spreker boeken dit zijn je opties

Inspirerende spreker Rob Wuijster

Je bent hier: Home » Inspirerende spreker Rob Wuijster


Zoek je een enthousiaste, motiverende en inspirerende spreker voor je bijeenkomst, congres, bedrijfsevenement of symposium? Een spreker met een heldere boodschap?

Rob Wuijster English & Nederlands

Motivational speaker

In binnen- en buitenland

Rob Wuijster

In binnen- en buitenland

Zowel in binnen- als in buitenland heb ik motiverende speeches gegeven.

Presentaties van Rob Wuijster in Nederland
Presentaties van Rob Wuijster in Nederland
Presentaties van Rob Wuijster in Zwitserland
Presentaties van Rob Wuijster in Zwitserland

Boeiende zeer leerzame spreker

Rob, je bent een spreker die een bovengemiddelde positieve indruk achter heeft gelaten op mij, bij een presentatie die ik bij heb mogen wonen.

Echte eye openers die mij verder kunnen helpen op persoonlijk én zakelijk vlak.

Rene Kuenen, In2Sound
Rene Kuenen
Inspirerende spreker Rob Wuijster was last modified: by

Ervaring in de topsport

In het verleden was ik bondscoach van het Zwitserse nationale hockeyteam. Daarnaast ben ik ook als trainer/coach naar een aantal Europacups voor clubteams geweest. Als mental coach heb ik o.a. gewerkt bij het Nationale Nederlandse Rugbyteam onder de 18 en bij twee betaalde voetbalorganisaties.

Nederlandse motivational speaker online

Nederlandse motivational speaker online

Nederlandse motivational speaker online motiveert jouw publiek met een korte speech van 30 minuten.

  • Coronaproof online optreden
  • Duur van de presentatie: 30 minuten

Prijs: €225 excl. btw

Inspirerende spreker Rob Wuijster was last modified: by

Mijn specialismen zijn:

hoe kun je in je carrière en als ondernemer succes kunt krijgen
en hoe kun je bewust je eigen gedachten kunt beïnvloeden.


Mijn speeches

Hieronder vind je mijn speeches. Klik er gerust eentje aan als je er meer over wilt weten.

leiderschap en coaching

Leiderschap en coaching

Een team dat te gespannen of te ontspannen is, zal niet goed presteren en kan zich ook niet optimaal ontwikkelen.

Als coach heb ik me er altijd bezig mee gehouden dat er de juiste sfeer ontstond. Een sfeer waarin de teamleden de mogelijkheden hebben om zich te ontwikkelen en te groeien.

Een sfeer waarin het team goede resultaten kon behalen.

winnaarsmentaliteit

Winnaarsmentaliteit

Als bondscoach en mentalcoach heb ik gewerkt met topsporters en topsporteams. O.a. met het Zwitserse nationale heren hockeyteam.

Topsporters hebben een aantal kenmerken: ze staan open voor andere manieren en bedenken een andere aanpak om betere resultaten te verkrijgen.

Het gedrag van mensen wordt bepaald door de gedachten die ze hebben.


Uitnodiging ontvangen?


gedachten zijn krachten

Gedachten zijn krachten

Gedachten zijn krachten en hoe je je eigen gedachten positief kunt beinvloeden. Dit is al jaren de populairste speech.

Waarom denk je zoals je nu doet? Hoe komt dat? Word je door je bewustzijn of door je onderbewustzijn beïnvloed? Hoe kun je je gedachten positief beïnvloeden?

Je kunt meer bereiken dan je denkt

Je kunt meer bereiken

Je kunt meer bereiken dan je denkt, dat heb ik zelf ervaren toen ik bondcoach wilde worden van een land in Zuid Europa.

Het heeft me 7 jaar gekost om dit voor elkaar te krijgen.

En dat is niet veel want ik wist nauwelijks iets over hockey.


Ervaring als spreker

Ik heb een enorme ervaring als motivational speaker en heb voor veel verschillende doelgroepen gesproken. Presentaties heb ik gehouden in het bedrijfsleven, bij gemeentes en de overheid.

Ook heb ik presentaties gehouden voor ondernemers, ondernemersverenigingen, businessclubs, netwerkborrels  enz . En voor LOOT-scholen, RTC’s, stichtingen, verenigingen, topsportteams, topsporttrainers en -coaches en ouders van topsporters. Daarnaast heb ik ook speeches voor gedetineerden gegeven.

