Mindset voor ondernemers

Mindset voor ondernemers

Mindset voor ondernemers: je mindset is de sleutel tot succes. Je gedachten bepalen je winst! Krijg daarom een succesvolle mindset. Meer opdrachten en een hogere winst.

Meer opdrachten en een hogere winst krijgen hangen voor een groot deel af van je mindset. Je mindset heeft een grote invloed op het resultaat. Dit geldt niet alleen voor ondernemen, maar dit geldt ook in de sport. Vaak is de mindset van de teamleden doorslaggevend of ze winnen of verliezen.


Het sterke team

Een team oogt veel sterker, maar verliest van het team dat veel minder sterk lijkt. Dat heb je vast wel eens ergens gezien.

Bij ondernemen is dat niet anders: de ondernemer met de juiste mindset krijgt over het algemeen meer opdrachten en behaalt een hogere winst dan ondernemers met een ongunstige mindset. Als ondernemer krijg je meer succes en word je succesvoller wanneer je een succesvolle mindset hebt.


Business coaching

via telefoon of Skype

Ben je een ondernemer en wil je  sparren met een ervaren ondernemer die met een frisse en onafhankelijke blik naar je situatie kijkt? Ben je benieuwd hoe een andere ondernemer met een bepaalde situatie zou omgaan? En hoe hij een bepaalde situatie zou oplossen?

 • Twijfel je over hoe je iets moet aanpakken?
 • Heb je meer kennis nodig om juist te kunnen optreden en om de juiste keuze te kunnen maken?
 • Of heb je al een beslissing genomen en wil je er nog even over sparren?
 • Heb je geen idee hoe je met een bepaalde situatie moet omgaan? En wil je gewoon wat kennis  hebben om een betere beslissing te kunnen nemen?
 • Ben je op zoek naar ideeën?
 • Heb je concrete vragen?

Jij bepaalt het onderwerp waar we over gaan praten.

Het is mogelijk om via Skype of per telefoon te sparren. We praten over dat onderwerp waar jij behoefte aan hebt. Jij bepaalt het thema waar we over spreken.

Kenmerken service

Betrouwbaar

Snel

Vakkundig

Down to earth

Op afstand, dus veilig m.b.t. Corona

Voor wie

Of je nu een ondernemer met personeel of  een zzp’er bent, ik kan je helpen! Als bondscoach en mental coach in de topsport ben ik gewend om aan teams leiding te geven en te coachen. Daarnaast ben ik zelf zzp’er en weet waar je als zzp’er mee  worstelt.

Gespecialiseerd in het coachen van ondernemers

Ik heb me gespecialiseerd in het coachen van ondernemers. Dit doe ik door het geven van presentaties, maar ook door individuele coaching.

Ik heb duizenden ondernemers geholpen! Ik heb veel contacten met ondernemers en ik weet waar ze mee worstelen. En ik heb veel verhalen gehoord over hoe ondernemers een betere situatie gecreëerd hebben.

Zelf ben ik al ondernemer vanaf augustus 2004. Ik loop dus al een tijdje mee als ondernemer.

Veel ervaring met het coachen van ondernemers.

Veel kennis van hoe ondernemers hun problemen opgelost hebben.

Sinds 2004 ben ik  zelf ondernemer. Ik heb dus zelf veel kennis als ondernemer.

Hoe het werkt en tarief

 1. Neem contact met me op en vertel beknopt wat je probleem is.
 2. We spreken een datum en een tijd af voor ons gesprek per Skype of telefoon.
 3. Je krijgt een factuur van 75 euro excl. btw voor een coachingsgesprek van een uur. Deze factuur betaal je vooraf met iDEAL.
 4. En op de afgesproken tijd ga ik je helpen.

Je voordelen

Deze service is snel. Als je dat wilt kun je vandaag nog een gesprek hebben. Je kunt het gesprek vanuit huis en vanuit je kantoor voeren. Dus geen onnodige reistijd en reiskosten. We zitten niet in dezelfde ruimte dus er is ook geen onnodig risico m.b.t. Corona. Ik hou van no nonsens en ik heb veel ervaring als coach en ondernemer.

Rob Wuijster

Mindset voor ondernemers

Mindset voor ondernemers want je hebt gedachten over …

Jij als ondernemer hebt allerlei gedachten over o.a.: jezelf, klanten, ondernemen, prijzen, mogelijkheden en kansen. Deze gedachten zorgen er voor dat je bepaalde dingen onbewust doet of niet doet.


Voorbeeld van een gemiste kans

Stel je nu eens voor dat je er 100% van overtuigd bent dat potentiёle klanten het zeer onplezierig vinden om koud gebeld te worden. De kans is dan groot dat je zelf niet koud gaat bellen. En dit is een gemiste kans!


Voorbeeld van gemiste winst

Of stel je eens voor dat jij vindt dat producten en diensten over het algemeen veel te duur zijn. De kans is groot dat jij je product of dienst te goedkoop gaat aanbieden waardoor je veel winst misloopt!


