Inspirerende spreker

Inspirerende spreker

In binnen- en buitenland, live en online

Rob Wuijster English & Nederlands

MOTIVEREND – INSPIREREND – ENERGIEK – DOELGERICHT

Rob Wuijster

Rob Wuijster

Live speeches en corona proof online speeches.

Inspirerende spreker live

Nederlandse inspirerende spreker met ervaring in de topsport

In het verleden was ik bondscoach van het Zwitserse nationale hockeyteam. Daarnaast ben ik ook als trainer/coach naar een aantal Europacups voor clubteams geweest. Als mental coach heb ik o.a. gewerkt bij het Nationale Nederlandse Rugbyteam onder de 18 en bij twee betaalde voetbalorganisaties.

Inspirerende spreker  Rob Wuijster in Nederland
Presentaties van Rob Wuijster in Nederland
Inspirerende spreker  Rob Wuijster in Zwitserland
Presentaties van Rob Wuijster in Zwitserland

Voor wie?


Zoek je een enthousiaste, motiverende en inspirerende spreker voor je bijeenkomst, congres, bedrijfsevenement of symposium? Een spreker met een heldere boodschap?

Zowel in binnen- als in buitenland heb ik motiverende speeches gegeven.

Speeches op jullie locatie


Teambuilding

Teambuilding is een presentatie van voormalig bondscoach Rob Wuijster. In deze presentatie vertel ik je over een hechte team synergie en hoe je het aanpakt om van je team een hecht team te maken.

Lees meer Teambuilding

Winnaarsmentaliteit

Als bondscoach en mentalcoach heb ik gewerkt met topsporters en topsporteams. O.a. met het Zwitserse nationale heren hockeyteam.

Topsporters hebben een aantal kenmerken: ze staan open voor andere manieren en bedenken een andere aanpak om betere resultaten te verkrijgen.
Het gedrag van mensen wordt bepaald door de gedachten die ze hebben. Andere gedachten zorgen dus voor een ander gedrag.

Lees meer Winnaarsmentaliteit

Bereik je doelen

Je kunt meer bereiken dan je denkt, dat heb ik zelf ervaren toen ik bondscoach wilde worden van een land in Zuid Europa.
Het heeft me 7 jaar gekost om dit voor elkaar te krijgen. En dat is niet veel want ik wist nauwelijks iets over hockey.

Lees meer Bereik je doelen

Leiderschap

Een team dat te gespannen of te ontspannen is, zal niet goed presteren en kan zich ook niet optimaal ontwikkelen.

Als coach heb ik me er altijd bezig mee gehouden dat er de juiste sfeer ontstond. Een sfeer waarin de teamleden de mogelijkheden hebben om zich te ontwikkelen en te groeien.

Een sfeer waarin het team goede resultaten kon behalen.

Lees meer Leiderschap


Aanbod als je twijfelt

Je kunt me uitproberen in een online speech van dertig minuten. Het voordeel hiervan is dat je me voor slechts €250,- (excl. 21% btw) kunt testen. Zo kun je kijken of je me als spreker voor je live speech op jouw locatie wilt boeken.

Als je me binnen een week na de online speech boekt voor een live speech op jouw locatie verrekenen we de €250 voor de online speech met de prijs van de speech op locatie.


Ervaring als spreker

Ik heb een enorme ervaring als motivational speaker en heb voor veel verschillende doelgroepen gesproken. Presentaties heb ik gehouden in het bedrijfsleven, bij gemeentes en de overheid.

Ook heb ik presentaties gehouden voor ondernemers, ondernemersverenigingen, businessclubs, netwerkborrels  enz . En voor LOOT-scholen, RTC’s, stichtingen, verenigingentopsportteams, topsporttrainers en -coaches en ouders van topsporters. Daarnaast heb ik ook speeches voor gedetineerden gegeven.


Inspirerende spreker sport en ondernemen

Rob Wuijster Pecha Kucha Leiden


Kenmerken van mijn presentaties

De presentaties zijn motiverend, inspirerend, luchtig, plezierig om te volgen, leerzaam, ontspannen en ze zetten je aan het denken. Ze bevatten veel herkenbare praktijkvoorbeelden en handvatten.