Kenmerken van mijn presentaties

De presentaties zijn motiverend, inspirerend, luchtig, plezierig om te volgen, leerzaam, ontspannen en ze zetten je aan het denken. Ze bevatten veel herkenbare praktijkvoorbeelden en handvatten.

Als je mij voor je bijeenkomst of evenement wilt uitnodigen haal je een spreker binnen die motiveert, inspireert, enthousiasmeert en kennis deelt. Tijdens de presentatie bespreek ik een interessant onderwerp in een luchtige, vrolijke, plezierige en ontspannen sfeer.

De presentaties zijn plezierig om te volgen, luchtig, interessant, motiverend en inspirerend.

Door de interactie, de herkenbare praktische voorbeelden en de “open” manier van presenteren raakt het publiek betrokken bij de presentatie. Het publiek zal aandachtig luisteren omdat de inhoud van de presentatie ervoor kan zorgen dat iedereen de kwaliteit van zijn leven kan verhogen en  betere resultaten kan behalen.

Over RobJeugd en levensloopInterview
Spreker Rob Wuijster

Jeugd en levensloop van Rob Wuijster

Je bent hier: Home » Inspirerende spreker Rob Wuijster


jeugd en levensloop

Jeugd en levensloop van Rob Wuijster: Ik ben opgegroeid in Heiloo, een dorpje in Noord Holland in de buurt van Alkmaar. In mijn jeugd voetbalde ik bij SV de Foresters. Het was niet moeilijk om een keuze voor een beroepsopleiding te maken. Altijd was ik aan het sporten en aan het bewegen.

Voetballen, rugbyen, balletje trap, basketbal, tennissen, honkballen en verstoppertje waren de dingen ik veel deed. Logisch dat ik na de middelbare school naar het CIOS ging. Ik koos daar voor de specialisatie voetbal.

De jaren daarna was ik amateur voetbaltrainer/coach bij een aantal amateur voetbalclubs in en nabij Alkmaar.


Levensloop van Rob Wuijster en hockey

Na een aantal jaar kwam ik in contact met A.M.H.C. (Alkmaarsche Mixed Hockey Club). Daar ben ik begonnen als hockeytrainer en coach. Dat beviel me zo goed dat ik besloot om volledig in het hockey te gaan werken. Bij de KNHB heb ik de diploma’s hockeytrainer/coach A en B behaald.

Naast het werken bij diverse verenigingen heb ik ook als docent en examinator bij de KNHB gewerkt. Zowel als docent als als hockeytrainer/coach en coördinator heb ik vele presentaties voor trainers en coaches gehouden.

Swiss hockey
(meer…)
Jeugd en levensloop van Rob Wuijster was last modified: by

Interview met spreker Rob Wuijster

interview met Rob Wuijster

Interview met spreker Rob Wuijster over zijn motivatie om te spreken, waar hij spreekt, de groepsgrootte van zijn publiek, zijn doelgroepen en de onderwerpen waar hij over spreekt.


Interview met spreker Rob Wuijster

Laatst ben ik geïnterviewd door Judith de Vries van Virtueel Present. Judith stelde me onderstaande vragen. Onder elke vraag vind je mijn antwoord.


Interview met spreker Rob Wuijster: waarom?

Waarom spreek je?

Ik vind het fijn om mensen informatie te geven waarmee zij, zowel privé als zakelijk, meer uit hun leven kunnen halen. Het is geweldig als ik iets goeds kan toevoegen in het leven van anderen. Daarnaast vind ik het ook belangrijk dat de luisteraars plezier hebben tijdens de presentatie.


Motivatie als spreker

Wilde je altijd al spreker worden?

Nee! Heel vroeger wilde ik zoals zo veel jongens prof voetballer worden. Dat is ’m nooit echt geworden. Later werd ik wel hockey bondscoach van Zwitserland. Presenteren heb ik vanaf toen ik trainer/coach was altijd heel erg leuk en interessant gevonden. Daar kon ik echt mijn ei in kwijt!

Swiss hockey
Swiss hockey

Nadat ik bondscoach en mental coach ben geweest, was het een voor mij een voor de hand liggende keuze om spreker te worden.

