Kerstborrel? Huur een inspirerende spreker

Kerstborrel? Boek een feestelijke speech

Je bent hier: Home » Inspirerende spreker Rob Wuijster » Kerstborrel? Boek een feestelijke speech


Boek een feestelijke speech om de kerstborrel van je ondernemersvereniging of businessclub op te luisteren!

Kerstborrel? Huur een inspirerende spreker

Kerstborrel voor ondernemersvereniging en businessclub.

Kerstborrel

Wil je de leden van jullie ondernemersvereniging tijdens jullie kerstsamenkomst in een fijne sfeer iets leuks aanbieden waar ze ook nog iets van opsteken? Als het antwoord “ja” is, lees dan verder!

Zoek je als ondernemersvereniging naar ideeën voor de kerstborrel?

Ben je hiermee bezig of zit je te denken om een kerstfeest met borreluurtje te organiseren? Is er voor Kerst al een borrel gepland en weet je niet hoe je deze precies wilt invullen?

Kan ook online met Zoom

Kerstborrel

Maak van het kerstfeest een onvergetelijke bijeenkomst. Om een kerstborrel speciaal te maken zul je iets naast je borrel moeten doen.

Een mogelijkheid is om een spreker te boeken. Maar niet elke spreker is geschikt voor een kerstborrel om de eenvoudige reden dat het onderwerp zich daar voor niet leent. Het onderwerp moet voor een kerstborrel een beetje luchtig zijn.

Daarnaast moeten het karakter, persoonlijkheid en de presentatiestijl van de spreker zich daar ook voor lenen. Vooral tijdens een kerstborrel is plezier, vrolijkheid, gezelligheid en een optimistische stemming belangrijk.


Speciaal voor de kerstborrel

Ik heb een speciale presentatie voor de kerstborrel ontwikkeld. Het doel van deze presentatie is om de ondernemers een plezierige avond aan te bezorgen.

Het gaat mij er om dat ze het tijdens de presentatie fijn hebben en er met een goed gevoel aan terug denken. Daarnaast wil ik dat ze ook iets nuttigs meekrijgen waardoor ze als ondernemer een beter resultaat kunnen behalen.


Inhoud en plezier

Zoals eerder aangeven zijn twee dingen erg belangrijk tijdens de kerstborrel.

  • De inhoud moet goed en nuttig zijn.
  • En de sfeer moet ontspannen en fijn zijn.

De presentatie gaat over de mindset van de ondernemers. Ik maak de ondernemers bewust en laat ze ervaren dat de gedachten die ze hebben een grote invloed op het resultaat hebben. En ik geef een groot aantal manieren aan over hoe ze zelf hun eigen gedachten kunnen beïnvloeden waardoor ze als ondernemer een beter resultaat kunnen behalen.


Misschien denk je nu: dat is toch geen luchtig onderwerp!

Maar door de manier en wijze van presenteren is de prestatie luchtig en plezierig om te volgen. Ik gebruik veel interessante, motiverende en inspirerende verhalen. En veel herkenbare en aansprekende voorbeelden. De ondernemers worden bewust betrokken bij de presentatie, er is veel interactie!

De presentatie is geschikt voor elke ondernemer, zowel met als zonder personeel. De reden dat de presentatie voor zowel ondernemers en zzp’ers geschikt is, is omdat het over je eigen gedachten als ondernemer gaat.

kerstborrel spreker Rob Wuijster inhuren
Kerstborrel: boek Rob Wuijster voor een inspirerende speech

Kerst PowerPoint presentatie

Ook de PowerPoint-presentatie is aan de kerstborrel aangepast.

Op mijn PowerPoint presentaties staat nauwelijks tekst want daar zit niemand op te wachten. Het verschil met mijn andere presentaties is dat de afbeeldingen aan deze kerstperiode zijn aangepast.

Neem vrijblijvend contact met me op als je naar een leuke invulling voor je kerstborrel zoekt. De presentatie is ideaal voor je kerstborrel bij je ondernemersvereniging en businessclub. Luchtig, leerzaam, motiverend, inspirerend en plezierig om te volgen.

Aangezien de periode waarin kerstborrels gehouden worden relatief kort is, is het raadzaam om me snel te boeken. Neem gerust contact met op als je nog vragen hebt.


Ik ben een inspirerende spreker. Zou je het leuk vinden je netwerk uit te breiden met een motivational speaker?

Kerstborrel? Boek een feestelijke speech was last modified: by