Spreker ondernemerschap

Spreker ondernemerschap

Ik spreek over ondernemerschap bij ondernemersverenigingen, netwerkborrels en bij evenementen voor ondernemers. Ik wil graag een positieve, opbouwende en goede bijdrage leveren aan je evenement en meehelpen om van je evenement een groot succes te maken.

Spreker ondernemerschap

Mijn doel is het om een positieve, waardevolle en plezierige bijdrage aan jouw evenement  te leveren.

Ben je voor je ondernemersvereniging op zoek naar een spreker voor je evenement? Je kunt me  boeken bij diverse gelegenheden. Je kunt me bijvoorbeeld boeken als plezierige afsluiting tijdens een ledenvergadering. Ik vertel dan een leuk verhaal met een boeiende boodschap.

Ook kun je me ook inhuren voor de maandelijkse bijeenkomst en tijdens de kerstborrel en nieuwjaarsborrel. Of kan ik een leuke en interessante talk houden tijdens het feestelijke jubileum van je ondernemersvereniging zoals je op de foto hieronder ziet.


Waar zou je Rob voor in kunnen huren?

Rob is zelf ondernemer en spreker ondernemerschap. Hieronder vind je een paar ideeën waar je hem voor in zou kunnen huren.

Interessante spreker voor je academy

Je kunt me ook een leerzaam, interessant en boeiend verhaal laten vertellen in de academy van je ondernemersvereniging.

Workshops en verdieping

Je kunt ook overwegen om na de presentatie een workshop aan te bieden over het onderwerp dat tijdens de presentatie centraal stond. Hierdoor kunnen de ondernemers zich nog verder verdiepen in het onderwerp. En het is het mogelijk om me te boeken voor een vervolg presentatie over hetzelfde of een aanvullend onderwerp.

Als je deze link volgt, dan vind je een aantal verslagen van bijeenkomsten voor ondernemers waar ik gesproken heb.

Netwerkborrels voor ondernemers

Organiseer je netwerkborrels voor ondernemers en zoek je een enthousiaste, boeiende en motiverende spreker die iets extra’s aan je netwerkborrel kan toevoegen? Ik help mee om er een geweldige netwerkborrel van te maken en de ondernemers een plezierige en waardevolle tijd te geven.

Aanbod als je twijfelt

Je kunt me uitproberen in een online speech van dertig minuten. Het voordeel hiervan is dat je me voor slechts €250,- (excl. 21% btw) kunt testen. Zo kun je kijken of je me als spreker voor je live speech op jouw locatie wilt boeken.

Als je me binnen een week na de online speech boekt voor een live speech op jouw locatie verrekenen we de €250 voor de online speech met de prijs van de speech op locatie.


Spreker ondernemerschap

Evenementen met spreker ondernemerschap

Organiseer je een evenement met sprekers en ben je op zoek naar een spreker die meehelpt om een opbouwende, positieve en inspirerende sfeer te creëren? Meehelpt om er een grandioos evenement van te maken?  Het “wij gevoel” tussen de ondernemers onderling vergroot? En de ondernemers motiveert, inspireert, boeit en waardevolle kennis geeft? Dan kan ik je helpen!

Mijn talks zijn sprankelend, dynamisch en interactief. Ondanks het grote aantal ondernemers in de zaal voelen de ondernemers zich betrokken bij het verhaal.

Spreker ondernemerschap

Waarom Rob Wuijster inhuren?

Je kunt me inhuren om de ondernemers naar je netwerkborrel te lokken.

En als je de leden van je ondernemersvereniging iets extra’s wilt geven.

Je kunt me als spreker boeken tijdens je netwerkborrel als afwisseling.

Maar je kunt me ook bij het begin van de netwerkborrel boeken om een plezierige en open sfeer te creëren waardoor mensen het makkelijker vinden om elkaar aan te spreken. Mensen hebben dan direct gespreksstof waardoor het gesprek makkelijker op gang komt. En hierdoor wordt je netwerkborrel succesvoller.

Ik ben gespecialiseerd in het geven van talks voor ondernemers. Ik ben zelf ook een ondernemer. Daardoor weet ik waar ondernemers mee worstelen en in welke situatie zij zich bevinden. Je kunt op de pagina spreker Rob Wuijster meer lezen over mijn ervaring als spreker.

Spreker ondernemerschap

Sfeer

Elke bijeenkomst is anders en heeft een ander doel. En daardoor heerst er ook een andere sfeer. Ik pas mijn presentatie en de manier van presenteren aan aan de sfeer van het evenement zodat de talk goed bij het publiek aankomt. Als je me een keer wilt zien spreken, vraag dan een uitnodiging op, dan krijg je een berichtje.

Spreker ondernemerschap

Verhalen

Tijdens de talk vertel ik interessante en waardevolle verhalen met een duidelijke en herkenbare boodschap.

Hoe ondernemers de presentaties ervaren

Ondernemers ervaren de presentaties als motiverend en leerzaam. Daarnaast geven ze vaak aan dat ze aan het denken worden gezet en dat ze genoten van de presentatie. En dat ze na de presentatie met een lach en super geïnspireerd huiswaarts rijden.

Je kunt hier ook een e-book over mindset opvragen met daarbij aanvullende tips voor ondernemers.


Boeiende zeer leerzame spreker

Rated 5 out of 5

Rob, je bent een spreker die een bovengemiddelde positieve indruk achter heeft gelaten op mij, bij een presentatie die ik bij heb mogen wonen.
Echte eye openers die mij verder kunnen helpen op persoonlijk én zakelijk vlak.

René Kuenen

Hoe lang duurt een presentatie

De duur van presentaties bij ondernemersverenigingen kan variëren van twintig minuten tot anderhalf uur. Praat gewoon even met me en vertel me je plan.

Spreker ondernemerschap

Kenmerken van de presentatie

Als spreker ondernemerschap is het voor mij een belangrijke uitgangsprincipe dat het publiek een leuke tijd heeft. Daarom zorg ik ervoor dat de presentaties plezierig zijn om te volgen en ook entertainend zijn. 

Een ander uitgangsprincipe is dat de ondernemers iets positiefs meenemen van de speech zodat ze zich kunnen ontwikkelen en aan het denken worden gezet. Daarom zorg ik ervoor dat de presentatie leerzaam is. Daarnaast zijn de dingen die ik aangeef eenvoudig in de praktijk toepasbaar.

Door de manier van presenteren en de voorbeelden die ik gebruik voelen de ondernemers zich gemotiveerd en geïnspireerd als ze de zaal uitlopen.


Pecha Kucha

Heb je al gezien dat we ook een blog hebben voor ondernemers?

En uiteraard heb ik ook een profiel op LinkedIn. Ik vind het leuk om met je te netwerken.

Reviews

Bericht niet gevonden

Is dit leuk om te delen met je volgers?
Gepubliceerd op: 5-10-2020
Voor het laatst bijgewerkt op: 6-5-2022