(meer…)
Interview met spreker Rob Wuijster was last modified: by

Hij is ervan overtuigd dat the sky the limit is en dat merk je aan alles bij zijn lezing. In hoog tempo – en bewegelijk als hij is – neemt Rob Wuijster je mee door de wereld van ‘positief coachen’.

Handzaam leidt hij je langs zijn visie over het thema mentale training en leiding geven, beeldend met veel praktische voorbeelden. Niet alleen als (hockey)coach leerzaam en interessant, ook zakelijk. Aan de slag – sturend – met de juiste mindset, zoals hij tevens heeft beschreven in zijn boek ‘Denk jezelf succesvol!’.

Bang om zijn tempo niet te kunnen volgen? Rob is een enthousiaste spreker – meeslepend – en als vanzelf word je opgezogen in het verhaal…

Werner Zandink, Werner Zandink
Werner Zandink
Inspirerende spreker Rob Wuijster was last modified: by

Leider en inspirerende spreker

Rob heeft bij vele evenementen gesproken. Zijn enorme ervaring is direct duidelijk vanaf het moment dat Rob het podium betreedt. Het publiek is vanaf het eerste moment geboeid en betrokken. Als het publiek de zaal uitloopt is het geïnspireerd en gemotiveerd door de interessante kennis en inzichten.

Gastspreker reserveren

Als je een gastspreker zoekt, neem dan contact op met Rob voor informatie en om hem direct bij jouw bedrijf of bij een bijeenkomst te boeken.

Ook te boeken via het sprekersbureau van jouw keuze

Rob Wuijster is als spreker als een vis in het water. Of het nu is voor een klein gezelschap of een grote zaal.

Met pakkende, duidelijke voorbeelden illustreert hij zijn visie: “gedachten zijn krachten”. Als publiek heb je geen keuze dan mee te gaan in zijn verhaal. Interactie is een grote spil in zijn stijl, waardoor toehoorders betrokken worden bij de ideeën die hij aan ons voorlegt.

Voor sommigen zijn dit nieuwe ideeën die hen met de neus op de feiten drukken en aansporen tot actie. Voor anderen een krachtige reminder over hoe we impasses en stagnatie kunnen doorbreken met de belangrijkste tool die we bezitten: onszelf.

Met onder andere zichzelf als voorbeeld laat hij zien dat verandering en het daaruit voortvloeiende succes in een ieder van ons verscholen ligt. Rob staat dicht bij de gewone mens (hij is er zelf één) en laat juist daarmee zien hoe toegankelijk echte verandering is. Een positieve persoonlijkheid die iedereen op zijn pad op positieve wijze stimuleert, inspireert en een general ‘good feeling’ meegeeft!

Vincent Groeneveld, Camera journalist
Vincent Groeneveld
Inspirerende spreker Rob Wuijster was last modified: by

Meer reviews


Doelgroepen

Mijn speeches zijn toegesneden op 2 doelgroepen: ondernemers en sport.

DoelgroepenOndernemersTopsportAmateurvoetbal
spreker boeken

Ondernemers en ondernemersverenigingen

Je bent hier: Home » Inspirerende spreker Rob Wuijster


Ondernemers: ondernemend Soest
Tijdens de coronaperiode

Ondernemers en ondernemersverenigingen

Ik spreek voor ondernemers bij ondernemersverenigingen, netwerkborrels en bij evenementen voor ondernemers. Ik wil graag een positieve, opbouwende en goede bijdrage leveren aan je evenement en meehelpen om van je evenement een groot succes te maken.

Nederlandse motivational speaker online

Nederlandse motivational speaker online

Nederlandse motivational speaker online motiveert jouw publiek met een korte speech van 30 minuten.

  • Coronaproof online optreden
  • Duur van de presentatie: 30 minuten

Prijs: €225 excl. btw

Ondernemers en ondernemersverenigingen was last modified: by


Ondernemersverenigingen

Mijn doel is het om een positieve, waardevolle en plezierige bijdrage aan jouw evenement  te leveren.

Ben je voor je ondernemersvereniging op zoek naar een spreker voor je evenement? Je kunt me  boeken bij diverse gelegenheden. Je kunt me bijvoorbeeld boeken als plezierige afsluiting tijdens een ledenvergadering. Ik vertel dan een leuk verhaal met een boeiende boodschap.