Als je mij voor je bijeenkomst of evenement wilt uitnodigen haal je een spreker binnen die motiveert, inspireert, enthousiasmeert en kennis deelt. Tijdens de presentatie bespreek ik een interessant onderwerp in een luchtige, vrolijke, plezierige en ontspannen sfeer.

De presentaties zijn plezierig om te volgen

Luchtig – interessant – motiverend – inspirerend

Door de interactie, de herkenbare praktische voorbeelden en de “open” manier van presenteren raakt het publiek betrokken bij de presentatie. Het publiek zal aandachtig luisteren. Want de inhoud van de presentatie kan ervoor zorgen dat iedereen de kwaliteit van zijn leven kan verhogen en  betere resultaten kan behalen.

Rob heeft bij vele evenementen gesproken. Zijn enorme ervaring is direct duidelijk vanaf het moment dat Rob het podium betreedt. Het publiek is vanaf het eerste moment geboeid en betrokken. Als het publiek de zaal uitloopt is het geïnspireerd en gemotiveerd door de interessante kennis en inzichten.

Aanbevelingen voor inspirerende spreker Rob Wuijster


Vincent Groeneveld

Vincent Groeneveld: Als een vis in het water

Rob Wuijster is als spreker als een vis in het water. Of het nu is voor een klein gezelschap of een grote zaal.

Met pakkende, duidelijke voorbeelden illustreert hij zijn visie: “gedachten zijn krachten”. Als publiek heb je geen keuze dan mee te gaan in zijn verhaal. Interactie is een grote spil in zijn stijl, waardoor toehoorders betrokken worden bij de ideeën die hij aan ons voorlegt.

Voor sommigen zijn dit nieuwe ideeën die hen met de neus op de feiten drukken en aansporen tot actie. Voor anderen een krachtige reminder over hoe we impasses en stagnatie kunnen doorbreken met de belangrijkste tool die we bezitten: onszelf.

Met onder andere zichzelf als voorbeeld laat hij zien dat verandering en het daaruit voortvloeiende succes in een ieder van ons verscholen ligt. Rob staat dicht bij de gewone mens (hij is er zelf één) en laat juist daarmee zien hoe toegankelijk echte verandering is. Een positieve persoonlijkheid die iedereen op zijn pad op positieve wijze stimuleert, inspireert en een general ‘good feeling’ meegeeft!

werner zandink

Werner Zandink: Positief coachen

Hij is ervan overtuigd dat the sky the limit is en dat merk je aan alles bij zijn lezing. In hoog tempo – en bewegelijk als hij is – neemt Rob Wuijster je mee door de wereld van ‘positief coachen’.

Handzaam leidt hij je langs zijn visie over het thema mentale training en leiding geven, beeldend met veel praktische voorbeelden. Niet alleen als (hockey)coach leerzaam en interessant, ook zakelijk. Aan de slag – sturend – met de juiste mindset, zoals hij tevens heeft beschreven in zijn boek ‘Denk jezelf succesvol!’.

Bang om zijn tempo niet te kunnen volgen? Rob is een enthousiaste spreker – meeslepend – en als vanzelf word je opgezogen in het verhaal…

Meer reviews

Leider en inspirerende spreker

Rob heeft bij vele evenementen gesproken. Zijn enorme ervaring is direct duidelijk vanaf het moment dat Rob het podium betreedt. Het publiek is vanaf het eerste moment geboeid en betrokken. Als het publiek de zaal uitloopt is het geïnspireerd en gemotiveerd door de interessante kennis en inzichten.


Gastspreker reserveren

Als je een gastspreker zoekt, neem dan contact op met Rob voor informatie en om hem direct bij jouw bedrijf of bij een bijeenkomst te boeken.


Ook te boeken via het sprekersbureau van jouw keuze

Rob Wuijster

Rob Wuijster

Inspirerende spreker

Voor ondernemers en sport

Je kunt me hier vinden op LinkedIn >>