Home » Motivatiespreker boeken
motivatiespreker boeken

Motivatiespreker boeken

Wil je een motivatiespreker boeken? Ik zou het leuk vinden als je mij dan kiest. En om je dit gemakkelijk te maken vind je hier alles wat je weten moet in een snel overzicht. Wat wil je voor je evenement? Wat als de omstandigheden een speech op locatie niet toestaan? Waar gaan mijn speeches over? En wat je verder moet weten voordat je een spreker gaat kiezen. Want echt, er zijn nog meer dingen die je moet weten.

Motivatie spreker boeken bij je evenement

Als je een motivatiespreker wilt boeken ben je bij mij aan het juiste adres. Ik kan je doelgroep op jouw locatie en bij jouw evenement inspireren. En als de omstandigheden dat niet toelaten kan ik je ook online speeches bieden.

Inspirerende spreker

In binnen- en buitenland, live en online

Rob Wuijster English & Nederlands

MOTIVEREND – INSPIREREND – ENERGIEK – DOELGERICHT

Rob Wuijster
zzp Houten

Zzp Houten: goeie peptalk

Waarin een kleine man groot kan zijn.Ondernemen is soms ook topsport. Daarom hebben we als zzp-vereniging Rob Wuijster uitgenodigd voor zijn motivatiespeech: ‘Gedachten zijn (je) krachten’. Want iedereen kan op zijn tijd wel een goeie peptalk gebruiken. Ook ondernemers. Rob deed dat op overtuigende wijze en liet ons zien dat je meer kunt bereiken dan …

Zzp Houten: goeie peptalk Lees meer »

Inspirerende spreker live

Nederlandse inspirerende spreker met ervaring in de topsport

In het verleden was ik bondscoach van het Zwitserse nationale hockeyteam. Daarnaast ben ik ook als trainer/coach naar een aantal Europacups voor clubteams geweest. Als mental coach heb ik o.a. gewerkt bij het Nationale Nederlandse Rugbyteam onder de 18 en bij twee betaalde voetbalorganisaties.

Inspirerende spreker  Rob Wuijster in Nederland
Presentaties van Rob Wuijster in Nederland
Inspirerende spreker  Rob Wuijster in Zwitserland
Presentaties van Rob Wuijster in Zwitserland

Motiverende speeches

Ik heb verschillende motiverende en inspirerende speeches plus zakelijke mindset trainingen. Hieronder vind je links naar de pagina’s waar je ze allemaal kunt vinden.

Motiverende speeches

motivatie speeches

Ik heb verschillende motivatiespeeches waar je op de volgende pagina over kunt lezen.

Motivatie speeches >>

Mindset trainingen

zakelijke mindset trainingen

Zakelijke mindsettrainingen die naadloos aansluiten bij mijn speeches.

Bedrijfstrainingen >>

Motivatie spreker boeken

Maar als een motiverende spreker boeken niet je dagelijks werk is, dan heb je er waarschijnlijk veel vragen over. In de artikelen hieronder probeer ik je vragen te beantwoorden. Want er zijn verschillende soorten sprekers, er zijn serieuze aandachtspunten bij het kiezen en je wilt waarschijnlijk ook het e.e.a. weten over de kosten.

Lees ook: Wat kost een spreker?

appel ontwerpt

Lyan Appel: Hij houdt je aandacht vast van het begin tot het einde

Voor de eerste keer naar de Open Coffee Utrecht. De spreker van die dag is Rob Wuijster met de training “gedachten zijn krachten’. Het enige wat ik van Rob weet, staat te lezen op de site van de Open Coffee: “voormalig bondscoach van het Zwitserse nationale heren hockey team (…)”. Nadat iedereen was gaan zitten …

Lyan Appel: Hij houdt je aandacht vast van het begin tot het einde Lees meer »

Een overzicht als dit is natuurlijk best handig zolang je je nog aan het orienteren bent. Maar voor het echte werk is persoonlijk contact essentieel. Want ik wil ook alles weten over de mensen die bij je evenement komen zodat ik me tot in de puntjes kan voorbereiden. Schroom daarom niet, neem gewoon contact met me op dan praten we verder.

Hier vind je hoe het werkt als je mij wilt boeken en mijn tarieven.

Ik heb een enorme ervaring als motivational speaker en heb voor veel verschillende doelgroepen gesproken. Presentaties heb ik gehouden in het bedrijfsleven, bij gemeentes en de overheid.

Ook heb ik presentaties gehouden voor ondernemers, ondernemersverenigingen, businessclubs, netwerkborrels  enz . En voor LOOT-scholen, RTC’s, stichtingen, verenigingen, topsportteams, topsporttrainers en -coaches en ouders van topsporters. Daarnaast heb ik ook speeches voor gedetineerden gegeven.

Inspirerende spreker teambuilding

Rob Wuijster Pecha Kucha Leiden

Kenmerken van mijn presentaties

De presentaties zijn motiverend, inspirerend, luchtig, plezierig om te volgen, leerzaam, ontspannen en ze zetten je aan het denken. Ze bevatten veel herkenbare praktijkvoorbeelden en handvatten.

Als je mij voor je bijeenkomst of evenement wilt uitnodigen haal je een spreker binnen die motiveert, inspireert, enthousiasmeert en kennis deelt. Tijdens de presentatie bespreek ik een interessant onderwerp in een luchtige, vrolijke, plezierige en ontspannen sfeer.

De presentaties zijn plezierig om te volgen

Luchtig – interessant – motiverend – inspirerend

Door de interactie, de herkenbare praktische voorbeelden en de “open” manier van presenteren raakt het publiek betrokken bij de presentatie. Het publiek zal aandachtig luisteren. Want de inhoud van de presentatie kan ervoor zorgen dat iedereen de kwaliteit van zijn leven kan verhogen en  betere resultaten kan behalen.

Rob heeft bij vele evenementen gesproken. Zijn enorme ervaring is direct duidelijk vanaf het moment dat Rob het podium betreedt. Het publiek is vanaf het eerste moment geboeid en betrokken. Als het publiek de zaal uitloopt is het geïnspireerd en gemotiveerd door de interessante kennis en inzichten.


Is het nieuw voor je om een motivatiespreker te boeken?

Als je geen ervaring hebt met het boeken van een motivatiespreker dan zie je misschien door de bomen het bos niet meer. Hieronder vind je verwijzingen naar artikelen die je kunnen helpen bij het afwegen van je opties:

Rob Wuijster

Rob Wuijster

Specialist in teambuilding, voormalig bondscoach

Transformeert een groep mensen tot een team