topsportteams, topsporttrainers en -coaches en ouders van topsporters. Daarnaast heb ik ook speeches voor gedetineerden gegeven.

Inspirerende spreker sport en ondernemen

Rob Wuijster Pecha Kucha Leiden

Kenmerken van mijn presentaties

De presentaties zijn motiverend, inspirerend, luchtig, plezierig om te volgen, leerzaam, ontspannen en ze zetten je aan het denken. Ze bevatten veel herkenbare praktijkvoorbeelden en handvatten.

Als je mij voor je bijeenkomst of evenement wilt uitnodigen haal je een spreker binnen die motiveert, inspireert, enthousiasmeert en kennis deelt. Tijdens de presentatie bespreek ik een interessant onderwerp in een luchtige, vrolijke, plezierige en ontspannen sfeer.

De presentaties zijn plezierig om te volgen

Luchtig – interessant – motiverend – inspirerend

Door de interactie, de herkenbare praktische voorbeelden en de “open” manier van presenteren raakt het publiek betrokken bij de presentatie. Het publiek zal aandachtig luisteren. Want de inhoud van de presentatie kan ervoor zorgen dat iedereen de kwaliteit van zijn leven kan verhogen en  betere resultaten kan behalen.

Rob heeft bij vele evenementen gesproken. Zijn enorme ervaring is direct duidelijk vanaf het moment dat Rob het podium betreedt. Het publiek is vanaf het eerste moment geboeid en betrokken. Als het publiek de zaal uitloopt is het geïnspireerd en gemotiveerd door de interessante kennis en inzichten.

Rob Wuijster

Rob Wuijster

Specialist in teambuilding

Transformeert een groep mensen tot een team