Ook kun je me ook inhuren voor de maandelijkse bijeenkomst en tijdens de kerstborrel en nieuwjaarsborrel. Of kan ik een leuke en interessante talk houden tijdens het feestelijke jubileum van je ondernemersvereniging zoals je op de foto hieronder ziet.


ondernemers vereniging heiloo
Jubileum ondernemersvereniging Heiloo
(meer…)
Ondernemers en ondernemersverenigingen was last modified: by

Presentaties voor topsport

Je bent hier:
Home » Inspirerende spreker Rob Wuijster

presentaties voor topsport

Presentaties voor topsport

Presentaties voor topsport: zoek je een motiverende en een inspirerende spreker met een boeiend verhaal die de topsporters mentaal sterker kan maken? Lees dan even verder!

Ik ben Rob Wuijster en ik ben voormalig bondscoach van het Zwitserse nationale heren hockey elftal en mental-coach in de topsport.

En ik geef presentaties voor topsporters, voor coaches & trainers in de topsport en voor ouders van topsporters.

De presentaties zijn gericht op de mindset. Bedoeld voor zowel individuele sporters als voor teamsporters.

Swiss hockey

(meer…)

Presentaties voor topsport was last modified: by

Presentaties voor amateur voetbalverenigingen

Je bent hier:
Home » Inspirerende spreker Rob Wuijster

Succesvol voetbal coachen

Amateur voetbalvereningingen

Mijn motivational sport speeches voor amateur voetbalverenigingen worden goed ontvangen door voetbaltrainers en voetbalcoaches.

Het is voor een voetbalclub erg belangrijk dat de trainers en coaches van de club gemotiveerd en betrokken blijven en zich voortdurend blijven ontwikkelen. Want de de  trainers en coaches moeten de spelers beter maken, motiveren en plezier in het voetbal geven.

Hoe beter en hoe gemotiveerder de trainers en coaches worden, hoe beter de resultaten van de teams zijn en hoe meer plezier de teams krijgen.  

Nederlandse motivational speaker online

Nederlandse motivational speaker online

Nederlandse motivational speaker online motiveert jouw publiek met een korte speech van 30 minuten.

  • Coronaproof online optreden
  • Duur van de presentatie: 30 minuten

Prijs: €225 excl. btw

Presentaties voor amateur voetbalverenigingen was last modified: by

Presentaties voor voetbaltrainers en voetbalcoaches

Op de pagina sportmeetings kun je o.a. presentaties voor voetbaltrainers en voetbalcoaches vinden. Voetbalcoaches en voetbaltrainers kunnen daar individueel inschrijven en via Zoom een interactieve presentatie volgen.

Presentaties voor amateur voetbalverenigingen en clubs

Wil je me boeken voor een presentatie op je club? Maar zijn de kosten om me live te boeken voor jouw voetbalvereniging te hoog?  Hier is een oplossing voor en die oplossing heet Zoom. Jullie kunnen natuurlijk ook een groot scherm in de kantine zetten en met alle coaches en trainers meedoen aan de interactieve presentaties.

En nu we te maken hebben met corona-beperkingen kunnen de trainers en coaches ook de presentaties vanuit hun eigen huis volgen. Als jullie met meer mensen van dezelfde club mee willen doen, praat dan even met me. Dan gaan we daar een win-win situatie van maken.

(meer…)

Presentaties voor amateur voetbalverenigingen was last modified: by

Aandachtspunten spreker kiezen

Als je een spreker wilt gaan boeken en niet precies weet waar je op moet letten, dan kan het artikel over de aandachtspunten bij het kiezen van een spreker verhelderend zijn.

Tarieven op aanvraagBrochure downloaden

Inspirerende spreker Rob Wuijster was last modified: by

Feestelijke seizoenspresentaties

SeizoenKerstNieuwjaar
kerstborrel spreker Rob Wuijster inhuren

Kerstborrel? Huur een inspirerende spreker

Kerstborrel voor ondernemersvereniging en businessclub.

Kerstborrel? Huur een inspirerende spreker

Kerstborrel

Wil je de leden van jullie ondernemersvereniging tijdens jullie kerstsamenkomst in een fijne sfeer iets leuks aanbieden waar ze ook nog iets van opsteken? Als het antwoord “ja” is, lees dan verder!

Zoek je als ondernemersvereniging naar ideeën voor de kerstborrel?

