gedachten zijn krachten

Gedachten zijn krachten

Je bent hier: Home » Inspirerende spreker Rob Wuijster » Gedachten zijn krachten


gedachten zijn krachten

Gedachten zijn krachten

Boodschap van Rob Wuijster

Populairste speech

Gedachten zijn krachten

Gedachten zijn krachten is een presentatie die ik heel vaak heb gegeven, zowel aan ondernemers als in de sport.

Gedachten zijn krachtenReview schrijven

Gedachten zijn krachten

Ik heb enorm genoten van de lezing “gedachten zijn krachten” van Rob Wuijster .

Rob vertelt vol passie en overgave over de theorie gelardeerd met verhalen uit de praktijk. Het verhaal was helder en verwees naar de dagelijkse praktijk waardoor je er goed je voordeel mee kunt doen in de ontwikkeling van jezelf maar ook die van je bedrijf.

Hartelijk dank Rob voor de nieuwe inzichten.

Dick Nederend, ZZPijl
Dick Nederend
Gedachten zijn krachten was last modified: by

Waarom denk je zoals je nu doet?

In deze video vertel ik je ook iets over de inhoud van de presentatie. De onderwerpen zijn:

  • Hoe komt het dat je zo denkt zoals je nu doet?
  • Worden we het meest door ons bewustzijn of door ons onderbewustzijn beïnvloed?
  • Wat zijn de kenmerken van ons onderbewustzijn?
  • En hoe kun je zelf je gedachten op een eenvoudige manier positief beïnvloeden?

Gedachten zijn je krachten: voor mensen die het beste uit zich zelf willen halen.

De kracht van gedachten

Polulairste speech

De speech over de kracht van gedachten is een veelgevraagde speech. Dit thema was van 2016 t/m 2020 het populairste thema. Wil je deze speech een keer beleven?

Gedachten zijn krachten

Deze presentatie heb ik gegeven voor:

  • topsporters
  • topsportteams
  • trainers en coaches uit de topsport
  • en ouders van topsporters

Motiverend en inspirerend

Zonder uitzondering hebben zij deze presentatie als zeer interessant, waardevol, plezierig, motiverend en inspirerend ervaren.

De presentatie is: super leuk om te volgen, leerzaam, boeiend, motiverend en zet je echt aan het denken! Vaak is het publiek verwonderd en verbaasd. Pas dan realiseren mensen zich dat gedachten een veel grotere invloed hebben op het resultaat wat ze bereiken dan ze gedacht hadden. En de presentatie is ook dynamisch!

Tijdens de presentatie vertel ik veel boeiende, waargebeurde en pakkende verhalen om het punt te verduidelijken. De technieken om je eigen gedachten bewust te beïnvloeden zijn concreet, getoetst aan de realiteit en eenvoudig toe te passen in het dagelijkse leven. Daarnaast maak ik gebruik van leuke en interessante onderzoeken die de boodschap ondersteunen!


Gedachten zijn krachten: doelen en dromen

Als je de presentatie gevolgd hebt ben je dus echt in staat om je doelen en dromen te bereiken! Hoe mooi is het als je door anders te denken het resultaat bereikt wat je wilt hebben. Als je je gedachten beheerst, beheers je je leven! Tijdens deze speech geef ik je de tools om het leven te creëren dat je wilt.

Wil je meer uit je carrière halen en wil je een beter resultaat als ondernemer? Of wil je als sportcoach, sportteam en sporter een beter resultaat behalen? Wil je je publiek gewoon een leuke en boeiende presentatie aanbieden en het publiek een leuke middag of een leuke avond geven? Dan is deze presentatie super geschikt!

En als je dat doet, dan kom ik deze speech bij jullie evenement geven. Aarzel niet, boek nu.

Was je erbij toen ik deze speech gaf? Als je dat wilt kun je hier een review schrijven.


Het publiek

Hier vind je een greep uit de gelegenheden waar ik de speech Gedachten zijn krachten gegeven heb.

Ik heb een workshop ‘Gedachten zijn je krachten’ van Rob Wuijster bijgewoond. Rob weet als geen ander de aandacht van de groep vast te houden. Zijn positieve energie, open vriendelijke doch doortastende manier van communiceren, presenteren en motiveren is immens. Van harte aanbevolen dus.

