Nieuwjaarsreceptie met inspiratiespreker

Feestelijke speech bij de kerstborrel en nieuwjaarsreceptie

Een inspiratie spreker voor bij de kerstborrel of nieuwjaarsreceptie van je bedrijf, ondernemersvereniging of businessclub kan de kers op de taart zijn. En je kunt motivational speaker Rob Wuijster hiervoor boeken. De periode van de feestdagen is maar kort. Dus zorg dat je bijtijds reserveert.

kerstborrel spreker Rob Wuijster inhuren

Feestelijke speeches

Deze feestelijke speeches kunnen ook via Zoom

Boek een feestelijke speech om de kerstborrel of nieuwjaarsreceptie van je ondernemersvereniging, businessclub of bedrijf op te luisteren!

Spreker bij de kerstborrel


Feestelijke speech

Boek een feestelijke speech om de kerstborrel van je ondernemersvereniging of businessclub op te luisteren!

Kerstborrel

Wil je de leden van jullie ondernemersvereniging tijdens jullie kerstsamenkomst in een fijne sfeer iets leuks aanbieden waar ze ook nog iets van opsteken? Als het antwoord “ja” is, lees dan verder!

Zoek je als ondernemersvereniging naar ideeën voor de kerstborrel?

Ben je hiermee bezig of zit je te denken om een kerstfeest met borreluurtje te organiseren? Is er voor Kerst al een borrel gepland en weet je niet hoe je deze precies wilt invullen?

Kan ook online met Zoom

Kerstborrel

Maak van het kerstfeest een onvergetelijke bijeenkomst. Om een kerstbijeenkomst speciaal te maken zul je iets naast je borrel moeten doen.

Een mogelijkheid is om een spreker te boeken. Maar niet elke spreker is geschikt voor een kerstborrel om de eenvoudige reden dat het onderwerp zich daar voor niet leent. Het onderwerp moet voor een kerstborrel een beetje luchtig zijn.

Daarnaast moeten het karakter, persoonlijkheid en de presentatiestijl van de spreker zich daar ook voor lenen. Vooral tijdens een kerstborrel is plezier, vrolijkheid, gezelligheid en een optimistische stemming belangrijk.


Speciaal voor de kerstborrel

Ik heb een speciale presentatie voor de kerstborrel ontwikkeld. Het doel van deze presentatie is om de ondernemers een plezierige avond aan te bezorgen.

Het gaat mij er om dat ze het tijdens de presentatie fijn hebben en er met een goed gevoel aan terug denken. Daarnaast wil ik dat ze ook iets nuttigs meekrijgen waardoor ze als ondernemer een beter resultaat kunnen behalen.

Inhoud en plezier

Zoals eerder aangeven zijn twee dingen erg belangrijk tijdens de kerstborrel.

  • De inhoud moet goed en nuttig zijn.
  • En de sfeer moet ontspannen en fijn zijn.

De presentatie gaat over de mindset van de ondernemers. Ik maak de ondernemers bewust en laat ze ervaren dat de gedachten die ze hebben een grote invloed op het resultaat hebben. En ik geef een groot aantal manieren aan over hoe ze zelf hun eigen gedachten kunnen beïnvloeden waardoor ze als ondernemer een beter resultaat kunnen behalen.

Luchtig

Misschien denk je nu: dat is toch geen luchtig onderwerp!

Maar door de manier en wijze van presenteren is de prestatie luchtig en plezierig om te volgen. Ik gebruik veel interessante, motiverende en inspirerende verhalen. En veel herkenbare en aansprekende voorbeelden. De ondernemers worden bewust betrokken bij de presentatie, er is veel interactie!

De presentatie is geschikt voor elke ondernemer, zowel met als zonder personeel. De reden dat de presentatie voor zowel ondernemers en zzp’ers geschikt is, is omdat het over je eigen gedachten als ondernemer gaat.

Kerst PowerPoint presentatie

(Geen PowerPoint bij een online speech)

Ook de PowerPoint-presentatie is aan de kerstborrel aangepast.

Op mijn PowerPoint presentaties staat nauwelijks tekst want daar zit niemand op te wachten. Het verschil met mijn andere presentaties is dat de afbeeldingen aan deze kerstperiode zijn aangepast.

Neem vrijblijvend contact met me op als je naar een leuke invulling voor je kerstborrel zoekt. De presentatie is ideaal voor je kerstborrel bij je ondernemersvereniging en businessclub. Luchtig, leerzaam, motiverend, inspirerend en plezierig om te volgen.

Aangezien de periode waarin kerstborrels gehouden worden relatief kort is, is het raadzaam om me snel te boeken. Neem gerust contact met op als je nog vragen hebt.

Feestelijke speeches

Bij de kerstborrel en de nieuwjaarsreceptie

Is dit leuk om te delen met je volgers?
Gepubliceerd op: 12-7-2021
Voor het laatst bijgewerkt op: 26-12-2021