Home » Motiverende spreker » Succesvolle speeches » Jubileum Ondernemend Heiloo
Ondernemersvereniging Ondernemend Heiloo

Jubileum Ondernemend Heiloo

Optredens tijdens jubileum Ondernemend Heiloo

Op 25 oktober 2019 mocht ik spreken bij het 50-jarig jubileum van ondernemersverening Ondernemend Heiloo (je vindt ze hier). Ik was daar natuurlijk niet de enige die iets ging vertellen.


Mireille Kaptein
 – zakenvrouw van het jaar 2019 – gaf een fantastische en interessante presentatie over haar bedrijf.

En Rob & Emiel traden op met magische illusies. Wat een geweldige show!

Ik mocht daar als motivational speaker een lezing geven. Het onderwerp waar ik over sprak was: Gedachten zijn krachten.

Tijdens deze presentatie vertelde ik een verhaal over een sporter en een ondernemer die beiden erg succesvol zijn geworden door hun manier van denken.

Rob, Rob en Emiel


Gedachten bepalen het

Uit eigen ervaring als voormalig bondscoach van het Zwitserse nationale heren hockeyteam heb ik ook een verhaal verteld. We zijn als ‘’hockey dwergland’’ derde op een Europacup zaalhockey geworden. De goede mindset van de hockeyspelers was een belangrijke factor voor het behalen van de medaille.

Ik heb de ondernemers laten ervaren dat hun gedachten bepalend zijn voor het resultaat dat ze behalen. En dat je je gedachten in tien seconden kunt veranderen. Vervolgens heb ik over vier manieren verteld waarmee elke ondernemer bewust zijn eigen gedachten kan beïnvloeden. En als je dat doet, dan ga je succesvoller handelen en krijgt je betere resultaten.

Omdat je als ondernemer te maken hebt met teleurstellingen, fouten, moeilijkheden en tegenslagen heb ik een verhaal verteld waar je als ondernemer aan terug kunt denken als het niet gaat zoals je wilt. Dit geeft vertrouwen wanneer je tegenslagen krijgt.

Jubileum Ondernemend Heiloo: enthousiast feest

Na het officiële gedeelte hebben we nog  geborreld met allemaal lekkere hapjes. De mensen die ik tijdens de borrel gesproken heb waren allemaal erg enthousiast over de organisatie en de presentaties en optredens van deze avond.

Ik wil het bestuur, de ondernemers, Mireille Kaptein van Ondernemersvereniging Ondernemend Heiloo en Rob & Emiel, de medewerkers van de Beun en de technische mensen achter de schermen hartelijk bedanken voor de geweldige avond.

Op naar het 50-jarig jubileum

Als jullie dit leuk vinden en graag zouden willen dat ik ook bij jullie jubileum kom, dan kun je hier meer lezen over wat ik kan betekenen voor ondernemers en ondernemersverenigingen. En neem dan contact met me op.