Nederlandse motivational speaker online

Nederlandse motivational speaker online

Je bent hier: Home » Inspirerende spreker Rob Wuijster » Nederlandse motivational speaker online


Nederlandse motivational speaker online

Nederlandse motivational speaker online motiveert jouw publiek met een korte speech van 30 minuten.

Coronaproof online optreden

Duur van de presentatie: 30 minuten

Prijs: €250 excl. btw

Nederlandse motivational speaker online

Als Nederlandse motivational speaker online kan ik je team motiveren en inspireren.

Wil je je collega’s, medewerkers en team(s) een positieve boost geven en motiveren? Zou je ze willen enthousiasmeren en meer kracht, energie, hoop en geloof geven? Wil je dat ze met volle overgave hun werk doen en de doelstellingen nastreven? En zou je willen dat ze er echt helemaal voor gaan en weer zin en energie krijgen? Wil je dat ze een hecht team blijven vormen en weer het ‘’wij’’ gevoel krijgen?


Inspiratie en motivatie

Ik heb speciaal voor deze situaties interessante, boeiende en inspirerende talks gemaakt. Elke talk is motiverend en inspirerend en elke speech is plezierig om te volgen. Mijn speeches zetten je aan het denken en je krijgt concrete handvatten aangereikt.

Inspirerende spreker online
Inspirerende spreker online: teambuilding

Een afspraak is zo gemaakt

Wil je me boeken voor een online presentatie? Bel me en na vijf minuten is de presentatie gepland. Tijdens het telefoongesprek stel ik een aantal vragen over het doel van de presentatie en over de luisteraars. En we checken of de presentatie bij de opzet past. Of als je over het thema twijfelt kunnen we het ook hebben over welke presentatie het meest geschikt voor je bedrijf is.

Prijs

Deze motiverende online presentaties duren elk een half uur en kosten €250,- per stuk excl. 21% btw.

Vervolg webinars

Je kunt er ook voor kiezen om bijvoorbeeld elke twee weken of elke maand gedurende een bepaalde periode een presentatie te boeken. Over elk thema kan ik een groot aantal verschillende webinars geven. 


Nederlandse motiverende spreker online: onderwerpen

Ik kan je mensen motiveren rond verschillende thema’s:

Teambuilding

Teams met een hechte teamsynergie ontwikkelen zich sneller.  Ze worden beter en beter en behalen optimale prestaties. De teamleden en het team stijgen boven zichzelf uit en zijn moeilijk te verslaan! Teamleden ervaren dat het een eer is om een teamlid te zijn.

Tijdens de presentatie reik ik concrete technieken aan waarmee je een hechte teamsynergy kunt ontwikkelen waardoor de spelers voor elkaar en voor het team door het vuur gaan en ongekende prestaties kunnen behalen.

Teambuilding is een dynamisch proces en het team doorloopt voortdurend een aantal fases. Ik vertel je hoe je als leidinggevende in elke fase kunt handelen.

Teambuilding

Teambuilding is een presentatie van voormalig bondscoach Rob Wuijster. In deze presentatie vertel ik je over een hechte team synergie en hoe je het aanpakt om van je team een hecht team te maken.

Lees verder Teambuilding

logo team leisure

Team Leisure: Geweldige positieve energie

Rob had mij en het team vanaf de eerste seconden gegrepen. Geweldige positieve energie. Echt een aanrader! Ik wil je nogmaals hartelijk bedanken voor je fantastische energie en inzichten vanmorgen. Ik spreek namens ons allen als ik zeg dat we onafgebroken en helemaal in je verhaal zaten. Jouw presentatie sloot naadloos aan op onze teamsessie. … Lees verder Team Leisure: Geweldige positieve energie


Gedachten zijn krachten

Ik laat je ervaren dat de gedachten die je hebt een grote invloed op het resultaat hebben.

Wil je een ander resultaat? Denk dan net even anders! In deze speech reik ik je meerdere manieren aan om zelf je eigen gedachten te beïnvloeden waardoor je net even anders gaat handelen, waardoor je een ander resultaat krijgt!

Hierdoor kun  je je doelen bereiken, je dromen verwezenlijken, moeilijkheden oplossen en uitdagingen aangaan! 

‘Our thoughts and imagination are the only real limits to our possibilities.”

Gedachten zijn krachten

Gedachten zijn krachten en hoe je je eigen gedachten positief kunt beinvloeden. Dit is al jaren de populairste speech.