Eugénie Landburg, Ech Landburg
Eugénie Landburg
Gedachten zijn krachten was last modified: by

Rob Wuijster heeft een presentatie gehouden over De kracht van gedachten tijdens de tweede LOOT thema-avond van dit schooljaar.

Onze gedachten, zowel positieve als negatieve, zijn van invloed op ons doen en laten. In het geval van sporters kunnen negatieve gedachten zeer nadelig zijn voor hun sportprestaties. Belangrijk dus om hier iets aan te doen.

Op een enthousiaste manier vertelt Rob Wuijster over wat te doen om je gedachten positief te beïnvloeden, om overal het positieve uit te halen en hierbij kan hij putten uit tal van ervaringen.

Leerlingen, sporters en hun ouders kregen een grote hoeveelheid tips, adviezen en mogelijkheden aangereikt om uit alles een positief ‘leerpunt’ te halen, om overal iets positiefs uit te halen, om het beste uit jezelf te halen. Bruikbare tips waarmee zowel leerlingen als ouders gelijk aan de slag kunnen en tips die ‘ingesleten’ dienen te worden.

Uit de reacties van leerlingen en ouders en uit de hoeveelheid vragen viel op dat het een onderwerp is dat zeker aanspreekt en waar alle sporters mee te maken hebben / krijgen. Een interessante en leerzame avond kortom.Hierbij bedank ik Rob voor zijn enthousiaste en inspirerende verhaal.

Gert Boonen, LOOT-coördinator Veluws College Apeldoorn en Twello, LOOT-school Veluws College
Gert Boonen, LOOT-coördinator Veluws College Apeldoorn en Twello
Gedachten zijn krachten was last modified: by

“Je krijgt wat je vraagt, niet meer”, een treffende quote van Rob Wuijster die presenteerde over de “Gedachten zijn je krachten” bij de ontbijtsessie van Business Sociëteit Morgen. Hij nam ons – op een enthousiaste manier – mee in de kracht van “mindset” en de stappen die jezelf kunt zetten voor transformatie.

Welke doelen wil je bereiken? Wat zijn je overtuigingen? Hoe kun je die positief ombuigen tot geautomatiseerd gedrag. Aan de hand van interactie en anekdotes inspireert Rob je, om bij jouw eigen gedachten stil te staan. 

Bij de term “proberen” had Rob een mooi voorbeeld, waarbij  je meteen denkt, deze term ruil ik in voor iets anders. Tot slot gaat het er vooral om in jezelf te geloven, in mogelijkheden en daar de juiste acties op te ondernemen. 

Laury Traksel-Janssen, Grow 4 Flow
Laury Traksel-Janssen
Gedachten zijn krachten was last modified: by

Beste Rob,

Namens de gehele staf van het Nederlands rugby team onder 18 jaar willen wij jou bedanken voor de bijdrage die jij dit seizoen hebt geleverd.

Nederlandse Rugby Bond

Als groot motivator heb jij onze groep een aantal mentale sessies gegeven. De kracht van de gedachten! We hebben de samenwerking positief ervaren. Je staat open voor ideeën van de staf en weet deze te implementeren in de sessies.

Jouw luisterend oor en scherpe observaties leiden tot interactieve sessies. Rugbyers zijn nuchtere mensen, maar ik weet zeker dat er een aantal jongens buiten de selectie waren gevallen als ze zich deze manier van denken niet hadden eigen gemaakt. Dank hiervoor!

“Winning isn′t everything, its the only thing that counts”


Joop IJsselstein, Rugby Bond Ass. Bondscoach Ned. U18, Rugby Nederland
Joop IJsselstein, Rugby Bond Ass. Bondscoach Ned. U18
Gedachten zijn krachten was last modified: by


Gedachten zijn krachten


Ik ben een inspirerende spreker en ik vind het leuk als je met me wilt netwerken op LinkedIn.

Rob Wuijster

Rob Wuijster

Motivational speaker

Ik ben een inspirerende spreker, voormalig bondscoach Zwitserland en mental coach in de topsport.

Gedachten zijn krachten was last modified: by


Gedachten zijn krachten was last modified: by