positief denken en handelen

Online spreker

Rob boeken: hoe werkt het?


Online spreker

Corona proof optreden

Nederlandse motivational speaker online motiveert jouw publiek met een korte speech vanaf 30 minuten.

Online spreker

LIVE online presentaties

LIVE online spreker

De LIVE inspiratiesessies vinden online plaats. Ik geef de presentaties LIVE en je hebt dus rechtstreeks contact met me! Het zijn geen video opnames!

  • 30 minuten €250,-
  • 45 minuten €500,- 
  • 60 minuten €750,- 

Nog langer dan een uur? Neem dan contact op

* Bedragen excl. 21% btw. 

Online spreker

Movivatie en inspiratie

Nederlandse motivational speaker online

Als Nederlandse online spreker kan ik je team motiveren en inspireren.

Wil je je collega’s, medewerkers en team(s) een positieve boost geven en motiveren? Zou je ze willen enthousiasmeren en meer kracht, energie, hoop en geloof geven? Wil je dat ze met volle overgave hun werk doen en de doelstellingen nastreven? En zou je willen dat ze er echt helemaal voor gaan en weer zin en energie krijgen? Wil je dat ze een hecht team blijven vormen en weer het ‘’wij’’ gevoel krijgen?

Inspiratie en motivatie

Ik heb speciaal voor deze situaties korte interessante, boeiende en inspirerende talks gemaakt. Elke talk is motiverend en inspirerend en elke speech is plezierig om te volgen. Mijn speeches zetten je aan het denken en je krijgt concrete handvatten aangereikt.

Online spreker

Een afspraak is zo gemaakt

Een afspraak is zo gemaakt!

Nederlandse motivational speaker online

Wil je me boeken voor een online presentatie? Bel me en na vijf minuten is de presentatie gepland. Tijdens het telefoongesprek stel ik een aantal vragen over het doel van de presentatie en over de luisteraars. En we checken of de presentatie bij de opzet past. En als je over het thema twijfelt kunnen we het ook hebben over welke presentatie het meest geschikt voor je bedrijf is.

Rob boeken: hoe werkt het?

Online spreker

Al mijn speeches kunnen ook online

LIVE online spreker

Motiverend – inspirerend – energiek – doelgericht

Spelregel van deze corona-proof webinars

Er mogen geen opnames van de presentaties gemaakt worden. En de presentatie mag niet openbaar gemaakt worden. Je mag wel screenshots tijdens de presentatie maken. En deze mogen op de social media en op jullie website geplaatst worden.

Hoe werkt het?

Online spreker Rob Wuijster

Ik spreek al jaren voor groot en klein publiek. Het maakt dus niet uit of je een motiverende speech voor een klein team wilt of voor een groot publiek. Ik ben je man! Je kunt me hier vinden op LinkedIn.

Rob boeken: hoe werkt het?

Reviews

ovap

Ellen Hosmus OVAP: Ik krijg gelijk heel veel energie

Ik krijg gelijk heel veel energie als Rob Wuijster van start is gegaan met zijn verhaal. Ondanks dat we het dan nu even noodgedwongen via beeldscherm moeten doen, kan ik me vinden in de opmerkingen, tips en tricks die hij verteld over het onderwerp mindset!

Heel veel weet je en herken je van wat hij vertelt, maar je wordt weer even wakker geschut zo op de bank! Door voorbeelden weet je precies waar je op kan letten, maar ook kan gaan toepassen. Door een bepaalde manier van vertellen, ontstaat er een interactie tussen beeldscherm en Rob! Hij daagt je uit om deel te nemen aan het onderwerp!

Genoten van de avond en met een brok energie de volgende dag tegemoet! Bedankt voor je inzet

logo team leisure

Team Leisure: Geweldige positieve energie

Rob had mij en het team vanaf de eerste seconden gegrepen. Geweldige positieve energie. Echt een aanrader!

Ik wil je nogmaals hartelijk bedanken voor je fantastische energie en inzichten vanmorgen. Ik spreek namens ons allen als ik zeg dat we onafgebroken en helemaal in je verhaal zaten. Jouw presentatie sloot naadloos aan op onze teamsessie. Oprecht spot-on!

Mocht je een keer in het Zeeuwse zijn ben je altijd van harte welkom bij ons nieuwe kantoor. De koffie ‘staat klaar’. Tot ziens! Met enthousiaste groet, namens het gehele team.

Alexander Snoodijk, Team Leisure

bni de gouwe

BNI de Gouwe: Makkelijke prater en een goed verstaander

Rob heeft voor het ondernemersnetwerk van BNI de Gouwe online een masterclass verzorgt over de do’s & don’ts van winnende teams. Op de vroege ochtend hield hij iedereen geboeid met zijn tomeloze energie, aansprekende voorbeelden en interactie met het publiek. Op een laagdrempelige manier deelt hij in een rap tempo vele inzichten. Door het verhaal …

BNI de Gouwe: Makkelijke prater en een goed verstaander Lees verder »Is dit leuk om te delen met je volgers?
Gepubliceerd op: 25-12-2021
Voor het laatst bijgewerkt op: 8-5-2022

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.