Ben je hiermee bezig of zit je te denken om een kerstfeest met borreluurtje te organiseren? Is er voor Kerst al een borrel gepland en weet je niet hoe je deze precies wilt invullen?

Kan ook online met Zoom

Kerstborrel

Maak van het kerstfeest een onvergetelijke bijeenkomst. Om een kerstborrel speciaal te maken zul je iets naast je borrel moeten doen.

Een mogelijkheid is om een spreker te boeken. Maar niet elke spreker is geschikt voor een kerstborrel om de eenvoudige reden dat het onderwerp zich daar voor niet leent. Het onderwerp moet voor een kerstborrel een beetje luchtig zijn.

Daarnaast moeten het karakter, persoonlijkheid en de presentatiestijl van de spreker zich daar ook voor lenen. Vooral tijdens een kerstborrel is plezier, vrolijkheid, gezelligheid en een optimistische stemming belangrijk.

(meer…)

Kerstborrel? Huur een inspirerende spreker was last modified: by

Nieuwjaarsreceptie met spreker Rob Wuijster

Een nieuwjaarsreceptie met spreker Rob Wuijster is beslist een succes!

nieuwjaarsborrel met rob wuijster

Nieuwjaarsreceptie

Wil je als ondernemersvereniging of businessclub van je nieuwjaarsreceptie een groot succes maken? Ben je op zoek naar iets anders? Wil je jullie leden iets aanbieden dat ze leuk vinden en waar ze ook echt iets aan hebben? 

Wil je tijdens de nieuwjaarsborrel een plezierige,  inspirerende en motiverende sfeer creëren? Overweeg eens om voor dit evenement een spreker te boeken.

Kan ook online met Zoom

Nieuwjaarsreceptie met spreker Rob Wuijster

Als spreker vindt ik twee dingen erg belangrijk. Het eerste is dat elke ondernemer zich tijdens de presentatie vermaakt en met plezier aan het evenement terugdenkt. Ten tweede is het van belang dat elke ondernemer kennis opdoet.   

Nieuwjaarsreceptie met spreker Rob Wuijster

Tijdens een nieuwjaarsborrel zijn gezelligheid en plezier belangrijk. Daarom moet een presentatie bij de nieuwjaarsborrel leuk zijn. Hier speel ik op in door mijn manier van presenteren. De manier waarop je als spreker presenteert heeft er grote invloed het publiek de presentatie als plezierig ervaart of niet.

(meer…)

Nieuwjaarsreceptie met spreker Rob Wuijster was last modified: by
Rob Wuijster

Rob Wuijster

Motivational speaker

Voormalig bondscoach van het Zwitserse nationale heren hockeyteam en inspirerende spreker. 

Je kunt me hier vinden op LinkedIn >>

Verder lezen

Ik heb geprobeerd om alle ingangen die je nodig hebt als je overweegt me als spreker in te huren op deze pagina te zetten. Maar er is nog meer dat je eventueel zou willen weten. Bijvoorbeeld wat een spreker kost. Hieronder vind je daarom nog een rijtje doorverwijzingen naar artikelen die antwoord geven op deze vragen.

Keuzehulp spreker kiezen

Wat moet je weten als je een spreker gaat kiezen. In deze artikelen kun je dit lezen:

Kosten

wat kost een spreker

Hier kun je lezen wat de verschillen tussen sprekers onderling zijn en waar ze hun tarieven op baseren.

En hoe kun je besparen op de kosten van een spreker?

Aandachtspunten

aandachtspunten spreker kiezen

En dan ga jij een spreker kiezen. Maar waar ga je dan op letten?

Waar moet die persoon het eigenlijk over hebben?

Haal de checklist op.

Sprekersbureau?

sprekersbureau

Je kunt een spreker inhuren via een sprekersbureau, maar het kan ook rechtstreeks.

Maar hoe je het ook doet: alles heeft voor- en nadelen. Die zet ik hier op een rijtje.

Soorten

keynote speaker en platform speaker

Er is een wereld van verschil tussen een keynote speaker en een platform speaker. Je krijgt als je een keynote speaker inhuurt iets totaal anders dan wanneer je een platform speaker inhuurt.

Meer weten?

Of neem gewoon contact met me op. Dan kan ik je alles vertellen dat je weten wilt.

Laten we verder praten

Je bent hier: Home » Inspirerende spreker Rob Wuijster
Inspirerende spreker Rob Wuijster was last modified: by