Home » Motivatiespreker boeken
motiverende spreker rob wuijster

Motivatiespreker boeken

Als je een motivatiespreker wilt boeken ben je bij mij aan het juiste adres. Ik kan je doelgroep op jouw locatie en bij jouw evenement inspireren.

Inspirerende spreker

In binnen- en buitenland

ondernemers vereniging heiloo

MOTIVEREND – INSPIREREND – ENERGIEK – DOELGERICHT


Inspirerende spreker live

Nederlandse inspirerende spreker met ervaring in de topsport

In het verleden was ik bondscoach van het Zwitserse nationale hockeyteam. Daarnaast ben ik ook als trainer/coach naar een aantal Europacups voor clubteams geweest. Als mental coach heb ik o.a. gewerkt bij het Nationale Nederlandse Rugbyteam onder de 18 en bij twee betaalde voetbalorganisaties.

Inspirerende spreker  Rob Wuijster in Nederland
Presentaties van Rob Wuijster in Nederland
Inspirerende spreker  Rob Wuijster in Zwitserland
Presentaties van Rob Wuijster in Zwitserland


Motiverende speeches van Rob Wuijster

Ik heb verschillende motiverende en inspirerende speeches plus zakelijke mindset trainingen.

teambuilding motiverende speech

Teambuilding motiverende speech

Teambuilding is een motiverende speech van voormalig bondscoach Rob Wuijster, dé teambuilding specialist van Nederland. Als je een spreker teambuilding wilt inhuren moet je bij…

Lees meer
gedachten zijn krachten

Gedachten zijn krachten

Deze speech gaat over de de kracht van gedachten en hoe je je eigen gedachten positief kunt beïnvloeden. “Gedachten zijn krachten” is al jaren de…

Lees meer
leiderschap en winnend coachen

Leiderschap en coaching

Leiderschap en coaching is een speech over je mindset en mentale kracht en de rol van de leidinggevende hierin. Een team dat te gespannen of…

Lees meerBoek een motivatiespreker

Maar als een motiverende spreker boeken niet je dagelijks werk is, dan heb je er waarschijnlijk veel vragen over. In deze artikelen over het inhuren van een gastspreker probeer ik je vragen te beantwoorden. Want er zijn verschillende soorten sprekers, er zijn serieuze aandachtspunten bij het kiezen en je wilt waarschijnlijk ook het e.e.a. weten over de kosten


Rob maakte alle verwachtingen waar

Op 13 april 2023 was Rob Wuijster bij ons te gast als spreker. Vooraf verliep het contact met Rob heel fijn. Duidelijke communicatie en korte lijnen. Ook op de dag zelf maakte Rob alle verwachtingen waar. Vol enthousiasme vertelde Rob over zijn ervaringen en liet ons aan de hand van grappige trucjes zien dat we in staat zijn met een kleine oefening ons brein te trainen. Rob zijn presentatie was overtuigend en helder, vol humor met meer dan genoeg ruimte voor interactie. OVU | Ondernemingsvereniging Uithoorn


Een overzicht als dit is natuurlijk best handig zolang je je nog aan het oriënteren bent. Maar voor het echte werk is persoonlijk contact essentieel. Want ik wil ook alles weten over de mensen die bij je evenement komen zodat ik me tot in de puntjes kan voorbereiden.

Praten?

Schroom niet, neem gewoon contact met me op dan praten we verder


Ik heb een enorme ervaring als motivational speaker en heb voor veel verschillende doelgroepen gesproken. Presentaties heb ik gehouden in het bedrijfsleven, bij gemeentes en de overheid.

Ook heb ik presentaties gehouden voor ondernemers, ondernemersverenigingen, businessclubs, netwerkborrels  enz . En voor LOOT-scholen, RTC’s, stichtingen, verenigingen, topsportteams, topsporttrainers en -coaches en ouders van topsporters. Daarnaast heb ik ook speeches voor gedetineerden gegeven.

Pecha Kucha


Kenmerken van mijn presentaties

Luchtig – interessant – motiverend – inspirerend

De presentaties zijn motiverend, inspirerend, luchtig, plezierig om te volgen, leerzaam, ontspannen en ze zetten je aan het denken. Ze bevatten veel herkenbare praktijkvoorbeelden en handvatten.

Als je mij voor je bijeenkomst of evenement wilt uitnodigen haal je een spreker binnen die motiveert, inspireert, enthousiasmeert en kennis deelt. Tijdens de presentatie bespreek ik een interessant onderwerp in een luchtige, vrolijke, plezierige en ontspannen sfeer.

Herkenbare en praktische voorbeelden

Door de interactie, de herkenbare praktische voorbeelden en de “open” manier van presenteren raakt het publiek betrokken bij de presentatie. Het publiek zal aandachtig luisteren. Want de inhoud van de presentatie kan ervoor zorgen dat iedereen de kwaliteit van zijn leven kan verhogen en  betere resultaten kan behalen.

Contact?

Schroom niet, neem gewoon contact met me op dan praten we verder


Rob heeft bij vele evenementen gesproken. Zijn enorme ervaring is direct duidelijk vanaf het moment dat Rob het podium betreedt. Het publiek is vanaf het eerste moment geboeid en betrokken. Als het publiek de zaal uitloopt is het geïnspireerd en gemotiveerd door de interessante kennis en inzichten.

Motiverende speeches

Nog meer interessante zaken vind je op de pagina teambuilding specialist.

Rob Wuijster