Waarom denk je zoals je nu doet? Hoe komt dat? Word je door je bewustzijn of door je onderbewustzijn beïnvloed? Hoe kun je je gedachten positief beïnvloeden?

Lees verder Gedachten zijn krachten

bni de gouwe

BNI de Gouwe: Makkelijke prater en een goed verstaander

Rob heeft voor het ondernemersnetwerk van BNI de Gouwe online een masterclass verzorgt over de do’s & don’ts van winnende teams. Op de vroege ochtend hield hij iedereen geboeid met zijn tomeloze energie, aansprekende voorbeelden en interactie met het publiek. Op een laagdrempelige manier deelt hij in een rap tempo vele inzichten. Door het verhaal … Lees verder BNI de Gouwe: Makkelijke prater en een goed verstaander


Creëren van een winnaarsmentaliteit

Een sportteam dat technisch en tactisch zwakker is kan van een veel sterker winnen! Hoe? Door een brandend verlangen te hebben om te winnen!

Met het hebben van een winnaarsmentaliteit  kun je je tekortkomingen compenseren.

En een topteam kan alleen optimaal presenteren wanneer de teamleden echt willen winnen!

Tijdens deze presentatie vertel ik hoe ik bij mijn teams een winnaarsmentaliteit en een brandend verlangen om te winnen ontwikkelde. 

Inspirerende spreker online winnaarsmentaliteit 

Winnaarsmentaliteit

Als bondscoach en mentalcoach heb ik gewerkt met topsporters en topsporteams. O.a. met het Zwitserse nationale heren hockeyteam.

Topsporters hebben een aantal kenmerken: ze staan open voor andere manieren en bedenken een andere aanpak om betere resultaten te verkrijgen.
Het gedrag van mensen wordt bepaald door de gedachten die ze hebben. Andere gedachten zorgen dus voor een ander gedrag.

Lees verder Winnaarsmentaliteit

Ondernemen

BV Leiden: Inspirerende presentatie

Rob heeft voor BV Leiden, de Leidse ondernemersvereniging, de presentatie ‘Creëren van een winnaarsmentaliteit’ gegeven. Een inspirerende presentatie waar hij mooi de link legde tussen ondernemen en topsport en wat ondernemers van topsporters kunnen leren. Met heel veel voorbeelden, zowel uit de sport als uit het bedrijfsleven. Rob is een fijne verteller en weet zelfs … Lees verder BV Leiden: Inspirerende presentatie


Winnend coachen

In deze presentatie vertel ik je o.a. over mijn vak als bondscoach!

En ik vertel verhalen over hoe ik spelers motiveerde en zelfvertrouwen gaf en van een groepje sporters een hecht team maakte. Ik geeft je inzicht in mijn manier van coachen.

Ook vertel ik wat de kwaliteiten en tekortkomingen van Nederlandse sportteams zijn en hoe ik hierop insprong toen ik met Zwitserland tegen Nederland speelde! Ik vertel ook nog over de verschillen tussen vrouwenteams en herenteams en of het nemen van strafschoppen echt een lot uit de loterij is.

Winnend coachen

Winnend coachen Winnend coachen Als voormalig bondscoach van het Zwitserse nationale heren hockeyteam en als coach van twee teams op drie Europacups voor clubteams heb ik veel ervaring met coachen en leidinggeven. En ik heb samen met het team en begeleidingsteam goede resultaten bereikt! Dit terwijl Zwitserland een dwerg onder de hockeylanden is. Leidinggeven en…

Lees verder Winnend coachen


Kenmerken van Rob

Motivatie – Inspiratie – Energiek – Doelgericht


Deze webinars zijn Corona-proof

De presentatie vindt online plaats. De presentie wordt LIVE gegeven en je hebt dus rechtstreeks contact met me! Het is geen video opname!

Spelregel

Wij maken geen opname en jij mag dat ook niet doen. Bij overtreding van deze spelregel nemen we altijd stappen.

Nederlandse motivational speaker online was last modified: by

Er mogen geen opnames van de presentaties gemaakt worden. En de presentatie mag niet openbaar gemaakt worden. Er mogen wel screenshots tijdens de presentatie gemaakt worden. En deze mogen op de social media en op de website geplaatst worden.

Ik ben een inspirerende spreker en ik vind het leuk als je met me wilt netwerken opLinkedIn.


Nederlandse motivational speaker online was last modified: by