jeugd en levensloop

Jeugd en levensloop van Rob Wuijster

jeugd en levensloop

Jeugd en levensloop van Rob Wuijster: Ik ben opgegroeid in Heiloo, een dorpje in Noord Holland in de buurt van Alkmaar. In mijn jeugd voetbalde ik bij SV de Foresters. Het was niet moeilijk om een keuze voor een beroepsopleiding te maken. Altijd was ik aan het sporten en aan het bewegen.

Voetballen, rugbyen, balletje trap, basketbal, tennissen, honkballen en verstoppertje waren de dingen ik veel deed. Logisch dat ik na de middelbare school naar het CIOS ging. Ik koos daar voor de specialisatie voetbal.

De jaren daarna was ik amateur voetbaltrainer/coach bij een aantal amateur voetbalclubs in en nabij Alkmaar.


Levensloop van Rob Wuijster en hockey

Na een aantal jaar kwam ik in contact met A.M.H.C. (Alkmaarsche Mixed Hockey Club). Daar ben ik begonnen als hockeytrainer en coach. Dat beviel me zo goed dat ik besloot om volledig in het hockey te gaan werken. Bij de KNHB heb ik de diploma’s hockeytrainer/coach A en B behaald.

Naast het werken bij diverse verenigingen heb ik ook als docent en examinator bij de KNHB gewerkt. Zowel als docent als als hockeytrainer/coach en coördinator heb ik vele presentaties voor trainers en coaches gehouden.

Swiss hockey

Zwitserland

In 1997 kwam ik in contact met de Zwitserse Grasshoppers. Daar heb ik in de zomer de hockey jeugd en de dames getraind. Vervolgens werd ik trainer/coach van de heren van Gashoppers bij een Europacup voor clubteams in Glasgow. Vervolgens ben ik twee jaar achter elkaar trainer/coach bij HC Olten bij Europacups voor clubteams geweest.


Bondscoach

In 2001 werd ik bondscoach van het Zwitserse nationale heren hockeyteam en van de heren onder de 21. Daarnaast werd ik trainer/coach van de dames en de heren van HC Olten. Ik woonde toen in een klein dorpje in de buurt van Wangen bei Olten, een klein dorpje bij Olten.

Dat ik geadopteerd was me bekend. Maar wat wel apart en  bijzonder is, is dat ik jaren nadat ik uit Zwitserland teruggekomen was ik hoorde dat mijn biologische vader een Zwitser was en in Geneve woonde. Hoe vreemd het leven kan lopen!


Levensloop van Rob Wuijster in weer in Nederland

In 2004 ben ik weer in Heiloo gaan wonen en heb ik mijn bedrijf Wuijster Top Meeting opgericht. Activiteiten van W.T.M. waren mentalcoaching van topsporters in rugby, ijshockey en voetbal, het geven van presentaties en het geven van presentatietrainingen.

Nu focus ik me alleen op het geven van presentaties. Mijn passie is het altijd al geweest om mensen en teams beter en succesvoller te maken.


Ervaring doorgeven

Daarnaast wil ik als spreker graag mijn ervaringen uit de sport doorgeven.

Mijn onderwerpen zijn: hoe je een hecht team en een winnaarsmentaliteit kunt creëren en hoe je meer succes in je carrière kunt krijgen. En hoe je bij jezelf je eigen gedachten kunt beïnvloeden waardoor je anders gaat handelen en meer succes krijgt. Als je meer over mijn speeches wilt weten, klik dan hieronder de speech van je keuze aan.

Ik hoop je bij mijn trainingen of speeches te ontmoeten! Als je nog meer over me wilt weten, lees dan het interview. Of ga direct naar de pagina spreker.

pijltje