Kies voor winnen

Workshop: Kies voor winnen

Volgt na de presentatie over Winnaarsmentaliteit

kies voor winnen

Welke ondernemer en welk bedrijf wil nu geen medewerkers en collega’s met een winnaarsmentaliteit? Topsporters kunnen zo succesvol worden omdat ze een bepaalde mentaliteit hebben. Een winnaarsmentaliteit! Zonder die mentaliteit is het onmogelijk om zo succesvol te worden.

Het is een beetje een cliché, maar ondernemen en het bedrijfsleven is ook topsport! Het gaat daar niet om punten te verzamelen. Maar het gaat om opdrachten te krijgen en de omzet te vergroten! En dat lukt alleen met een bepaalde mindset, een winnaarsmentaliteit!

Kies voor winnen

Je gedragen als een winnaar

Die winnaarsmentaliteit zorgt er voor dat je als een winnaar gaat gedragen. En daardoor krijg je ook winnaarsresultaten. De manier hoe je met klanten omgaat, hoe je verkoopt, hoe je met je collega’s omgaat en hoe je met problemen, mislukkingen en tegenslagen omgaat en de oplossingen die je bedenkt zijn afhankelijk van je manier van denken! Denk als een winnaar en krijg winnaarsresultaten! Denk als een verliezer en krijg verliezers resultaten. It’s up to you!

Denk als een winnaar

Tijdens de workshop leer je:

Tijdens deze workshop leer je hoe je bij jezelf en bij anderen een winnaarsmentaliteit kunt ontwikkelen. De technieken die we tijdens de presentatie “Winnaarsmentaliteit’’ besproken hebben werken we nu uit. Je gaat deze technieken verdiepen en je eigen maken.

Kies voor winnen

Het doel van deze workshop is:

Na de workshop Kies voor winnen heb je de technieken in huis om bij jezelf en bij andere mensen een winnaarsmentaliteit te ontwikkelen!

Deze workhop geef ik live op locatie en hij neemt 8 uur in beslag. Als de situatie het niet toestaat om deze workshop op locatie te geven, dan geef ik ‘m ook online. Omdat 8 uur beetje lang is om achter elkaar door achter een pc te zitten, delen we ‘m dan in overleg in in blokken van een paar uur.

Rob Wuijster

Rob Wuijster

Motivational speaker

Inspirerende spreker voor en over sport en ondernemen