teambuilding

Teambuilding

Je bent hier: Home » Inspirerende spreker Rob Wuijster » Teambuilding
team building
Teambuilding: Zwitserse nationale heren hockeyteam

Teambuilding betekent dat je je team naar elkaar toe laat groeien zodat de teamleden alles voor elkaar doen en laten.

  • Wil je dat jouw team naar elkaar toegroeit en je teamleden alles voor elkaar doen en laten?
  • Wil je weten hoe je in de sport een hecht team creëert?
  • En hoe je zelf een hecht team kunt ontwikkelen?

Lees dan verder! Dit is dan echt een interessante presentatie voor je.

Als voormalig bondscoach van het Zwitserse nationale heren hockeyteam en als clubcoach tijdens een drietal Europa Cups voor clubteams heb ik veel ervaring met teambuilding.

Een hecht team kenmerkt zich doordat alle spelers bereid zijn om alles voor elkaar te doen en te laten om de doelstelling te bereiken! De teamleden zijn dan bereid om zich volledig in dienst te stellen van het team! Het gevolg daarvan is dat een team boven zichzelf uitstijgt en geweldige presentaties kan behalen! The sky is the limit!


Teambuilding en team synergie

Een ploeg met een hechte team synergie kan van een team winnen dat technisch en tactisch sterker is. Samenwerking in combinatie met de juiste mentaliteit zorgt ervoor dat een team boven zichzelf uitstijgt en onoverwinnelijk is!

Tijdens de presentatie vertel ik je alle ins en outs over hoe je van een groep mensen een hecht team maakt. Ik maak hierbij gebruik van veel verhalen uit mijn eigen ervaring als clubcoach, bondscoach en mental coach.

Naast de waarom-vraag vertel ik je precies hoe je iets kunt aanpakken. De technieken die ik aanreik zijn praktisch en eenvoudig in de praktijk toe te passen. De presentatie zet je aan het denken, inspireert en motiveert! En is ook plezierig om te volgen!

teambuilding
logo team leisure

Team Leisure: Geweldige positieve energie

Rob had mij en het team vanaf de eerste seconden gegrepen. Geweldige positieve energie. Echt een aanrader! Ik wil je nogmaals hartelijk bedanken voor je fantastische energie en inzichten vanmorgen. Ik spreek namens ons allen als ik zeg dat we onafgebroken en helemaal in je verhaal zaten. Jouw presentatie sloot naadloos aan op onze teamsessie. … Lees verder Team Leisure: Geweldige positieve energie


Voorwaarden en technieken voor teambuilding

Ik vertel je tijdens de presentatie over de voorwaarden en technieken om een hecht team te kunnen ontwikkelen. Bij team building is het belangrijk dat het team m.b.t. de doelstelling en planning betrokken wordt en er als team volledig achter staat!

Proces van teambuilding

Tijdens de presentatie zal ik je over dat hele proces vertellen. Daarnaast geef ik aan hoe je ervoor kunt zorgen dat elk teamlid een band opbouwt met alle individuele temleden en met het team als geheel. Ook moeten de teamleden zich realiseren dat ze van elkaar afhankelijk zijn en elkaar echt nodig hebben. Ik vermeld je hoe je dat zou kunnen doen.

Ik ga het ook hebben over de drie zaken waar een teamlid zich moet focussen. Een ander belangrijk onderwerp waar ik over ga vertellen is dat een team zich alleen optimaal kan ontwikkelen als het team twee mentale principes toepast!

Manier van communiceren

De manier van communiceren door alle teamleden, dus ook door de teamleider, manager en coach is essentieel voor het succes. Hoe zeg je iets?  Welke woorden gebruik je?  En hoe formuleer je de zinnen en vragen? En nog een drietal andere belangrijk aspecten in de communicatie! 

Ook vertel ik over een viertal technieken om de teamleden betrokken te maken en om er voor te zorgen dat alle neuzen in dezelfde richting wijzen! Een andere belangrijke factor is dat de individuen en teamleden zelfvertrouwen hebben.

Tijdens de presentatie vertel ik je hoe je het zelfvertrouwen van een individuele speler en van het team kunt vergroten. Het laatste waarover ik spreek zijn de verschillende fasen waarin het team zich bevindt. En geef ik van elke fase de kenmerken aan en hoe je in deze fase kunt handelen. 

Swiss hockey

Na de presentatie ben je je bewust geworden van het belang van een hecht team. En heb je concrete en eenvoudige toe te passen technieken gekregen waarmee je een hecht team kunt creëren. Je krijgt door deze presentatie veel ideeën, kennis, inspiratie en energie.

Neem gerust contact op voor informatie en om me te boeken.


Deze presentatie kun je – afhankelijk van de omstandigheden – zowel bij jou op het bedrijf als online via Zoom inkopen.

Rob Wuijster

Rob Wuijster

Motivational speaker

Rob Wuijster

Motivational speaker

Voormalig bondscoach van het Zwitserse nationale heren hockey team en voormalig bondscoach van het Zwitserse nationale heren hockeyteam onder de 21.

– Interim coach van het Zwitserse nationale dames hockeyteam.

-Mental coach bij twee BVO’s: Telstar en Veendam. Mentalcoach bij het Nederlandse heren rugbyteam onder de 18. 

-Als mental coach als docent actief bij de opleiding van trainers en coaches bij de Nederlandse IJshockey Bond.

Uiteraard heb ik ook een profiel op LinkedIn en als je met me wilt linken vind ik dat leuk.


Meer speeches


Teambuilding was last modified: by