Gedachten hebben invloed op het resultaat

Zie je dat je gedachten een grote invloed op je gedrag en je resultaat hebben?

Ik geef je nu een voorbeeld wat gunstige gedachten voor je kunnen doen. Als jij overtuigd bent dat je product of dienst iets toevoegt aan de kwaliteit van het leven van andere mensen, zal jij ook veel overtuigender overkomen tijdens het verkoopgesprek. Daarnaast zul je ook geen moeite hebben om er een goede prijs voor te vragen.

Kort samengevat

Hoe je over iets denkt heeft een grote invloed op je gedrag. En je gedrag heeft een grote invloed op het resultaat! Ik denk dat je nu ook inziet dat de gedachten die je hebt een grote rol spelen in de situatie waar je nu in bent.

Herkenbaar?

Negatieve en ongunstige gedachten


Herken je één of meer van de onderstaande negatieve en ongunstige gedachten?


Mindset en negatieve gedachten over jezelf

 • Voel je je onzeker?
 • Ben je bang om bepaalde stappen buiten je comfortzone te nemen?
 • Twijfel je of je wel succesvol kunt worden?
 • Denk je dat er geen of weinig kansen en mogelijkheden voor je zijn?
 • Gebruik je vaak de woorden: “ik wil” en “ik probeer?”

Negatieve gedachten over de klant: mindset

 • Denk je dat de klant geen geld heeft om jouw product of dienst te kopen?
 • Denk je dat de klant geen geld over heeft voor jouw product of dienst?
 • Ga je er van uit dat de klant voor iemand anders kiest?
 • Denk je dat je niet kunt bieden wat de klant vraagt?
 • Heb je het gevoel dat de klant je vakkundigheid en specialisatie niet respecteert?

Mindset en negatieve gedachten over je bedrijf

 • Denk je dat je als ondernemer te klein bent om een opdracht te krijgen?
 • Geloof je niet in jezelf als ondernemer?
 • Geloof je niet in je bedrijf?
 • Verwacht je een lage winst?
 • Denk je dat je alleen maar met hard werken succesvol kunt zijn?

Mindset en nog meer negatieve gedachten

 • Ben je er van overtuigd dat je alles al weet en dat het volgen van trainingen nutteloos is?
 • Denk je dat netwerken op wat voor manier dan ook niet nodig is voor jou?
 • Verwacht je al voor het verkoopgesprek dat het vast niet gaat lukken?
 • Denk je vaak aan de keren dat iets niet gelukt is?
mindset voor ondernemers

Ongunstige gedachten belemmeren je om veel opdrachten en een hoge omzet te krijgen!

Mindset voor ondernemers


Troost je, wij mensen en wij ondernemers hebben allemaal zowel ongunstige als gunstige gedachten. Het probleem is dat ongunstige gedachten ons belemmeren om succes te krijgen en succesvol te worden. En deze ongunstige gedachten moet je opsporen en aanpassen.

Het goede nieuws: mindset voor ondernemers

En nu het goede nieuws. Je kunt je eigen gedachten bewust beïnvloeden en aanpassen. Als je weet wat jouw ongunstige gedachten zijn kun je deze met allerlei technieken in gunstige gedachten corrigeren.

Hierdoor ga je op zeer korte termijn anders handelen en krijg je andere resultaten. Na een aantal dagen zie je al wat kleine resultaten. In de loop van de tijd zullen de resultaten duidelijk zichtbaar zijn.

mindset

Discipline en focus

De technieken waarmee je je gedachten kunt bijsturen zijn niet ingewikkeld. De moeilijkheid ligt in het feit dat je een paar weken nodig hebt om je gedachten definitief te vernieuwen.

En het vergt discipline en voortdurende aandacht om je nieuwe gedachten en gedrag eigen te maken. En dat is in sommige situaties moeilijk. Na een paar weken zijn de succesvolle nieuwe gedachten je eigen geworden en treed je veel succesvoller op. Het gevolg hiervan is: meer opdrachten en een hogere winst.

Meer video’s voor ondernemers

Wil je meer opdrachten en een hogere winst?

Pas je gedachten iets aan. Hierdoor ga je anders handelen en optreden en krijg je ook een ander resultaat!

Je mindset veranderen gaat gemakkelijker als je er ondersteuning bij krijgt. Deze ondersteuning willen we je bieden. We kunnen je de volgen de hulpbronnen aanbieden;

Succesboeken voor ondernemers


Onze producten kun je rechtstreeks kopen bij Rob.

Als je meer wilt lezen over hoe je gedachten je handelen als ondernemer beïnvloeden, ga dan naar het blog naar de rubriek: Succestips voor ondernemers.


Motivational speaker en voormalig bondscoach Rob Wuijster

Rob Wuijster

Rob Wuijster heeft zich verdiept in de vraag hoe het komst dat sommige mensen enorm succesvol zijn en andere mensen helemaal niet. Het verschil blijkt te liggen in de mindset. En die kun je veranderen …


Mindset voor ondernemers was last modified: by