Home » Blog » Succesvol ondernemen » Meer opdrachten en een grotere winst
meer opdrachten en een grotere wint

Meer opdrachten en een grotere winst

Geschatte leestijd: 3 minuten

Meer opdrachten en een grotere winst

Als je meer opdrachten en een grotere winst wilt is je mindset een van de belangrijkste factoren. Je manier van denken bepaalt wat je doet en wat je niet doet. En wat je doet en niet doet bepaalt het resultaat.

Succesvol denken: meer opdrachten

  • Als je op een juiste manier denkt ga je op een juiste manier handelen en daardoor krijg je meer opdrachten en een hoge omzet en winst.
  • Als je niet op een goede manier denkt, dan krijg je weinig tot geen opdrachten en blijft je winst laag.

Ofwel je manier van denken bepaalt het resultaat.

Als je meer opdrachten wilt en je wilt je winst vergroten, dan moet je dus anders gaan denken. En hoe ga je dan denken? Succesvol denken!

Gedachten

pijltje

Houding en optreden = gedrag

pijltje

Resultaat

Succesvol denken kun je leren

Leren succesvol te denken

Ik geef trainingen en speeches over succesvol denken. Ik ben in het verleden mental coach geweest in de topsport en ik ben ook bondscoach geweest van het Zwitserse nationale heren hockeyelftal. Ik ben er achter gekomen dat denken waanzinnig bepalend is voor het resultaat. Wij hebben wedstrijden gespeeld tegen veel sterkere tegenstanders. Maar omdat wij een betere mindset hadden wonnen wij de wedstrijden. En werden we kampioen, kregen we een beker of promoveerden we.

Als ondernemer is het ook enorm belangrijk dat je een goede mindset hebt. In de training Mindset voor ondernemers vertel ik je wat voor invloed gedachten op je eigen gedrag hebben.

Zelf je gedachten beïnvloeden

En ik geef je ook een heleboel manieren om je eigen gedachten zelf te beïnvloeden. Dus om bij jezelf winnaars gedachten te creëren, succesvolle gedachten te creëren. En als je die eenmaal hebt, dan ga je succesvol handelen en wordt je winst hoger. En dan krijg je natuurlijk ook veel meer opdrachten.

Het zijn heel eenvoudige technieken, het zijn eye-openers. Je zult je ook af en toe realiseren dat je helemaal verkeerd dacht in het verleden.

Het goede nieuws is dat als je nu niet succesvol bent, dat je je gedachten kunt veranderen en dat je daardoor wel succesvol wordt. Als je dit interessant vindt, lees dan verder op de pagina Mindset is alles.

Als je nu direct wilt beginnen met het beïnvloeden van je eigen gedachten, lees dan verder in het artikel over hoe je een succesvolle ondernemer wordt. En je kunt natuurlijk ook het e-book op halen en inschrijven voor de tips.

ondernemersminset

Schrijf je hier in voor tips voor ondernemers. We beginnen met het e-book

Ondernemersmindset

Rob Wuijster

Rob Wuijster

Specialist in teambuilding, voormalig bondscoach

Transformeert een groep mensen tot een team

Gepubliceerd op: 6-10-2020
Voor het laatst bijgewerkt op: 18-10-2022

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *